magyarfutball.hu

III. Kerületi TTVE - Komlói Bányász SK 2 : 1 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.17, 16:43
    III. ker. TTVE-Komlói Bányász 2-1
    Budapest, 600 néző. V.: Molnár I.
    III. kerület: Zaj — Kriszt, Tóth G., Tóth J. L., Kovács - Lillik, Szabó, György, Tóth II. L. (Szeicz a szünetben) — Muraközi, Árky. Edző: Eich László
    Komló: Tábit — Miklós, Vukmann, Tigyi, Andreidesz — Szatmári, Katona, Toma, Dömény — Pálcsa (Hohmann a 71. percben), Stemler (Kiszely a 77. percben). Edző: Kresz László.
    A 13. percben Pálcsa elfutott a jobb oldalon, beadását Katona tovább passzolta Stemlernek, aki 15 méterről a kapu bal sarkába lőtt. (0-1) A 22. perében jött az egyenlítés. György erős lövését Tábit kiütötte, Muraközi a kipattanó labdát kapuba gurította. (1-1) öt perc múlva Pálcsa egyedül kitört, de 16 méterről elhamarkodva, a kapu mellé durrantott, majd nem sokkal később Toma átadását nagy helyzetben kapu mellé vágta.
    A szünet után a 66. percben Katona indításával a védők közül kilépő Pálosa a kifutó kapus fölött át akarta emelni a labdát, amit a kapus elsodort. Óriási helyzet volt. A 70. percben született meg a győztes gól. Szabó szögletét Lillik 3 méterről a kapuba fejelte. (2-1)
    A veszélyesebben támadó Komló nem érdemelt vereséget. 70 percig nem látszott meg a két csapat közötti különbség a tabellán. A szerencsésebb gárda győzött. Jók: György, Lillik, Zaj, ill. Tábit, Vukmann, Tigyi.
    Eich László: — Győztünk, és ma ez volt a lényeg.
    Kresz László: - A labdarúgásnak az a törvényszerűsége, hogy a kihagyott gólhelyzetek megbosszulják magukat. Ma ez teljesen bebizonyosodott.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1991-03-25