magyarfutball.hu

ESMTK - Komlói Bányász SK 0 : 0 14:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2016.03.04, 11:15
    Szolgálati közlemény a Komló elleni bajnokival kapcsolatosan!
    HIVATALOS!
    Kedves szurkolótársak!
    A bajnokság 21. fordulójában, 2016.03.06. vasárnap 14:30 órától megrendezendő Erzsébeti SMTK - Komlói Bányász SK mérkőzéssel kapcsolatosan, a következő tájékoztatást kaptuk Szőke Páltól, a klub technikai vezetőjétől.
    Folyamatosan figyelemmel kísértük az Ady utcai pálya állapotát. Sajnos a sok esőzés továbbra is alkalmatlanná teszi a játékra. A pályán ugyan nem áll a víz, de az altalaj olyan mértékben felázott, hogy minőségi játékot nem lehetne rajta folytatni. Tekintettel arra, hogy vasárnapig további esőzést prognosztizál a meteorológia, azzal a kéréssel fordultunk az MLSZ illetékes bizottságához, hogy amint a Monor elleni mérkőzésünkkor, a 21. fordulóban is engedélyezzék, a Zodony utcai műfüves borítású pálya használatát, a bajnoki mérkőzés lebonyolítására. A szövetség a tegnapi napon kérésünket pozitívan bírálta el, s engedélyezte a mérkőzés áthelyezését.
    Így tehát vasárnap 14:30 órától a Zodony utcában lép pályára a csapat, a Komlói Bányász SK ellen.
    A lebonyolítás menete ugyan az lesz, mint a két héttel ezelőtti mérkőzésnél volt. A Zodony utcai központ bejárata zárva lesz, az autóval érkező szurkolóknak most is a Jégcsarnok parkolójában biztosítunk parkolási lehetőséget. A pályát a Jégcsarnok mögötti kiskapun át tudják megközelíteni, a jegyértékesítés is ott fog történni, kapunyitás 13:30-tól.
    Az MLSZ adatbankjában, a mérkőzés hivatalos jegyzőkönyve már a módosított helyszínel szerepel. (csatolt kép)
    Kedves szurkolótársak! Tudjuk, hogy a Zodony utcai pálya megközelítése többeknek kényelmetlenebb, mint az Ady utcai pálya elérése, de ahogy két hete is szép számmal összejöttünk,reméljük vasárnap ismét ott lesztek, hogy együtt buzdítsuk a fiúkat. Kérjük, osszátok a posztot, szóljatok a meccsre járó ismerősöknek, hogy mindenki időben értesüljön a változásról. Hamarosan jövünk a beharangozóval is.
    Hajrá Erzsébet, csak a LIZA!
    ...szolgálati közlemény vége.

    https://www.facebook.com/EsmtkSzurkoloinakBaratiKore/photos/a.334582903289972.78774.333710076710588/974508772630712/?type=3