magyarfutball.hu

Bajai FC - Nagykanizsai Olajbányász SE 1 : 0 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1991/1992 , 5. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 1.800
  2. Petőfi Népe: 1.800

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.09, 10:42
    BAJAI FC—NAGYKANIZSA 1—0 (0-0)
    Baja, 1800 néző. Vezette: Szabó (Bába, Polecsak).
    Bajai FC: Szabó — László, Morvái, B. Szabó, Tóth R., Faddi, Evanics, Kovács B., Kovács I. (Bognár az 55. percben), Horváth (Szűcs az 55. percben), Vén. Edző: Kincses Viktor.
    Nagykanizsa: Vlaszák — Tóth, Kepe, Kiss F., (Rituper a szünetben), Kiss
    I., Hegedűs, Visnovics, Popovics, Domján, Farkas, Fuisz. Edző: Németh Lajos.
    4. perc: Kovács I. lefejelte a labdát Vénnek, ő a 16-os vonaláról visszagurított, és Kovács kapásból alig lőtt fölé.
    6 perc: Horváth egy előrevágott labdát lekezelt, két lépés után, 20 méterről megcélozta a felső sarkot, de Vlaszák merész vetődéssel hárított.
    20. perc: Kovács I. remekül ugratta ki Vént, aki a 16-osról a hosszú sarok felé csavart, a labda a kapufa belső oldaláról a kapus fejére, onnan a mezőnybe pattant.
    28. perc: Hegedűs átbukdácsolt több bajai védő lábán, már gólhelyzetbe került, amikor Szabó az utolsó pillanatban felvette előle a labdát.
    38. perc: Domján betört a 16-oson belülre, az ötös sarkáról lőtt, de Morvai beledobta magát a labda útjába.
    43. perc: A bajaiak lesre állítása ezúttal nem sikerült, így Domján megiramodhatott a kapu felé, lövését a kifutó Szabó kapus lábbal hárította.
    47. perc: Vén ügyesen tette le a labdát Horváth elé, aki elgurította Kepe lába között, de a lövéssel sokáig várt, így beérték a védők.
    55. perc: Hegedűs indult meg a bal szélen, majd 17 méterről óriási lövést eresztett meg, amely csak centiméterekkel suhant a kapu mellé.
    60. perc: Bognár a 16-oson belülre cselezte magát, többször is lőhetett volna, de kivárt és a kanizsai kapus elcsípte előle a labdát.
    75. perc: Szabó feleslegesen futott ki egy előreívelésre, a védők is megtorpantak, így Domján majdnem az üres kapuba lőtt.
    84. perc: Szöglet után ide-oda pattogott a labda, végül Vénhez került, aki jobbról, 18 méterről óriási erővel a kapu bal felső sarkába bombázott, 1—0.
    87. perc: Szabó ismét feleslegesen futott ki és rosszul öklözte el a labdát. Nagy kavarodás támadt a hazaiak kapuja előtt, végül egy kanizsai láb föléemelt. Egyenlítési lehetőség volt.
    A mérkőzés elején mindkét csapat nagy lendülettel vetette magát a küzdelembe. Negyedóra után bajai fölény alakult ki, amelynek nyomán Vlaszák kapusnak több veszélyes lövést kellett hárítani. A szórványos ellenakciók a jól működő bajai lestaktikán haltak el. Ezután kiegyenlítettebb lett a játék, az iram viszont esett. Fordulás után állandósult a bajai fölény. Sokáig úgy látszott, marad a döntetlen, de Vén szép gólja otthon tartqtta a két pontot.
    Kitűnt: Vén (a mezőny legjobbja), Tóth R., Faddi, Kovács B., illetve Vlaszák, Hegedűs, Fuisz.
    Kincses Viktor: „Izzadságszagú” volt ez a győzelem, de rendkívül értékes.
    Németh Lajos: A mai játékban nem sok örömünk tellett. A Baja megérdemelten nyert.

    Forrás: Petőfi Népe, 1991-09-23