magyarfutball.hu

Gödöllő-Verzál LC - Kazincbarcikai SC 0 : 3 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.19, 21:41
    Gödöllő-Verzál—Kazincbarcika 0-3 (0-2)
    Gödöllő, 500 néző. V.: Mezei
    Gödöllő: Nagy D. — Balogh, Kiss, Somogyi, Stranyóczky — Török (Dvorszki), Bábik, Ivanovics (Szamosi), Hutter — Burzi, Szász. Edző: Garaba Imre.
    Kazincbarcika: Nagy G. — Raducu, Sztahon, Pribék — Harnócz (Balogh), Göndör, Molnár, Kiser, Lukács — Hanyecz, Csipke (Smolniczki). Edző: Lipcsei Imre.
    A gólok története: 9. perc: egy ellentámadás után Lukács beadását Csipke 16 méterről a felső léc alá bombázta (0-1). A 38. percben Csipke vitte a labdát a félpályától, a kaputól 14 méterre lövésre szánta magát, Nagy D. csak beljebb tudta segíteni (0-2). A 47- percben Hanyecz Csipke beadását a bal alsó sarokba pörgette (0-3). A mérkőzés több gödöllői helyzettel indult, de ezeket elügyetlenkedték, amire a barcikaiak góllal válaszoltak. A félidő hátralévő részében a hazaiaknak semmi sem jött össze, még a legnagyobb helyzeteket is ki tudták hagyni. A II. félidő elején lőtt barcikai gól után néhány hazai játékos már
    feladta a mérkőzést. Összességében a Gödöllő veresége még ilyen arányban is megérdemelt.
    Garaba Imre: Nehéz bármit mondani, a minden csapatrészében jobb Kazincbarcikától kaptunk ki hazai környezetben. A múlt heti nyilatkozatomat csak megerősíthetem, hogy néhány játékos hozzáállásával baj van.
    Lipcsei Imre: A csapat megint azt játszotta, amit már régóta elvárnak tőlünk. Szerencsére a hazaiak a kontrájukra nem figyeltek oda, ez döntő momentum volt. Gratulálok a játékosoknak.
    Jók: Hutter, ill. Raducu, Nagy G., Molnár, Hanyecz, Csipke.

    Forrás: Pest Megyei Hírlap, 1994-10-03