magyarfutball.hu

Kecskeméti TE - Metripond SE 1 : 1 16:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése
NB II Keleti Csoport 1990/1991, 19. forduló
nézőszámok:
  1. Nemzeti Sport: 1.000
  2. Petőfi Népe: 1.000

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.12.05, 19:20
    KTE—METRIPOND 1—1 (1—1)
    Kecskemét, 1000 néző. Vezette: Birincsik (Mester, Márta).
    KTE: Molnár — Lipők (Laczkovics a szünetben), Pataki, Forgó, Endre — Újfalusi (Kátai a 63. percben), Dumitru, Boronkay, Berki, Horváth, Fütyü. Edző: dr. Dezsőfi Ferenc.
    Metripond: Tóth — Talmácsi, Miklós, Márta, Molnár, Vass, Tasi, P. Dumitru (Verók a 31. percben), Kovács, P. Vaszile, Bódi. Edző: Lukács József
    Sárga lap: Endre a 17., Bódi a 24., Talmácsi a 26., Dumitru a 63. percben.
    7. perc: Horváth bal oldalról , középre ívelt labdáját Berki közelről a hálóba pendítette. 1—0.
    13.perc: A hazaiak kapujától 20 méterre szabadrúgáshoz jutottak a vásárhelyiek. Tasi futott neki a labdának, Miklóshoz továbbított, aki egyből lőtt, de Molnár bravúrral szögletre hárított.
    25. perc: Fütyü 26 méterről, a jobbösszekötő helyéről elvégzett szabadrúgása a középen álló Horváth elé került. Ő fordulásból megcélozta a kaput, és a védők csak üggyel-bajjal mentettek.
    32. perc: P. Vaszile jó ütemben lépett ki a hazai védők közül, már a büntetőterületen belül járt, amikor fellökték. A megítélt 11-est Tasi értékesítette, 1—1.
    47. perc: Laczkovics bal oldali beadását a kapu torkában álló Berki elől Tóth az utolsó pillanatban húzta le.
    49. perc: Bódi jó ütemben szöktette az előretörő Talmácsit, akinek futtából, 14 méterről leadott lövését Molnár csak öklözni tudta.
    55. perc: Dumitru szöglete a vendég védőkről Laczkovics elé pattant, aki 20 méterről kapásból a bal kapufa mellé durrantott.
    75. perc: Laczkovics egy belépő nyomán megsérült, és az öltözőbe támogatták. Mivel a KTE már mindkét cserelehetőségét kihasználta, az utolsó negyedórára 10 emberre fogyatkoztak a lila-fehérek.
    85. perc: Márta jól vette észre, hogy Molnár kinn áll a kapujából. Távolról megcélozta a bal felső sarkot, lövése azonban elzúgott a léc mellett.
    9Ö. perc: Vass középen kilépett a védők közül, már a kapust is kicselezte, amikor Endre beérte és felszabadított.
    Az „alsóházi rangadó” alacsony színvonalú, kemény belépőkkel tarkított küzdelmet hozott. A kecskemétiek gyorsan megszerezték a vezetést, némi fölénybe kerültek, így valósággal hidegzuhanyként érte őket egy váratlan ellenakció utáni büntetőből szerzett egyenlítő gól. Szünet után a KTE edzője a cserékkel a támadójátékot próbálta erősíteni, azonban a hazaiak gólszerzési kísérletei többnyire már a tizenhatos táján elhaltak. Amikor aztán Laczkovics végleg kiszállt, majd Endre is megsérült, már csak az eredmény megtartása lehetett a cél. A sereghajtó egy pillanatig sem adta fel a küzdelmet, volt ereje egyenlíteni, és ha az utolsó pillanatban Vass nem ügyetlenkedik, mindkét pontot elvihette volna a kevés elképzeléssel futballozó lila-fehérek otthonából.
    Kitűnt: Pataki, Endre, Horváth, illetve Miklós, Vass, P. Vaszile, Verók.
    Dr. Dezsőfi Ferenc: Nagyon rosszul játszottunk és még magyarázatot sem találok a csapat gyenge teljesítményére.
    Lukács József: Gratulálok a csapatomnak. Mindenki azt játszotta, amit megbeszéltünk. Csak a gólhelyzeteket kellett volna jobban kihasználni.

    Forrás: Petőfi Népe, 1991-04-02