magyarfutball.hu

Miskolci VSC - Nyíregyházi FC 0 : 5 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1994/1995, 23. forduló
helyszín : Miskolc, MVSC Stadion
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 400
  2. Új Kelet: 800

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.16, 00:33
    Végre kijött a lépés
    MISKOLCI VSC—NYÍREGYHÁZI FC 0-5 (0-3)
    Miskolc, 800 néző. V.: Derdák (Nyilas)
    Miskolc: Simon I. — Szakos, Schnek, Földeák—Szabó, Kalász, Koppány, Varga—Halla, Kovács Zs. Edző: Német Attila
    Nyíregyháza: Körmös—Drobni—Szatke, Barna, Kiss, Csehi, Bagoly, Bessenyei — Domokos, Paulik. Edző: Tóth János
    Csere: Koppány h. Márkus a 27., Paulik h. Ádámszki az 56., Bagoly h. Lelt a 77.percben
    Sárga lap: Bagoly az 54. percben
    Góllövők: Szatke a 16., Domokos a 19. és a 26., Lelt a 84. és a 86. percben
    2.p.: az első támadást a miskolciak vezették: Kovács Zsolt ment el a bal oldalon, Szatke és Barna közös erővel szerelte a tizenhatos sarkánál.
    16.p.: Szatke indult a félpályáról Drobni labdájával. Passzolni akart, de egy hazai lábról elpattant a pettyes, s a továbbfutó Szatkéhoz pattant. O 14 méterről a jobb alsó sarokba lőtt: 0-1.
    19. p.: Bagoly Kovácsot indította a jobb szélen, ő középre akarta tenni a labdát, de az egy védőről ismét kipattant. Bessenyei szerezte meg, Domokoshoz játszott, aki balról a hosszú sarokba lőtte a labdát: 0-2.
    20. p.: Domokos ment el a bal oldalon, a mellette érkező Csehihez játszott, aki két védőt kicselezve, körülbelül 12 méterről a kapu fölé lőtt. Hatalmas helyzet volt!
    26.p.: Bagoly a pálya közepéről indult, métereken keresztül vezette a labdát, majd Domokost indította a balról érkező csatár, kapura indult, és a jobb oldalra sodródva a hosszú sarokba lőtt: 0-3.
    49.p.: Paulik az ügyetlenkedő hazai védők között rácsapott a labdára, és közelről gólt szerzett, de a játékvezető érvénytelenítette.
    51.p.: a miskolciak legaktívabb csatára, Kovács Zsolt cselezgetett a vendégek tizenhatosán belül, de elakadt Barnában. A játékvezető közvetett szabadrúgást ítélt a hazaiaknak. A miskolciak a lehetőséget elpuskázták.
    84.p.: Domokos ment el a bal szélen, az alapvonal közepéről középre tálalt, a másik oldalon érkező Lelt a hosszú sarokba lőtt: 0-4.
    86.p.: Ádámszki indult a labdával a kapura, a tizenhatoson belül szerelték, a kipattanó labdát Lelt egyből kapura lőtte, a gyönyörűen eltalált labdát a kapus nem menthette: 0-5.
    A nyíregyháziak úgy érkeztek Miskolcra, hogy mindenképpen meg kell szerezniük a három pontot, csak így köszörülhetik ki a csorbát. A mérkőzés elején kiderült, hogy mindkét együttes nyílt sisakkal játszik.
    A középpályán, elsősorban Bagoly és Kovács vezérletével, könnyen átjátszhatok voltak a hazaiak. Az első negyedóra után tíz perc alatt háromszor is betaláltak a vendégek, s ezzel el is dőlt a mérkőzés sorsa. A miskolciak változtatni próbáltak, a három gól után Koppányi a középpályáról lecserélték, és beállósként Márkus érkezett. Ezzel a második félidőre meg is erősödött a védelmük, és Bagoly már nem tudta olyan könnyen átjátszani a pálya közepét. A második játékrészre nagyot esett az iram és a játék színvonala is. Már úgy látszott, gól nélkül telik el a második negyvenöt perc. A nyíregyháziak az utolsó negyedórára újra rákapcsoltak, s most Bessenyei játszott ügyesen a középpályán. A csereként beállt Lelt szép támadások után kétszer is gólt lőhetett. A vendégcsapat egyik legjobbja a jobb és bal oldalon egyaránt igen aktív Domokos Béla volt.
    Jók: Domokos, Besenyei, Szatke, Lelt, illetve Kovács, Schnek, Hallai.
    Német Attila: — A vendégek ilyén arányban is megérdemelten nyertek, mivel csapatom széteső játéka nem késztette őket igazi próbára.
    Tóth János: — Az első félidőben különösen a középpályán nagyon frissen és ügyesen játszottunk. Ezt kellene máskor is mutatnunk. A második félidő, visszafogott játéka kicsit érthetetlen, de soha jobb cserét.

    Forrás: Új Kelet, 1995-05-02