magyarfutball.hu

Békéscsaba 1912 Előre SE - Baktalórántháza VSE 2 : 0 13:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: bbsz
    2015.09.17, 17:57 (szerk.: 2021.01.04, 20:19)
    Régóta várt lila győzelem
    Ellentétes félidők után három pont a tarsolyban


    200 néző
    Vezette: Gaál Gyöngyi (Farkas Balázs, Márton Zsolt)

    Békéscsaba: Harman József - Ferenczi Attila, Czipó Zoltán, Tóth-Kovács Tamás, Juhász György - Okos István (Ladányi Róbert 90. p), Szenti Zoltán, Pozsár Gábor, Ursz József (Valentényi Viktor 83. p.) - Cseke Tamás (Lengyel László 64. p.), Dobi Róbert Edző: Jakab Péter, Iorgulescu Silviu
    Baktalórántháza: Petranics Szergej - Szenes István, Bodnár János, Bíró Péter, Nagy Zoltán - Márkus Gyula (Pálvölgyi Balázs 66. p.), Illés László, Rakóczi Zsolt, Illés Gyula - Németh Attila (Andrejcsák Róbert 80. p.), Ádámszki Róbert Edző: Madalina György
    Gól: Cseke 56. p. , Okos 62. p.
    Sárga lap: Juhász 69. p. ; Czipó 71. p. ; Tóth-Kovács 87. p. ; Andrejcsák 90. p.

    56. p. : Szenti jobb oldali nagy bedobását Czipó megcsúsztatta Okos felé, ám egy védő lába közbenyúlt, elrúgta előle a labdát, amely Cseke előtt landolt. A csabaiak támadója a nagy kavarodás közepette 11 méterről, félmagasan a kapu közepébe lőtt, 1-0.
    62. p. : Pozsár jobb oldali szögletét a védők röviden rúgták ki, Okos lendületből érkezett a jobbösszekötő helyén és futtából, laposan kapura lőtt 14 méterről. A labda a vetődő Petranics két kezét érintve vágódott a hálóba, 2-0.
    kép
    Egy szöglet után a sötét mezes Czipó Zoltán (jobbra) és Dobi Róbert ugrik föl fejelni, Szergej Petranics, a vendégek kapusa feszülten figyel. (Fotó: Imre György)

    "Hótt" unalom volt az első játékrész, egyik csapat sem veszélyeztette a másik kapuját, rengeteg hiba csúszott a játékba és ismét alig láttunk három jó passzt egymás után. Bosszankodott is a maréknyi szurkolósereg, érdekesebb bekiabálásokkal szórakoztatták magukat. Ennél több szót nem is érdemel az első játékrész.
    Fordulás után azonban mindkét csapat más felfogásban küzdött, az első hat-nyolc percben a vendégek birtokolták többet a labdát, de aztán a békéscsabaiak is feltámadtak. A kis szünettel egymást követő gólok után baktalórántháziak megzavarodtak, egyre több hiba csúszott a játékukba, amit ki is használtak a lila-fehérek. Már több volt a jó passz és egyre energikusabban támadták a vendégek kapuját. A finisben akár tovább növelhették volna előnyüket.
    Két ellentétes félidőt láthattunk. A második már fociról is szólt, s ebben a játékrészben a csabaiak nem csak szerencsésebbek voltak, hanem jobbak is.

    Jó: Harman, Tóth-Kovács, Juhász, Pozsár illetve Illés L. , Rakóczi

    Jakab Péter: - Végig masszív játékot nyújtott a csapat. A második félidőben már gólokat is sikerült rúgni, így megérdemelten győztünk.
    Madalina György: - A mezőnyben egyenrangú partnerek voltunk, azonban ismét sikerült gólokat rúgatni az ellenféllel.
    (Jávor Péter - Verasztó Lajos)

    12. Baktalórántháza 14 3 4 7 13-22 13
    ...
    14. Békéscsaba 14 3 2 9 11-20 11


    Békés Megyei Hírlap 2006 november 13. ; MLSZ adatbank