magyarfutball.hu

Tatabányai FC - Keszthelyi Haladás FC 3 : 1 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.23, 19:25
    Kétpercnyire a pokoljárástól
    Tatabányai FC — Keszthelyi Haladás 3-1 (1-0)
    Tatabánya, 400 néző, vezette: Hanacsek. (Jenei, Lánczos)
    TFC: Vámos - Pánczél (S5.p Tóth), Ócsai, Fogarasi, Bálint -Kozma (79. p. Szöllősi), Simon. Gábrícs (S5. p. Magosi), Matics - Brown, Rashid. Edző: P. Nagy László.
    Keszthelyi Haladás: Szabó I. Tresó, Gracza, Lázár, Máté - Ócsai ]. (SS. p. Bujtor), Klempa, Gombos, Szabó II. Szőcze, Máté Edző: Tóth Béla.
    A találkozó elejét tatabányai fölény jellemezte. A hazaiak irányították a játékot, többnyire a vendégek térfelén pattogott a labda.
    A 28. percben formás tatabányai támadás futott a bal oldalon. Rashid Maticsot hozta helyzetbe, akinek pontos beadását Brown 5 méterről helyezte a hálóba, 1-0.
    Szünet után két nagy helyzetet hagyott ki ismét a kék-fehér gárda, a másodiknál Rashid ügyesen kanyantotta a labdát az 5-ös sarkán álló Fogarasi elé. aki megnézte a jobb felső sarkot, de tíz centiméterre mellé fejelt.
    A 66. percben Lázár egyedül vitte a labdát 40 méteren keresztül. majd 22 méterről kapura bombázott, de Vámos szögletre ütötte a labdát.
    A 68. percben Simon könyékkel mellbe vágta Gombost, ezért a játékvezető kiállította.
    A 81. percben Szöllősi hét métenől a léc fölé bombázott.
    A 83. percben Máté 20 méterről váratlan lövésre szánta el magát, a labda lecsúszott a lábáról, s az álmélkodó Vámos mellett a kapu jobb oldalába kötött ki. 1-1.
    A 88. percben egy felszabadításnál bizonytalankodtak a keszthelyi védők. Brown lecsapott a labdára és a 16-oson belül Szabó 1. csak elütni tudta. Ezért a kapust kiállították, a jogos 1I- est pedig a két perce beállt Tóth a kapu bal oldalába vágta, 2-1.
    A 90. percben Matics húzott el a bal oldalon, Gracza hátulról felvágta, ő is piros lapot kapott. A 25 méterről megítélt szabadrúgást Tóth nagy erővel, laposan kapura lőtte, Magosi még belepiszkált és a labda a csereként beállt Bujtor kapus hasa alatt a hálóban kötött ki, 3-1.
    Jók: Ócsai, Fogarasi, Matics, Brown, illetve Szabó 1.. Máté, Gombos.
    P. Nagy László: A 88. percben már csak a szabad kártyában reménykedtem - azaz abban, hogy valaki visszalép az NB 11-től, aztán kaptunk még egy kis esélyt.

    Forrás: 24 Óra, 1996-06-03