magyarfutball.hu

Szarvasi Vasas Spartacus SE - Eger SE 4 : 3 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.25, 22:45
    Szarvasi Vasas-Eger SE 4—3 (2-1)
    NB Il-es labdarúgó-mérkőzés, Szarvas, 1000 néző. V.Szekeres (Veres, Nyilas)
    Szarvas: Hanyecz — Fekete, Luzsák, Holp, Szemere — Pisont, Szarvas, Boda, Sebők — Csalos, Kovács F. Edző: Pallagi Róbert
    Eger: Bodolai — Lengyel, Csendes, Fegyvemeki — Vojtekovszki, Oláh, Horváth, Aranyos, Jávorszki — Kormos, László. Edző: Bánkúti László.
    Csere: Sebők h. Bress a szünetben, Jávorszki h. Rácz a 70., Kormos h. Csűri a 70., Csalqs h. Csák a 73. percben.
    Gólszerző: Kovács F. a 20., László a 37., Kovács F. a 40., Pisont az 59., Szarvas a 66., Oláh a 82. és 90. percben.
    Sárga lap: Lengyel a 12., Csendes a 80. percben.
    Szögletarány: 8:3 (4:0) Szarvas javára.
    A középkezdés után a Szarvas azonnal támadásba lendült. A 6. percben Kovács F. éles beadása után az egriek önfeláldozóan mentettek Csalos elől. A 11. percben Boda 15 méteres lövése Bodolairól kipattant, másodszorra mentett az egri portás. A 12. percben Oláh jó cselek után az üres kapura gurított, de Luzsák menteni tudott. A 19. percben Kovács F. faképnél hagyta a védőket, beadását Szarvas öt méterről az „égbe" lőtte. A 20. percben vezetést szerzett a Szarvas. Bodát buktatták a kaputól 25 méterre, a szabadrúgást Kovács F. óriási erővel küldte a jobb alsó sarokba, 1—0.
    A 23. percben Horváth egy jobbról beívelt labdát a kapu torkában mellé lőtt. A 25. percben Szarvas remek átadása után Csalos fejesét Bodolai szögletre hárította. A 37. percben Horváth tértölelő átadása után kavarodás támadt a szarvasi kapu előtt és László egyenlített, 1—1.
    A 40. percben Szarvas pontos indítását Kovács F. kapta a félpálya táján, lefutotta Lengyelt, majd 12 méterről kilőtte a bal alsó sarkot, 2—1.
    A fordulás után, az 58.
    percben a lesre játszó egri védők között Csalos lépett ki, de elhamarkodottan Bodolaiba lőtt. Ai 59. percben Csalos javított, jól ívelt labdáját Pisont öt méterről a hálóba gurította, 3—1.
    A 66. percben Szarvas kapott labdát a jobb szélen, szép cselek után éles szögből, nyolc méterről talált a hálóba, 4—1.
    A 71. percben Kovács F. húzott el a bal szélen, beadását Csalos gólhelyzetben elhibázta. A 82. percben a szarvasi védők közelről nézték, hogy Oláh miként lő a kapuba, 4—2.
    A 90. percben már minden szarvasi játékos a mérkőzés végét várta, amikor egy egri szögletet követő kavarodás után Oláh 16 méterről a léc alá lőtt, 4—3.
    Nagy várakozás előzte meg az öt újonnan igazolt játé
    kossal pályára lépő Szarvasi Vasas játékát. A nézők nem is csalódtak, mert ssebbnél szebb támadásokat láthattak. Többször is vastapssal jutalmazták a kitűnő megoldásokat. A negyedik szarvasi gól után az Eger padlóra került, ezért érthetetlen, hogy az utolsó percekben miért ült le a hazai csapat.
    Jó: Hanyecz, Holp, Szarvas, Kovács F., ill. Oláh, Horváth, László.
    Nyilatkozatok. Pallagi Róbert: — A nagy melegben szemre is szép támadásokat vezettünk és ami örvendetes: eredményesek is voltunk. Egy jól játszó egri gárdát győztünk le. Sajnos, a végére kiengedtünk. Bánkúti László: — Véleményem szerint az első félidőben dőlt el a mérkőzés, amikor erőteljes játékvezetői segédlet mellett védelmünk aktív közreműködésével hátrányba kerültünk. A mezőnyben jobbak voltunk.

    Forrás: Békés Megyei Hírlap, 1990-08-21