magyarfutball.hu

Budafoki MTE-Törley - Komlói Bányász SK 2 : 0 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2018.12.13, 11:33
    BMTE-Törley-Komló 2-0 (0-0)
    Budafok, 800 néző. V.: Segovits. BMTE-Törfey: Lippai - Bánki, Haáz, Horváth L., Cégény — Rottervbiller, Balogh A., Beringer - Kormány (Balogh Á., a szünetben), Ács, Kántor (Jankov, a 75. percben). Edző: Sárközi Lőrinc. Komló: Tábit - Hammer, Tigyi. Katona, Andreidesz — Stemler (Hobmonn, a 83. percben). (Szatmári, a 46. percben), Takács, Varga. Edző: Kresz László.
    84. perc: Berínger szögletét a csereként beállt Jankov nehéz szögből fejelte a hálóba (1-0).
    89. perc: a 16-os bal oldaláról Rottenbiller ívelt be szabadrúgást és a felugró Bánki az 5-ösről fejelt a bal felső sarakba (2-0).
    Az első játékrészben két budafoki helyzet maradt kihasználatlanul, a másik oldalon Varga találta telibe a kapufát. Szünet után némileg élénkült az iram és a csapatok játékában több elképzelést lehetett felfedezni. A hajrá egyértelműen a hazaiaké volt, megérdemelt győzelmükkel megfosztották veretlenségüktől a bányászcsapqtot. Jók: Haáz, Horváth, Rottenbiller, Berínger,ill. Varga, Katona, Takács.

    Forrás: Dunántúli Napló, 1989-09-25

    Megjegyzés: az újságcikk a Komló összeállítását hiányosan tünteti fel, és több elírás is van benne Pl. Jankov nevét Jankóként tüntette fel, ezt javítottam