magyarfutball.hu

Budafoki LC - Nagykanizsai Olajbányász SE 0 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2020.03.23, 23:57
    Budafoki LC- Nagykanizsa 0-1 (0-0)
    Promontor u., 300 néző. vezette: Vavika (7) (Kovács N., Fazekas).
    BUDAFOKI LC: Erdélyi 6 - Takó 6, Szabó V. 5, Wendler 6, Gál 5 - Bősze 6, Hídvégi 4, Garas 5, Szabó L. 4 - Nagy S. 4, Hegyi 4. Edző: Gáspár József.
    NAGYKANIZSA: Csáki 0 - Tóth 6, Kepe 7, Kiss 6, Iványi 5 - Farkas 5, Vidóczi 5, Hegedűs 6, Svélecz 5 - Filipovics 6-2=4, Fuisz 5. Edző: Készéi Ferenc.
    CSERE: Hídvégi helyett Somogyi (4) az 51., Hegyi helyett Kozma (5) az 58., Fuisz helyett Vasziljevics (-) a 70., Vidóczi helyett Visnovics (-) a 76. percben.
    GÓLSZERZŐ: Filipovics (jobbal 12 m-ről a jobb alsó sarokba) a 49. percben (0-1).
    SÁRGA LAP: Filipovics a 31., Garas a 47. percben.
    KIÁLLÍTVA: Filipovics (második sárga lap miatt) a 88. percben.
    Amolyan "kötelező" jelleggel léptek pályára a csapatok, hiszen a Budafoknak már édesmindegy volt az eredmény, a középmezőnyben fog zárni, míg a Kanizsa egy hete már megünnepelhette az NB I-be jutást, most már inkább csak presztízsből játszhatott.
    Hamar kiderült, hogy a tabellán meglévő különbség egyben a tudást is tükrözi. A szinte helyzetek nélküli, gyenge iramú első felvonást az el-eleredő esőben kiegyensúlyozottabb, lendületesebb második félidő követte. A bajnok elsősorban Filipovics révén alakított ki helyzeteket, igaz, a bosnyák csatár egy kivételével ki is hagyta azokat. Az az egy viszont, mint kiderült, a két pontot jelentette a Nagykanizsának. Ezt követően visszaállt a vendég, elképzelés nélkül támadgatott a Budafok, valódi izgalmat csak a második sárga lapjáért végül is eredményesen küzdő Filipovics és a kiállítást halogató Vavika játékvezető „párviadala" okozott.
    Gáspár József: - Gratulálok a Nagykanizsának, mi sajnos, még nem tartunk ott játékban, mint a mostani vendégünk...
    Készéi Ferenc: - A már megnyert NB II után megkezdtük a felkészülést az első osztályra, a jövőre a győzelmekért járó három pont jegyében - sikerrel!


    Forrás: Nemzeti Sport, 1994-06-06