magyarfutball.hu

Videoton FC - KKS Lech Poznań 0 : 1 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 4 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: ingersheim
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.09.06, 16:27
    Lejátszottunk hat meccset totálisan súlytalanul, az előrelépés halvány jele nélkül az európai kupában. Annyi hozama sincs, hogy legalább alakulna a csapat.
    Kell az edző, nincs mese, de ha visszahozzák is Carrillót, nem tudom, ezen az alapon mennyi idő alatt építene várat megint.


    Kedves Kovács Ferenc! (tudom, hogy nem olvassa, de nagyon kikívánkozik belőlem)

    Amióta megy ez a vergődés, azóta folyamatosan fülembe csengenek a szavai, amit a NS-ban nyilatkozott. Tudnillik, hogy ez a Carillo általános iskolai szinten megfelelt, de egyetemi szinten már nem elegendő. Meg hogy a Nikolics milyen szemtelenül magas fizetést kért. Kedves Kovács Úr, nagyon nagy volt a mellény ... akkor még.

    Ez a Cassoni elbotlott a katedra alján, a Nikolics meg lövöldözi a gólokat máshol.
    Valami új korszakról is beszéltek, hát elég rosszul kezdődik. Mellesleg a góllövőkért minden korszakban vírítani kell. Nem tudom mi lehet az az összeg egyébként, amit egy lengyel csapat ki tudott fizetni, egy nemzetközi porondra vágyó magyar bajnok meg nem.

    Másodszor játszák ezt el a nagy okosok, hogy a győztes, bajnok csapatot csináló szakembert elzavarják, másodszor buknak bele. Nem csodálnám, ha néhány inteligensebb játékos kibukna, kipakolna, mint pl. Juhász. Becsapva érezhetik magukat, ők annak a bajnok csapatnak voltak a tagjai, amelyiknek volt egy jó edzője, volt egy ezen a szinten klasszis góllövője. Mindkettőt elherdálták mellőlük és most őket hibáztatja mindenki a rossz szereplésért.

    Kovács Úr! Korábbi sikereiért minden tiszteletem, de most rossz oldalra állt.


    Én 84 óta kísérem figyelemmel a csapatot, de ilyen kilátástalan szar nézhetetlen gárdára nem emlékszem. Talán a Verebes-féle, végül kiesett csapat jut eszembe, de gólt még ők is lőttek. Fizikai fájdalmat okoz egy-egy meccs, pedig próbálom feljavítani sörrel, miegymással, de ezzel együtt is kínzás. Hiába, nem számítottam a spanyol inkvizícióra, főleg a tavalyi év után nem.


    60 perc után a fél csapat a seggén vette a levegőt... gondolom csak megjátszották.
    Kovács nyilatkozta, hogy van időn keresgélni az edzőt... Hát rohadtul nincs erre időnk!!!!!!!!!!!


    Azt egyébként megvan amikor Juhász jobbszélsőt játszva (dühből) majdnem bevitte a labdát a tizenhatoson belülre két ember között, majd kisárgázott egy védőt? Középhátvédként? Ivanovszki és Koltai miért nem tudták ezt megtenni 4-5 alkalommal?????


    Még Lengyelországban lerobbant a Rakówiak busza.
    Kocsikat kellett intézni, mikrókat.
    Ekkor már tudták, h késni fognak, de remélték, h a második félidőre odaérnek.
    Hát az utolsó 3-4 perc lett belőle, ez is úgy, h miután leparkoltak rohantak a stadionhoz.
    700 km utaztak így is, hogy 3 percig szurkolhassanak a Vidinek.
    Óriási tisztelet nekik ezért.

    Most még piáznak a többiekkel, én eddig bírtam. Hiába, no, én sem vagyok már mai gyerek.


    Amit pár játékos megenged magának az nálam is kiveri a biztosítékot.

    Feczesin beleszarós játéka, flegma viselkedése. Meg amit az öltözőben is megenged magának.

    Lacika is játssza az eszét a háttérben, nem véletlenül került a B csapatba, pedig nem egyszer húzta ki a klub a bajból

    Gyurcsó pedig megint elszállt, pedig már tavaly reménykedtem vele kapcsolatban.

    Juhászon legalább láttam az igyekezetet, hogy az enervált Koltai helyett húzta meg a jobb oldalt egy szabadot kiharcolva.

    Persze az a tény, hogy Kovácsnak van pénze igazolni, és arra is, hogy takarítson, akkor Burcsának miért nem volt?

    Az, hogy ő eldöntötte, ki mennyit érdemel, és kinek mit ad, nem ad meg ezek tükrében már egyre inkább világos.

    Kovács képben van az itthoni árakkal, mindennel, Burcsa meg úgy jött vissza 20 év után, hogy még a tévében se nézett nagyon magyar bajnokit?

    Nem kell mindent ráfogni, mert a fent felsorolt delikvensektől én minden zokszó nélkül megválnék, de egyre inkább fény derül arra, hogy hogyan is engedte szétesni a csapatot, és zavarta el agyament indokkal a bajnokcsapat edzőjét.


    CSak két kiragadott jelenet.

    Feczesin és Kádár harcoltak a labdáért a parkoló felőli szögletzászlónál, és kb 2 méter hátrány után mégis Kádár érte el a labdát, és szerelte a csatárt.

    Ugyan ennél a szögletzászlónál sprintel! a középhátvéd! Juhász Roland beérve az ellenfél két játékosát is, és harcolt ki egy szabadrúgást.


    Koltai egyszer sem futott ott el, ezért Szolnoki adogatott be.

    Visszatérve Feczesinre, és Juhászra ma is vannak példák ellenpéldák...


    Volt egy jelent, lehet, hogy már 0-1-nél, a második félidőben: a lengyeleknél volt a labda, de még nem hozták fel, a saját térfelükön próbálta valamelyik játékosunk támadgatni őket - a többiek meg a Vidi-tréfélen, két vonalban helyezkedve figyelték. Pető a technikai zóna szélén elkezdte mutogatni, hogy gyertek már feljebb, mire mindenki tett kb. három lépést előre. Olyan tessék-lássék módon, hogy a tribünig érződött a teljes beleszarás.

    Nem lett belőle semmi, vagy szereltünk vagy nem, nem emlékszem - de az egész mozdulatsorban benne volt a totálisan motiválatlan és értetlen csapat, mintha tesiórán a nyegle kamaszoknak próbált volna valamit keménykedni a tornatanár.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=240&na_step=30&t=9018177&na_order=
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2015.09.03, 15:39
    Pető Tamás: Jól kezdtük a mérkőzést, megvoltak a helyzeteink is, de megint csak nem tudtunk gólt lőni. A második félidőben a Lech Poznan láthatóan abszolút fölénk nőtt. Sajnos most híján vagyunk a gyorsaságnak, a dinamikának, ezt csakis munkával lehet majd megszerezni. Ide Harry Potter is jöhetett volna, tíz nap alatt nem lehet csodát tenni. Keményen kell edzeni, és akkor lehet javítani a hiányosságokon. Azért játszottunk más rendszerben, mert Gyurcsó Ádám és Simon Ádám sem volt egészséges, Oliveira pedig még a kispadra sem tudott leülni.


    Maciej Skorza: A játékosaim végig koncentráltak voltak, kontrolláltuk a találkozót, aminek nagyon örülök. Minél előbb szerettünk volna vezetést szerezni, hogy a Videoton ne tudjon felpörögni, ez a tervünk nem sikerült, sőt a hazai csapatnak volt egy komoly lehetősége, amiből ha gólt kapunk, máshogy alakult volna a játék képe, de szerencsére nem így történt. A második félidő elején betaláltunk, innentől már könnyebb dolgunk volt és nagyon közel kerültünk a továbbjutáshoz, amit végül el is értünk. Remélem, hogy a csoportkörben is eredményesen szerepelünk majd.

    http://www.csakfoci.hu/nemzetkozikupa/europaliga/node/197871