magyarfutball.hu

Zalaegerszegi TE - Paksi Atomerőmű SE 2 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Nyugati Csoport 1990/1991, 29. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 2.500
  2. Tolnai Népújság: 4.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.31, 11:26
    Zalaegerszegi TE-Atomerőmü SE 2-1 (1-1).
    Zalaegerszeg, 4000 néző. V.: Kaibás
    ZTE: Tóth - Sárközi, Szabó I., Belső - Szabó II., Halápi, Rózsa, Ballai, Kovács L. (Kerkai a 64. percben) - Kovács J. (Zalys a 46. percben), Horváth. Edző: Madár Gábor.
    ASE: Hujber - Nagy Z., Blatt, Gracza - Tóth (Mikolics a 46. percben), Bozai, Gyenti, Kákonyi, Orosz - Ignácz (Erdélyi a 46. percben) Vörös. Edző: Pusztai László.
    Hatalmas iramban kezdtek a csapatok, a vendégek lelkes játéka már az első percben eredményt hozott. Orosz szöktette az üres területre befutó Gyentit, ő megállította a labdát, s a jó ütemben érkező Vörös 16 méterről kilőtte a jobb alsó sarkot. 0-1. Az 5. percben Kovács J. cselezte le magát az alapvonalig, visszaguritását Szabó II. 10 méterről a kapu közepébe lőtte. 1-1. A 17. percben Kovács J. kapott remek indítást a bal szélen, kicselezte a rátámadó Blattot, de középre emeléséről Szabó II. egy ütemmel lekésett. A 26. percben Ballai cselezgetett a balösszekötő helyén, majd Szabó ll-t hozta játékba, aki őrzőjéről lefordulva 17 méterről éles lövést küldött a kapura, de Hujber biztosan védett. Változatos mezőnyjáték után a 35. percben jobbról kapott pontos labdát Orosz, aki elől a 11 -es ponton Sárközi önmagát sem kímélve mentett.
    Az 50. percben Mikolics hatalmas partdobását Vörös Kákonyi elé csúsztatta, akinek 11 méterről leadott nagy lövésétTóth gyors vetődéssel védte. Két perc múlva Szabó II. szép cselekkel
    kényszerítőző Bozai aki az alapvonalig futott, visszaguritását 16 méterről Mikolics lőtte el, de a védők mentettek. A 83. percben Kákonyi tért ölelő indítására Bozai érkezett jó ütemben, lövésébe Tóth beleütött, s a berobbanó Vörös elől Szabó I. szabadított fel.
    A paksiak végig egyenrangú ellenfélként a jó iramú és színvonalú mérkőzésen megérdemelték volna az egyik pontot. A második gól után nagy erőfeszítéseket tettek az egyenlítésért, de ez nem sikerült. Jók: Sárközi, Szabó II., Halápi, illetve Hujber, Blatt, Bozai.

    Forrás: Tolnai Népújság, 1991-06-10