magyarfutball.hu

Szegedi TE - Tiszakécskei FC 2 : 3 13:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1993/1994, 14. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 500
  2. Petőfi Népe: 800

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.30, 21:20
    Szegedi TE -Tiszakécske 2—3 (0-1)
    Szeged, 800 néző. Vezette: Ádám (Balajti, Szőke).
    Szegedi TE: Dobó Cs.— Paksi (Csúcs), Popov, Agapov, Krajczár, Illyés, Zámbori, Gréczi, Kovács T .,Várszegi R., Várszegi N. Edző: Nagylaki Kálmán.
    Tiszakécske: Szűcs— Berta, Málik, Nagy, Kajli, Cseke, Mike, Paulik (Török), Tóth F.,Balla L .,Balla M . Edző: Reszeli-Soós István.
    Sárga lap : Popov a 7., Szűcs a 35., Gréczi a 60. percben.
    Az első percekben a csontkeményre fagyott játéktéren óvatosan fociztak a csapatok. A vendégek is csak Tóth jól beívelt szögleteivel veszélyeztettek. A z első húsz perc végén végén Paksi Péter megsérült, úgy kellett letámogatni a pályáról. Helyére pár perc múlva Csúcs állt be. Ebben az időszakban a kapuk nem sokat forogtak veszélyben és az egyre keményebb belemenések, a reklamálások arra utaltak, hogy el fog durvulni a mérkőzés. A vendégek enyhe mezőfölényt harcoltak ki a fiatal szegedi gárdával szemben, a 31. percben mégis Popov 30 méteres szabadrúgása jelentett némi veszélyt.
    Majd Várszegi Richárd tiszta helyzetből bombázott fölé 5 perccel később. Büntetlenül nem lehet kihagyni a helyzeteket, tartja a mondás, ami ezúttal is igazolódott. A 44. percben Tóth szöglete csavarodott a kapu elé és a játékszert Berta a hálóba fejelte. 0— 1.
    Szünet után alig melegedtek bele a játékba a csapatok, a vendégek máris növelték előnyüket. Az 50. percben Török beadására Cseke érkezett jó ütemben, aki újból fejessel mattolta Dobó Csabát. 0— 2.
    A gólt követően Zámbori két óriási helyzetet hagyott ki, a második emelésnél a labda csak pár centivel kerülte el a hosszú sarkot. A kihagyott lehetőségek után menetrendszerűen jött az újabb vendéggól, most a 73. percben. Cseke fejese kipattant, a leggyorsabban az addig is jól játszó Balla M . eszmélt és közelről a kapuba lőtt. 0— 3.
    A szegediek nem adták föl, küzdöttek, hajtottak, a közönség lelkesebbik részétől buzdítva. Ez a 80. percben hozta meg a gyümölcsét. Gréczit a 16-oson belül buktatták és a megítélt büntetőt Kovács T . magabiztosan értékesítette. 1— 3.
    A hajrá perceiben újabb hazai találatnak tapsolhatott a fagyban is kitartó közönség. A 84. percben Agapov fejelt a hálóba, s a gólt kisebb vita után megadta Ádám játékvezető. 2— 3.
    Kitűnt: Gréczi, Kovács T ., Agapov, illetve Cseke, Tóth F„ Balla M .
    Nagylaki Kálmán : — Gratulálok a helyzeteit jobban kihasználó Tiszakécskének. Csapatom második félidei játéka biztató a jövőre nézve. Sajnos m indig adunk az ellenfélnek 20-25 perc előnyt, am i nem engedhető meg.
    Keserű a vereség íze.
    Reszeli-Soós István: — Nagyon készültünk az 5. hely megszerzésére. Az erős mezőnyben nagyszerű őszt zártunk, ezért dicséret illet mindenkit.

    Forrás: Petőfi Népe, 1993-11-29