magyarfutball.hu

Békéscsaba 1912 Előre SE - Jászberényi SE 1 : 0 17:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: bbsz
    2015.09.06, 22:34 (szerk.: 2021.01.03, 00:27)
    Péntek esti álmosság
    A három pont oké, a többit gyorsan felejtsük el


    300 néző
    Vezette: Demeter Miklós (Ortó Gyula, Pápai Zoltán)

    Békéscsaba: Such András - Ferenczi Attila, Czipó Zoltán, Tóth-Kovács Tamás, Juhász György - Buzási Péter (Szenti Zoltán 75. p.), Valentényi Viktor (Okos István 46. p.), Pozsár Gábor, Ursz József - Tóth György, Dobi Róbert (Kocsis Dávid 63. p.) Edző: Jakab Péter
    Jászberény: Rácz Róbert - Tóth Tibor, Szabó Zoltán, Fehér Zsolt, Kovács Ádám - Szász András (Fülöp Ádám 84. p.), Tasi Zoltán, Lukácsi Lóránt, Mohácsi Gábor (Gulyás László 72. p.) - Szabó Dusán (Nagy Róbert 84. p.), Németh Gyula Játékosedző: Rácz Róbert
    Gól: Kocsis 76. p.
    Sárga lap: Fehér (buktatásért) 13. p.
    Szögletarány: 10:1 (4:1)

    76. p. : Már a nyolcadik szögletét hajthatta végre a Békéscsaba, ezúttal jobbról. Pozsár laposan belőtte a labdát a kapu előterébe, Czipó átlépte azt és a remek ütemben berobbanó Kocsis 8 méterről, nagy erővel a bal alsó sarokba bombázott, 1-0.
    kép
    Az egykor Békéscsabán is megfordult kapus, a jászberényiek játékosedzője, Rácz Róbert teljesítménye volt a legjobb a péntek esti mérkőzésen, csapata neki köszönheti, hogy csak egy bekapott góllal megúszta az egyébként alacsony színvonalú mérkőzést. (Fotó: Kiss Zoltán)

    Az első negyedórában még úgy-ahogy veszélyesek voltak a kapukra a csapatok, ám az ezt követő időszakban alaposan visszaesett a játék. Mindkét csapatban néhány játékos csak lötyögött a pályán, de akadt egy-egy azért, aki megpróbált megvillanni - kevés sikerrel.Már bekiabálásokat is lehetett hallani a játékrész finisében, amivel nagyobb mozgásra próbálták serkenteni a labdarúgókat, de úgy tűnt, a füldugót egyik sem hagyta otthon.
    Szünet után a két csapat ott folytatta, ahol az első félidőben abbahagyta. Álmosan peregtek a percek, kényelmesen kocogtak a labdarúgók, ráadásul három egymásutáni passz ritka volt, mint a fehér holló. A mérkőzés utolsó harmadára azonban látványosan elfáradt a vendégcsapat, a csabaiak egyre többet veszélyeztettek, ám a játékosedző, Rácz Róbert a 76. percig nagyon jól állta a rohamokat. A gólról nem tehetett, Kocsis találata védhetetlen volt.
    Összességében annak köszönheti a csabai gárda a három pontot, hogy a mérkőzés finisében fölülkerekedett ellenfelén. Egyébként csak a három pontnak örülhetnek a hazaiak, a többit inkább felejtsük el.

    Jó: Tóth-Kovács, Juhász illetve Rácz, Lukácsi

    Jakab Péter: - Nagyon nehéz mérkőzésen megérdemelten szereztük meg a három pontot.
    Rácz Róbert: - A sokkal több helyzetet kidolgozó hazaiak megérdemelten nyertek az alsóházi rangadón. Elismerésem a csabaiaknak.
    (Jávor Péter - Verasztó Lajos)

    13. Békéscsaba 9 2 2 5 8-12 8
    ...
    15. Jászberény 9 1 1 7 9-16 4

    Békés Megyei Hírlap 2006 október 7. ; MLSZ adatbank