magyarfutball.hu

Békéscsabai Előre Spartacus SC - Hódmezővásárhelyi MSE 0 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: bbsz
    2019.10.17, 22:25 (szerk.: 2019.10.18, 10:08)
    Békéscsaba— HMSE 0-0
    Békéscsaba, 4000 néző. Vezette: Nyári (Inges, Horváth Gy.)
    Békéscsabai Előre Spartacus: Újhelyi — Tóth, Kerekes, Plástyik, Fabulya — Sulija, Rácz — Királyvári, Melis, Gyurmánczy, Szekeres. Edző: Pataki Tamás.
    Hódgép Metripond SE: Ulbert — Fodor, Szenti, Petrók, Talapa — Varga, Olasz, Fehér, Csernus — Stark, Tassi. Edző: Bánkuti László.
    Csere: Királyvári helyett Steigerwald a szünetben, Szekeres helyett Kanyári az 59. percben, Csernus helyett Maján a 90. percben.
    Sárga lap: Petrók a 15. percben, Fehér a 87. percben.
    Szögletarány: 9:7 (4:5) a Hódmezővásárhely javára.

    Az első játékrész két feljegyzésre érdemes helyzetét a vendégek hagyták ki: a 6. percben Tassi labdáját a bal felső sarok elől ütötte szögletre Újhelyi, majd a 26. percben Stark fejelt közelről a csabai kapus kezébe. Jellemző a mérkőzésre, hogy a hazaiak első csatárcseréjét már a 20. percben melegíteni küldte Pataki edző. A pihenő előtt három vendégszögletet is láttunk — eredmény nélkül.
    SZÜNET UTÁN
    a rengeteg hibával tarkított mérkőzés legérdekesebb mozzanata következett: az 58. percben Varga jobb oldali 25 m-es, éles szabadrúgását Újhelyi csak a bal oldali kapufa segítségével tudta szögletre tisztázni.

    ★ ★

    A játék színvonala jócskán elmaradt a kívánalmaktól, akár az átadások és lövések pontosságát, akár az eredményességhez elengedhetetlenül szükséges gondolkodási és támadási gyorsaságot vesszük figyelembe. Győzelmet egyik csapat sem érdemelt, a Békéscsaba harmadik döntetlenje viszont meglepő!
    Jó: Újhelyi, Tóth, Fabulya, ill. Fodor, Talapa, Olasz, Varga.

    4. HMSE 3 1 2 - 2-0 4
    ...
    12. Békéscsaba 3 - 3 - 3-3 3


    Népsport, 1983. augusztus 22. (Arcanum DT)