magyarfutball.hu

Kecskeméti SC - Diósgyőri VTK 3 : 1 14:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 08:59
    "Elcsúszott" a DVTK Kecskeméten
    A MÉRKŐZÉS JEGYZŐKÖNYVE
    Kecskeméti SC—DVTK 3—1 (1—1)
    Kecskemét, 600 néző. Vezette: Ádám (Csáki, Győr).
    KSC: Nagy Zs. — Málik, Hofmeister, Kiss P., Safranyik, Nagy J.| Pauk, Kiss F., Rácz — Ozsváth, Tóth Cs. Edző: Pataki Tamás.
    DVTK: Nagy A. — Bém, Csiba, Csizi, Leskó — Szabó Zs., Rostás, Huszák, Farkas, Héjas, Lakatos. Edző: Palicskó Tibor.
    Csere: Farkas helyett Tóth L. a 60., Héjas helyett Hanyecz a 68. percben.
    Sárga lap: Bém a 7., Farkas a 37., Nagy J. a 44., Csiba az 54. percben
    Kiállítva: Csiba a 80. percben.
    Szögletarány: 5:2 a KSC javára.
    Szemerkélő esőben, csúszós pályán nagy lendülettel kezdett a KSC, mégis a vendégek szereztek vezetést. A 11. percben a bal oldalon Lakatos kapott labdát. A KSC-védők egymásra vártak, amikor Lakatos a kint álló kapus' fölött a kapu bal oldalába ívelte a labdát. 0—1.
    A KSC heves rohamokkal válaszolt és a 20. percben egyenlített. Lakatos szabálytalankodott a kaputól mintegy 40 méterre. Málik szabadrúgását a felugró Tóth Cs. élesen a bal alsó sarokba fejelte. 1—1.
    A 27. percben Rácz iramodott meg a bal oldalon, majd kapura lőtt és a labda a felső lécről pattant a mezőnybe.
    A 40. percben Nagy lövését ütötte ki a diósgyőri kapus, majd a félidő utolsó percében Huszák erős, bal sarokba tartó lövését Nagy Zs. mentette gyors vetődéssel.
    A fordulás után is a KSC kezdeményezett, de közben majdnem gólt kapott. Az 56. percben, kavarodás után, a kapura tartó labdát a kecskeméti védők a gólvonalról mentették. Az 56. percben Ozsváth erős lövése akadt el a tömörülő védőkben. Egy perc múlva Rácz lőtt a léc fölé kecsegtető helyzetből.
    , Az 54. percben a labdát átvevő Tóth Cs.-t Csiba csúnyán hasba rúgta, de ezt niég megúszta sárga lappal.
    ‘ A 63. percben Ozsváth a jobb oldalról két csel után középre ívelt. A labda átszállt a védők fölött. Kiss F. középre fejelte és Rácz 5 méterről a kapuba lőtt.
    (Mg
    Á vezető gól után Palicskó edző kettős cserét hajtott végre, de ez sem segített. A 71. percben Kiss F. lövése védhetetlenül vágódott a léc alá. 3—1.
    A 80. percben Csiba csúnyán felvágta a kiugró Ráczot, és mivel már volt sárga lapja, a játékvezető kiállította. Az utolsó tíz percben a KSC ügyesen adogatott és már nem történt említésre méltó esemény a pályán.
    A DVTK nem állt be védekezni, így iramos, érdekes mérkőzést láthatott az eső miatt gyér számú közönség. A csúszós pályán nem kímélték magukat a játékosok. A talajhoz a kecskemétiek alkalmazkodtak jobban és ötletes, jó játékkal megérdemelten szerezték meg a három pontot.
    Kitűnt: Nagy J., Safranyik, Tóth Cs., Kiss F., illetve Leskó, Huszák.

    Forrás: Petőfi Népe, 1989-10-09