magyarfutball.hu

Komlói Bányász SK - III. Kerületi TTVE 2 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.10.04, 10:43 (szerk.: 2017.10.04, 10:49)
    Komlói Bányász SK - III. Kerületi TTVE 2-1 (2-0)
    Komló, 500 néző. V .: László
    Komló: Tábit — Miklós, Toma, Vukman, Andreidesz- Katona, Tigyi (Szatmári, a 46. percben), Hohmann, Lukács (Boday, a 70. percben) -Takács, Stemler Edző: Kresz László
    III. kér. TTVE: Zay - Kriszt, Tóth I., Tóth A. Kovács - György, Szabó (Pitini, a 70. percben), Tóth II. I., Lengyel (Gelics, a 70. percben) — Muraközi, Árky. Edző: Eich László
    A játékosok többsége még nem ért labdához, amikor a fővárosiak már két góllal vezethettek volna. Az első percben Árky pörgetett nagyszerűen Tóth II. felé, de a középpályás 12 méterről a kapu mellé lőtt. Két perccel később Árky csatártársának, Muraközinek teremtett helyzetet, de ő sem tudott élni a lehetőséggel.
    A következő 20 perc sem hozott lényeges változást, a kerületiek futballoztak jobban, gólt mégis a Komló ért el a félidő közepén. Balról érkezett középre egy ívelés, Stemler fejjel továbbcsúsztatta és Katona a földről felpattanó labdát 16 méterről nagy erővel lőtte a kapu közepébe (1-0). A gól önbizalmat adott a Komlónak, a hazaiak átvették az irányítást, és a 34. percben növelték az előnyüket. Takács jobbról mintaszerűen adott középre, és a nagy lendülettel érkező Lukács 10 méterről a léc alá fejelt. (2-0).
    Biztos szépítési lehetőséget hagyott ki a 63. percben a vendégcsapat. Miklós buktatta Muraközit a 16-oson belül, de Árky büntetőjét Tábit a bal sarok elől ütötte. A túlságosan könnyedén játszó, és az előny megtartására ügyelő hazaiak a hajrában magukra húzták az ellenfelet, és a 86. percben Kovács bal oldali beadását Muraközi az 5-ösről a jobb sarokba fejelte. (2-1).
    A fővárosiak remekül kezdtek, s nemcsak a két kihagyott gólhelyzet miatt voltak jobbak a találkozó elején. A Komló a félidő második felében váltani tudott, és két góljával olyan előnyhöz jutott, amire az óbudaiak már nem tudtak válaszolni. Jók: Toma, Katona, Takács, ill. Tóth I. L. Árky.
    -Kresz László: Jó mérkőzésen, nagyszerűen játszó ellenfelet sikerült időnként jó játékkal legyőzni.
    -Eich László: Az első három percben kihagyott két százszázalékos helyzetünkkel és a kimaradt 11-esünkkel saját magunkat vertük meg.

    Forrás: Új Dunántúli Napló, 1990-05-21