magyarfutball.hu

Bajai FC - Debreceni VSC 0 : 5 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.02.01, 11:18
    A bajnokjelölt nem adott esélyt a Bajának
    BAJA—DEBRECEN 0—5 (0—1)
    Baja, 2000 néző. Vezette: Marosvári (Kincses, Fodor).
    Baja: Farkas — Fehér, Raffai, Parovin, Bulashenko (Kuhlevszkij a 60. percben), Kovács, Tóth, Kiss (Faddi a 60. percben), Ádám, Horváth, Koch. Edző: Rónai Sándor.
    Debrecen: Mező — Lukincsuk (Balogh a 30. percben), Pető, Tóth, Nagy, Sándor Cs., Dombi, Nagy Cs., Sándor T„ Csehi (Madar a 86. percben), Georgian. Edző: Garamvölgyi Lajos.
    Sárga lap: Nagy a 20., Raffai a 73. percben.
    Piros lap: Kovács B. a 83. percben.
    14. perc: A Koch buktatásáért megítélt szabadrúgást Tóth 18 méterről küldte kapura, de Mező bravúrral szögletre mentett.
    33. perc: Kovács B. váratlanul lövésre szánta el magát. Húszméteres bombája alig kerülte el a bal felső sarkot.
    40. perc: Kovács indításából Horváth ment el a bal oldalon. Beadását Tóth Bulashenkónak gurította, aki jó helyzetből fölé vágta a labdát.
    45. perc: Sándor Cs. a bizonytalankodó bajai védők között húsz méterről nagy gólt ragasztott a jobb felső sarokba, 0—1.
    50. perc: Sándor T. 17 méterről lövésre szánta el magát. Labdája a jobb kapufáról a vetődő Farkas mögött a hálóba pattant, 0-2.
    60. perc: Georgiev húzott el a bal oldalon, majd hét méterről okosan a hosszú sarokba lőtt, 0—3.
    65. perc: A bajaiak hosszú perceken át képtelenek voltak felszabadítani. Georgiev pedig kihasználta a lehetőséget, és 14 méterről újabb gólt szerzett, 0—4.
    83. perc: Kovács B. szabályos becsúszással mentett leghátsó emberként a kiugró debreceni csatár elől, ám a játékvezető meglepetésre kiállította a bajai labdarúgót.
    90. perc: Jobb oldali beadás után Georgiev és Fehér összecsapott az ötösön, a labda pedig a kivetődő Farkas mellett a hálóba csörgött, 0—5.
    A mérkőzés első negyedórájában a debreceniek támadtak többet, majd fordult a kocka, és a bajaiak kerültek fölénybe. A félidő utolsó percében szerzett vendéggól azonban már megadta a hangulatot a II. félidőhöz is. Az újabb debreceni gólt követően teljesen összeesett a bajai csapat és az éllovasok szinte percenként alakítottak ki helyzetet Farkas kapuja előtt. A bajai játékosok közül a csatárok hiába próbáltak eredményesek lenni, az egész vendégegyüttes remek napot fogott ki.
    Kitűnt: Horváth, Koch, illetve az egész debreceni csapat.
    Rónai Sándor: Sok embernek okoztunk örömet itthon és Debrecenben egyaránt... A mérkőzésen egyébként egy jó csapat használta ki óriási hibáinkat.
    Garamvölgyi Lajos: Megérdemelten győztünk ezen a fontos mérkőzésen. A Baján szerzett két pont ugyanis sokat jelenthet a végelszámolásnál.

    Forrás: Petőfi Népe, 1993-05-17