magyarfutball.hu

Békéscsaba 1912 Előre SE - Baktalórántháza VSE 2 : 0 13:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: bbsz
  2015.09.17, 17:57 (szerk.: 2021.01.04, 20:19)
  Régóta várt lila győzelem
  Ellentétes félidők után három pont a tarsolyban


  200 néző
  Vezette: Gaál Gyöngyi (Farkas Balázs, Márton Zsolt)

  Békéscsaba: Harman József - Ferenczi Attila, Czipó Zoltán, Tóth-Kovács Tamás, Juhász György - Okos István (Ladányi Róbert 90. p), Szenti Zoltán, Pozsár Gábor, Ursz József (Valentényi Viktor 83. p.) - Cseke Tamás (Lengyel László 64. p.), Dobi Róbert Edző: Jakab Péter, Iorgulescu Silviu
  Baktalórántháza: Petranics Szergej - Szenes István, Bodnár János, Bíró Péter, Nagy Zoltán - Márkus Gyula (Pálvölgyi Balázs 66. p.), Illés László, Rakóczi Zsolt, Illés Gyula - Németh Attila (Andrejcsák Róbert 80. p.), Ádámszki Róbert Edző: Madalina György
  Gól: Cseke 56. p. , Okos 62. p.
  Sárga lap: Juhász 69. p. ; Czipó 71. p. ; Tóth-Kovács 87. p. ; Andrejcsák 90. p.

  56. p. : Szenti jobb oldali nagy bedobását Czipó megcsúsztatta Okos felé, ám egy védő lába közbenyúlt, elrúgta előle a labdát, amely Cseke előtt landolt. A csabaiak támadója a nagy kavarodás közepette 11 méterről, félmagasan a kapu közepébe lőtt, 1-0.
  62. p. : Pozsár jobb oldali szögletét a védők röviden rúgták ki, Okos lendületből érkezett a jobbösszekötő helyén és futtából, laposan kapura lőtt 14 méterről. A labda a vetődő Petranics két kezét érintve vágódott a hálóba, 2-0.
  kép
  Egy szöglet után a sötét mezes Czipó Zoltán (jobbra) és Dobi Róbert ugrik föl fejelni, Szergej Petranics, a vendégek kapusa feszülten figyel. (Fotó: Imre György)

  "Hótt" unalom volt az első játékrész, egyik csapat sem veszélyeztette a másik kapuját, rengeteg hiba csúszott a játékba és ismét alig láttunk három jó passzt egymás után. Bosszankodott is a maréknyi szurkolósereg, érdekesebb bekiabálásokkal szórakoztatták magukat. Ennél több szót nem is érdemel az első játékrész.
  Fordulás után azonban mindkét csapat más felfogásban küzdött, az első hat-nyolc percben a vendégek birtokolták többet a labdát, de aztán a békéscsabaiak is feltámadtak. A kis szünettel egymást követő gólok után baktalórántháziak megzavarodtak, egyre több hiba csúszott a játékukba, amit ki is használtak a lila-fehérek. Már több volt a jó passz és egyre energikusabban támadták a vendégek kapuját. A finisben akár tovább növelhették volna előnyüket.
  Két ellentétes félidőt láthattunk. A második már fociról is szólt, s ebben a játékrészben a csabaiak nem csak szerencsésebbek voltak, hanem jobbak is.

  Jó: Harman, Tóth-Kovács, Juhász, Pozsár illetve Illés L. , Rakóczi

  Jakab Péter: - Végig masszív játékot nyújtott a csapat. A második félidőben már gólokat is sikerült rúgni, így megérdemelten győztünk.
  Madalina György: - A mezőnyben egyenrangú partnerek voltunk, azonban ismét sikerült gólokat rúgatni az ellenféllel.
  (Jávor Péter - Verasztó Lajos)

  12. Baktalórántháza 14 3 4 7 13-22 13
  ...
  14. Békéscsaba 14 3 2 9 11-20 11


  Békés Megyei Hírlap 2006 november 13. ; MLSZ adatbank