magyarfutball.hu

Diósgyőri FC - Hódmezővásárhelyi LC 1 : 1 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: marcidvtk
    2018.10.22, 19:10

    Diósgyőri FC - Hódmezővásárhelyi LC 1-1 (0-1)

    Miskolc, 1500 néző. Vezette: Marcsok. DFC: Hanyecz - Szakos, Vámosi, Farkas, Szabó Zs. Duró, Csillag, Koppány, Vitelki - Varga, Rácz. Edző: Oláh Ferenc.
    HLC: Kopschitz - Kiss, Márta, Szécsényi - Bélteki, Kemenes, Bress, Barna, Mihálffy - Boruzs, Rosu. Edző: Pataki Tamás. Csere: Duró helyett Császári az 56., Bress helyett Tóth a 76., Rácz helyett Kövy a 79., Rosu helyett Sipos a 90. percben.

    A kezdés után nem sokkal Vitelki emelt az üres kapu mellé, aztán Varga lövését fogta meg Kopschitz. Egyoldalú játék alakult ki, ugyanis szinte állandóan a vendégek térfelén pattogott a labda, a vásárhelyiek jószerével a felezővonalat sem lépték át. Rácz szabadrúgása akadt el a sorfalban, majd következett a hidegzuhany. A 24. percben jobb oldali szögletet követően Kemenes fejelte le a labdát, Barna pedig estében perdített a bal alsó sarokba, 0-1. A másik oldalon Koppány lépett ki, lövését a kapus szögletre tenyerelte. Duró durrantott kapásból a bal kapufa mellé, majd Csillag léc alá tartó bombáját tolta ki jó érzékkel a cerberus. Farkas előtt adódott egyenlítési lehetőség, ám rosszul tájolta be magát, mert fejese 5 méterről sem találta el a kaput. A másik oldalon Rosu rázta meg magát, a védők csak üggyel-bajjal tudták megállítani. Nem sokkal később Boruzs lőtt laposan mellé, a másik oldalon Csillag szabadrúgása szállt el a kapu fölött. A fordulást követően gyorsan belelkesedtek a drukkerek, mert a DFC tűzijátékot rendezett a vendégek kapuja előtt. Kár, hogy a négy(!) kínálkozó lehetőség sem bizonyult elegendőnek az egyenlítéshez, végül Rácz 11 méterről az égbe lőtt. Vitelki fejelt mellé, a diósgyőrieknél az okozott megnyugvást, hogy Kiss közeli fejesét Hanyecz reflexmozdulattal mentette. Boruzs lőtt elhamarkodottan az oldalhálóba, a 81. percben pedig jött az egyenlítés. Szöglet után Varga három lépésről fejelt a bal felső sarokba, l-l. Vitelki előtt adódott még ziccer, ám a kapus jó érzékkel vetődött a labda útjába. A DFC magabiztos kezdése ígéretes folytatást sejtetett, ám ebből a későbbiekben szinte semmi nem mutatkozott. A hazaiak mentek, nyomultak, de csak amolyan árnyékbokszolásra voltak képesek. Amikor hálójukba került a labda, riadalom vett erőt a játékosokon, márpedig remegő lábakkal és krónikus önbizalomhiányban szenvedve nincs esély a helytállásra. A kiszenvedett egy pont több a semminél, ugyanakkor tény, hogy ez az állomány alkalmatlan komolyabb feladatok megoldására.
    Jók: Koppány, Vitelki, Vámosi, illetve Kopschitz, Márta, Barna, Kemenes.

    Oláh Ferenc: - Csak akkor érhetünk el sikert, ha kihasználjuk helyzeteinket.
    Pataki Tamás: - Szereztünk egy pontot, és úgy érzem, hogy megérdemeltük a döntetlent.



    Forrás: Délmagyarország, 1994. szeptember 12.
     
  2. avatar: marcidvtk
    2015.08.26, 08:33
    első meccsem 8 évesen, rohadt jó volt, egyből megfogott a közeg varázsa, bár a Diósgyőr nagyon gyenge napot fogott ki. Második félidőben egyenlítettek.