magyarfutball.hu

Budafoki MTE-Kinizsi - Balassagyarmati SE 1 : 0 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.19, 10:17
    Gyenge mérkőzés
    Budafok — Balassagyarmat 1—0 (0—0)
    Budafok, 300 néző, v .: Győri
    Budafok: Lengyel— Béress, Tunner, Kapitány (Kalapos az S3, percben), Tóth A. — Paizs, Karajos , Wastl — Huszár, (Henrik a 70. percben), Mörtel, Pozsár. Edző: Dobesch Gyula
    Balassagyarmat: Balázs — Pribeli, Robb, Hornyák, Lajkó — Trubin , Friedmann , Kovács J., Varga S. — Szalai, Králik (Szedlák a 60. percben ). Edző: Czimmermann Gyula
    Az első negyed órában jóformán semmi nem történt a pályán. Mindkét csapat játékosai nagy hibaszázalékkal játszottak és jobbára a két 16-os között folyt a játék. Az első figyelemreméltó támadást a hazaiak vezették.
    A 20. percben Mörtel középen kapta a labdát. Előretört, majd kiugratta a bal oldalon a támadást kisérő Wastlt, a szélső 7 méterről megcélozta a bal alsó sarkot, de Balázs óriási bravúrral szögletre tenyerelte a labdát. Két perc múlva a 22. percben Mörtelt szerelte az utolsó pillanatban Pribeli. A 30. percben a gyarmatiak vezettek ellentámadást. Trubin a jobb oldalon vitte fel a labdát, kapu elé küldte, de Szalai egy tempóval lekésett az átadásról.
    Továbbra is alacsony színvonalú mezőnyjátékkal telt az idő. A rekkenő hőség nagyban befolyásolta a játékosok teljesítményét.
    Szünet után két gyarmati szöglet jelezte, hogy a vendégcsapat próbál kezdeményezni. Nem sok eredménnyel, mert lassan újra a hazaiak lendültek támadásba. Balázs kapuját ekkor távoli lövésekkel próbálták veszélyeztetni. Jellemző azonban a csatárok tehetetlenségére, hogy a kezdeményezések mindig az előretörő veterán balhátvédtől, Tóthtól jöttek. Már úgy látszott, hogy pontosztozkodással fejeződik be a találkozó, amikor a 78. percben megszerezte a győztes gólt a BMTE.
    A bal oldalon Tóth tört előre, Pozsárhoz játszotta a labdát, majd kényszerítővel visszakapta. Ekkor pompásan, a jól érkező, a kaputól 7 méterre álló Paizshoz küldte, aki a kapu jobb oldalába bombázott. 1—0.
    A hátralevő időben csupán egyetlen esemény történt. A 87. percben Kovács J. egy belemenésért sárga lapot kapott.

    Forrás: Nógrád, 1980-08-05