magyarfutball.hu

Bajai FC - ESMTK-Bauinvest 3 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1991/1992 , 30. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 1.200
  2. Petőfi Népe: 1.200

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.05, 17:02 (szerk.: 2017.10.05, 17:57)
    Minden jó, ha a vége jó
    BAJAI FC—ESMTK 3—0 (1—0)
    Baja, 1200 néző. Vezette: Bába (Dravecz, Bánóczki).
    Bajai FC: Horváth Gy. (Farkas a 70. percben) — Szűcs, B. Szabó, Raffai, Morvai, Faddi (Kovács B. a 25. percben), Rumán, Kovács I., Horváth Á., Tóth, Vén. Edző: Kincses Viktor.
    ESMTK: Papp — Gabnai, Vaskó, Farkas, Kiss, Balázs, Szabó (Fehér az 56. percben), Balás, Balogh, Németh, Hudák (Sólyom a 65. percben). Edző: Dálnoki József.
    Sárga lap: Horváth Á. a 28., Németh a 31., Papp a 71. percben.
    Piros lap: Gabnai az 50. percben.
    5. perc: Balogh jobbról átívelte a labdát a bajai kapu előtt, amely a belső csatárok rárajtoltak. Közülük valaki kézzel érintette a labdát, így hiába került a kapuba, a bíró érvénytelenítette a gól.
    17. perc: Tóth 40 méteren keresztül egyedül vezette a labdát, majd a kapu tól 20 méterre lövésre szánta el magát, ám Papp remek vetődéssel hárított.
    32. perc: Gabnai a jobb oldalon az alapvonalig vezette a labdát, majd beadott, de Horváth Gy. a kapuból kirepülve hárított.
    40. perc: Kovács I. cselezgetett a 16- oson belül, már éppen beadni készült, amikor a labda az őt támadó Vaskó hóna alatt megakadt. A 11-est Vén a bal sarokba rúgta, 1—0.
    50. perc: Gabnai ritkán hallható trágársággal megsértette a játékvezetőt, aki ezért kiállította a játékost.
    70. perc: Mintaszerű bajai akció futott a jobb oldalon. Horváth Á. szép cselekkel otthagyta őrzőjét és az ötössel egy magasságban beívelt. A jókor érkező Rumán a kapu jobb oldalába fejelte a labdát, 2—0.
    71. perc: Rumán rárajtolt egy kapufáról lecsorgó labdára, amikor hátulról lerántották. Újabb büntető, amelyet ismét Vén értékesített, 3—0.
    89. perc: Fehér betört a bajai tizenhatosra, el akarta rúgni a kimozduló Farkas mellett a labdát, de a cserekapus lábbal hárított.
    Az első félidőben mindkét csapat a támadásokra fordított nagyobb hangsúlyt, ezért a kapuk gyakran forogtak veszélyben. Ennek ellenére már úgy látszott, hogy gól nélküli döntetlennel vonulnak az öltözőbe a csapatok, amikor Vaskó kezezése miatt megítélt 11-es felpaprikázta a vendégeket. A fővárosiak ettől kezdve a játék helyett a bíróval kezdtek el foglalkozni. Ezt az idegességet a második félidőre is pályára hozták, amelyet a minden csapatrészében jobb bajaiak könyörtelenül kihasználtak.
    A mérkőzést a bajai kábeltelevízió hétfőn este 20.00 órakor levetíti.
    Kincses Viktor: Örülök, hogy győzelemmel búcsúzhattam a bajai közönségtől. A továbbiakban sok sikert kívánok a bajai csapatnak.
    Dálnoki József: Érthetetlen, hogy mi szükség volt ilyen játékvezetői működésre.
    Kitűnt: Rumán (a mezőny legjobbja), Raífai, Vén, ill. Balázs, Balogh.

    Forrás: Petőfi Népe, 1992-06-15