magyarfutball.hu

Komlói Bányász SK - III. Kerületi TTVE 1 : 0 16:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.17, 10:56
    A bányásznap meghozta a várva várt győzelmet
    Komlói Bányász— III. Ker. TTVE 1-0 (0-0)
    Komló, 800 néző. V.: Lettrich
    Komló: Tábit - Miklós, Lajos, Vukmann, Andreidesz — Nagy, Szatmári, Katona, Stemler — Varga, Pálcsa (Lukács, a 66. percben, Hohmann, a 81. percben). Edző: Kresz László
    III. ker.: Zay - Kriszt, Tóth G., Tóth I. L., György — Gelics, Szabó, Bojics (Tóth II. L., az 59. percben) — Árky, Muraközi, Bolvári (Sokorai, a 70. percben). Edző: Eich László.
    A pont nélkül álló komlóiaktól joggal várt harcos szellemet, gólratörő játékot a bányásznapon ritkaságszámba menő, alig 800 főnyi közönség. A Bányász játékosai azonban az első félidőben a minimális elvárásoknak is csak annyiban tudtak megfelelni, hogy a vendég fővárosiak sem tudtak gólhelyzetet teremteni. Igaz, ők nem is nagyon akartak Tábit kapuja elé kerülni, tökéletesen elég volt számukra, hogy biztosan tartják a döntetlent.
    A második félidőben már gólveszélyes támadások vezetésére is futotta a Komló erejéből. Az 50. percben az NB II-es újonc Nagy Antal 10 m éteres lövése a jobb oldali kapuvasról pattant vissza, 10 perccel később pedig vezetést és győztes gólt szerzett a Komló. 19 méteres legurított szabadrúgásból Miklós nagy erővel lőtte kapura a labdát, Zay m elléről kipattant és a középen érkező Szatmári az 5-ösről laposan a hálóba lőtt. 1-0. Az utolsó félóra sem hozott újabb eseményeket, bár a fővárosiak m ár többet próbálkoztak, támadásaik semmi veszélyt nem jelentettek, így a Bányász nehezen kivívott előnye megmaradt.
    A harmadik fordulóban szerezte meg első bajnoki pontjait a Komló. A vártnál nehezebben, a vártnál gyengébb teljesítménnyel. A két előző fordulóban a vasárnapinál jobb játék is vereséget eredményezett, így örülhetnek a Bányász játékosai, hogy a III. kerület kellemes partnernek bizonyult. Jók: Miklós, Nagy, Szatmári, ill. Kriszt, Szabó.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1990-09-03