magyarfutball.hu

Békéscsaba 1912 Előre SE - Kecskeméti TE 4 : 2 19:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: bbsz
    2015.08.22, 16:04 (szerk.: 2021.01.03, 00:08)
    Nagy küzdelem, iram, gólok
    Az idény legjobb játékával az első győzelem


    600 néző
    Vezette: Telek Ákos (Ring György, Demeter Miklós)

    Békéscsaba:
    Such András - Ferenczi Attila, Czipó Zoltán, Tóth-Kovács Tamás, Juhász György - Buzási Péter, Valentényi Viktor, Pozsár Gábor (Cseke Tamás 82. p.), Ursz József (Horváth Tamás 78. p.) - Tóth György (Lengyel László 78. p.), Dobi Róbert Edző: Jakab Péter
    Kecskemét:
    Ivanov Ivan - Mojzes Róbert, Barna Zsolt, Gyagya Attila, Kovrig Ákos (Kása Tibor 46. p.) - Szabó Tamás (Dabasi Károly 67. p.), Kurucsai Milán, Némedi Norbert, Somodi Radu - Csordás Csaba, Balla Mihály Edző: Török László

    Sárga lap: Kovrig (kezezésért) 18. p. ; Mojzes (visszahúzásért) 59. p. ; Kása (durvaságért) 70. p. ; Dobi (kezezésért) 81. p. ; Horváth (gáncsolásért) 85. p
    Kiállítva: Gyagya (utolsó emberként Juhászt leterítette) 83. p.
    Szögletarány: 5:6 (3:1)

    2. p. : Kurucsai labdájával Csordás kilépett a védők közül, lendületből Czipót is maga mögött hagyta, majd 14 méterről lőtt. Such vetődve jobbra kitolta a labdát, szerencsétlenségére az érkező Némedi elé, aki 10 méterről a jobb alsó sarokba lőtt, 1-0.
    7. p. : Pozsár jól indította Buzásit a jobb oldalon, aki bevezette a labdát a 16-oson belülre. Onnan középre adott és a berobbanó Dobi 8 méterről a kapu jobb oldalába fejelte a labdát, 1-1.
    18. p. : Tóth György jól ugrott ki a jobb oldalon, már az alapvonal közelében járt, amikor beadásra szánta el magát. A meglőtt labdába a 16-oson belül álló Kovrig kézzel beleért, a játékvezető habozás nélkül a 11-es pontra mutatott. A büntetőt Pozsár a balra vetődő Ivanov mellet a kapu jobb oldalába bombázta, 2-1.
    31. p. : Ursz a bal oldalon elment, meglőtte befelé a labdát, ám egy vendégvédő belefejelt - rossz ütemben. A felrobogó Pozsár elé került a labda, aki a 16-os vonaláról nagy erővel a bal felső sarokba zúdított, 3-1.
    55. p. : Ferenczi lőtte előre a labdát a jobb oldalon, Tóth György a 16-oson belülről, éles szögből, 14 méterről kilőtte a hosszú sarkot, 4-1.
    82. p. : Egy jobb oldali kecskeméti szögletbe Dobi a 16-oson belül kézzel beleért, ez is 11-es. A büntetőt Balla a jobb sarok felé lőtte, Such nagy vetődéssel a kapufára tolta a labdát.
    89. p. : Kása váratlanul 25 méterről kapura lőtt, a labda Ferenczi lábát érintve a nyújtózkodó Such fölött a jobb fölső sarokban kötött ki, 4-2.
    kép
    Such András kapus remek napot fogott ki, nemcsak ziccereket, távoli nagy bombákat, hanem 11-est is hárított a Kecskemét elleni mérkőzésen. (Fotó: Imre György)

    A vendégek rá akartak ijeszteni a csabaiakra a mérkőzés legelején gyorsan elért góljukkal, ám a lila-fehérek ezen a napon nem bizonyultak túlságosan ijedősnek. Hamar kiegyenlítettek, s a gyorsan esett két gólt követően egy jó kis mérkőzés kerekedett ki a péntek esti találkozóból.
    Mindkét csapat küzdött, hajtott, volt iram sok helyzet, ám a házigazdák e napon minden tekintetben ellenfelük fölé nőttek és megérdemelten győzték le őket.

    Jó: Such, Buzási, Pozsár, Tóth illetve Kurucsai, Somodi

    Jakab Péter: - A harmadik perctől visszajött az, ami az előző fordulókban elszállt, de ezért sokat is tett a csapat.
    Török László: - A Békéscsaba jobban akarta a győzelmet, amiért meg is dolgozott.

    10. Kecskemét 5 2 - 3 8-9 6
    ...
    13. Békéscsaba 5 1 1 3 6-7 4

    forrás: Békés Megyei Hírlap 2006. szeptember 11. ; MLSZ adatbank