magyarfutball.hu

Keszthelyi Haladás-Honvéd SE - Tatabányai SC 6 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.18, 06:23
    A bíró is partner volt a keszthelyi hatoshoz
    Keszthelyi Haladás - Tatabányai SC 6-0 (1-0)
    Keszthely: 400 néző, vezette, Oláh (Vajda, Kaibás).
    Keszthely: Kuczkó (80. p. Szabó) - Takács (56. p. Sipőcz), Virág, Szabadi, Harnócz - Panghy, Kelemen, Csörnyei, Szoboszlai - Szőke, Ruskó. Edző: Pusztai László.
    TSC: Simon - Letenyei, Sebők, Páncél, Kákóczki - Szabián, Szabacsi, Tóth G., Csanálosi - Szabó, Lukács. Edző: Ferling Béla.
    A találkozó kezdetekor még szakadt az égi áldás, mint végül kiderült, ehhez, s az irreális talajhoz a hazaiak alkalmazkodtak jobban.
    A 10. percben Szoboszlai 18 m-es bal sarokba tartó szabadrúgását védte remekül Simon. Két perccel később Lukács 14 m-es lövését védte bravúrral Kuczkó.
    A 25. percben Szoboszlai 20 m-es szabadrúgása a sáros talajon megcsúszott, így kipattant Simonról. Szőkének már nem volt nehéz dolga 8 m-ről a kapuba helyezett, 1-0.
    A 28. percben Csanálosi 20 m-es szabadrúgása megpattant a védőkön. A labda Szabó elé került, akit 10 m-ren, óriási helyzetben Szabadi hátulról buktatott. Oláh játékvezető nem látott okot a közbeavatkozásra. Ekkor már a harmadik 11-es gyanús esetnél bizonyult a mérkőzés bírája nagyon elnézőnek a hazaiakkal szemben.
    A 45. percben Csanálosi jobb oldali szögletét Sebők 10 m-ről fejelhette kapura, Kuczkó nagy bravúrral tolta szögletre a labdát.
    Szünet után azonnal egyenlíthetett volna a TSC. Sebők- Csanálosi volt a labda útja. Utóbbi az alapvonal közeléből pontosan adott középre, de Szabó hat lépésről a bal kapufa mellé fejelt. Az 50. percben Szabacsit a saját 16-osán belül letalpalták. A nyilvánvaló szabálytalanságot Oláh nem torolta meg, így a labda Csörnyei elé került, aki 7 m- ről bevarrta, 2-0. A reklamáló Páncéllal szemben már szigorúbb volt a játékvezető, kiállította. Ettől kezdve a Tatabánya árnyéka lett önmagának. A csapat csendesen szemlélte, hogy a játékvezető sorozatos fordított ítéleteivel miként sodorja a kék-fehéreket a megalázó vereségbe.
    Az 56. percben Sipőcz beadása egy védőn megpattant, majd a labda megállt a tócsában. Ruskó jókor érkezett, és 6 m-ről a hálóba lőtt, 3-0.
    A 63. percben újabb durva hazai szabálytalanságot követően nézett rossz irányba Oláh. Ezt Tóth G. sérelmezte, ezért ő is piros lapot kapott.
    A 68. percben Sipőcz a jobb oldalról ügyesen játszott visz- sza Kelemen elé, s a középpályás 17 m-es lövése a bal sarokban kötött ki, 4-0. Öt perccel később Sipőcz, 5-0.
    A 81. percben meglett a féltucat. Sipőcz 3 m-es lesről húzhatott kapura, beadását Ruskó pofozta a tatabányai kapuba, 6-0.
    Ferling Béla: Inkább nem mondok semmit, mert csúnyán megsértenék valakit.

    Forrás: 24 Óra, 1995-06-12