magyarfutball.hu

Budafoki MTE-Kinizsi - Bábolnai SE 1 : 0 15:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.09.25, 11:25 (szerk.: 2017.09.25, 13:00)
    Budafoki MTE-Kinizsi - Bábolnai SE 1-0 (1-0)
    Budafok, 700 néző, vezette: Grigán
    BSE: Schromeisz — Csikós, Farkas, Sebestyén, Filep — Borsfai, Hegedűs (Fogarasi), Gáspár — Domján, Tímár, Péntek Edző: Galgóczi Ottó.

    Gól: Karajos 2p.

    Rosszul kezdődött a mérkőzés a bábolnaiaknak, mert már a második percben vezetést szerzett a Budafok. Huszár lövése a kapufáról kipattant, s a jókor érkező- Karajos középről, huszonkét méterről úgy lőtt a kapu bal oldalába, hogy közben a labda több bábolnai játékost is érintett. 1:0. A váratlan gól nem törte meg a bábolnaiakat. átvették a. játék irányítását. A 18. percben Tímár kiugrott a védők gyűrűjéből, de tizennégy méterről a kapu mellé vágta a labdát. Öt perccel később Domján egyenlíthetett volna, de Lengyel kapust találta telibe. A másik oldalon a 27. percben Krisztin erős lövését biztosan védte Schromeisz. A félidő hajrája is a bábolnaiaké volt, de gólt nem sikerült szerezni.
    A második játékrész elején Schromeisz jeleskedett kétszer is, majd mezőnyfölénybe került a Bábolna. A sorozatos vendégtámadások után Péntek nagy gólhelyzetben a kapu fölé vágta a labdát Egy ellentámadás után Huszár lőtt kapu mellé, majd újra bábolnai percek következtek. Tímár, Dómján és Péntek előtt volt lehetőség a gólszerzésre, de ezen a vasárnapon a szerencse is elpártolt a bábolnaiaktól..

    Forrás: Dolgozók Lapja, 1982. március 23.

    Megjegyzés: A Budafok összeállítása nem szerepelt a tudósításban