magyarfutball.hu

Baktalórántháza VSE - Békéscsaba 1912 Előre SE 0 : 1 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

 1. avatar: bbsz
  2015.11.12, 12:47 (szerk.: 2015.11.12, 13:16)
  A győzelem ellenére búcsúzott a Békéscsaba
  Most már csak a visszalépésekben reménykedhetnek a lila-fehérek

  300 néző
  Vezette: Fábián Mihály (Pápai Zoltán, Demeter János)

  Baktalórántháza: Petranics Szergej - Márkus Gyula, Szenes István, Király László, Bodnár János - Kozma Attila, Szűcs László (Czerula Zsolt 46. p.), Rákóczi Zsolt, Illés Gyula (Németh Attila 46. p.) - Szabó Róbert, Ádámszki Róbert (Kozma József 64. p.) Vezetőedző: Madalina György
  Békéscsaba: Harman József - Szenti Zoltán, Czipó Zoltán, Brlázs Gábor, Bogdán Gábor - Ladányi Róbert (Valentényi Viktor 53. p), Ursz József - Cseke Tamás, Pozsár Gábor, Horváth Tamás (Juhász György 89. p) - Dani Péter (Lengyel László 60. p.) Vezetőedző: Csató Sándor
  Gól: Ursz 34. p.
  Sárga lap: Bodnár 21. p. ; Czipó 38. p. ; Illés 44. p. ; Cseke 91. p

  34. p. : Egy hazaadás után Petranics kapus feleslegesen felvette a labdát a büntetőterületen belül, a játékvezető a Békéscsaba csapatának közvetett szabadrúgást ítélt. Pozsár legurított labdáját Ursz 12 méterről vágta a léc alá, 0-1.

  Az első félidőben kiegyenlített játék folyt a pályán, amit az is bizonyít, hogy a két kapusnak kétszer is óriási bravúrral kellett védenie. Majd a békéscsabai csapat vezetést szerezhetett volna a huszadik percben, mikor Ladányi óriási lövése a jobb oldali lécről kipattant és a lesen álló Dani a hálóba lőtt, de a játékvezető érvénytelenítette a találatot.
  A második félidőben a hazai csapat ráerőltette akaratát a vendégekre, de a lila-fehérek rutinos védekezéssel, ügyes labdatartással megtartották első félidőben megszerzett előnyüket.
  A látottak alapján a békéscsabai csapat rászolgált a bajnokságban először idegenben elért győzelmére.

  Jó: Szenes, Bodnár illetve Harman, Brlázs, Ursz, Cseke

  Madalina György: - Sajnálom a csapatot, sok gólhelyzetet kihagytunk, de rutinos kapusom hibáját a vendégcsapat kíméletlenül kihasználta.
  Csató Sándor: Végre megszereztük első idegenbeli győzelmünket, csak sajnos későn. Ma jól küzdött és harcos volt a csapat.

  10. Baktalórántháza 29 8 8 13 33-44 32
  ...
  15. Békéscsaba 29 7 4 18 32-48 25

  Békés Megyei Hírlap 2007. június 11. ; MLSZ adatbank