magyarfutball.hu

Győri ETO FC - Pécsi Mecsek FC-Matias 3 : 0 18:30

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 4 (1 szavazat)

játékvezető: 3 (1 szavazat)

hangulat: 5 (1 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 1 : 1 (2)

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2015.05.28, 11:20
    Győrben sem kellett kártya - pont meghibásodott a rendszer. Gondolom itt is ez fog történni. De előre nem verhetik nagy dobra, mert akkor nem engedné lejátszani a meccset az MLSZ. Jönne a Páva Zsolti és visszafoglalná a pályát, mint a vízművet.

    http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9018204
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2015.05.21, 18:05
    Tájékoztatjuk szurkolóinkat, hogy a május 23-án, 18.30 órakor kezdődő Győri ETO FC - PMFC OTP Bank Liga mérkőzésen a kialakult helyzetben a korábbi tavaszi találkozókhoz hasonlóan ismét csak a nyugati oldal szektorait nyitjuk meg - így arra kérjük valamennyi keleti oldali bérletesünket, hogy ezúttal ők is a nyugati oldalon, a szabadon maradó helyek valamelyikéről nézzék a találkozót (a D, az E és az F szektor szabadon maradó helyeit számukra tartjuk fent, így oda nem is lehet jegyet venni, ugyanakkor az esetleges kellemetlenségért előre is elnézést kérünk, és egyben köszönjük a megértést.)

    Az ETO Park Élményközpontban található ETO Shopban és a megszokott értékesítési pontokon kívül már a Győr+ belvárosi pavilonjában (a Baross út végén a Rába Hotel melletti üvegpavilon) valamint az interneten is kaphatóak már a jegyek az OTP Bank Liga mérkőzésre. A szombaton 18.30 órakor kezdődő összecsapásra már csak szurkolói kártyával lehet bejönni, mind a hazai, mind a vendégcsapat drukkereinek - természetesen a bérleteseinknek nem szükséges a kártya, de aki jegyet vásárol, annak igen. Kérünk mindenkit, aki teheti vegye meg elővételben vagy az interneten a belépőjét. Tájékoztatjuk mindazokat a szurkolókat, akik az interneten vásárolnak belépőt, hogy amennyiben nem változtatták meg a pin kódjukat, akkor elsődlegesen a születési hónapjuk és napjuk - tehát például a szeptember 24-i születetteknél ez 0924 a négyjegyű kód.

    A mérkőzésre a belépőjegyek jelképesen 111 forintba kerülnek mind a hazai, mind a vendég szurkolók számára.

    Internetes jegyvásárlás csütörtök 17.30 után az alábbi link segítségével lehetséges
    http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/PlaceInfo/3003/Gyori-ETO-FC

    A szektorok besoztását itt is megtalálhatják szurkolóink:
    http://www.eto.hu/index.php?lan=hu&m=116

    Felhívjuk valamennyi szurkoló figyelmét, hogy a lelátón dohányozni tilos, a stadion területén csak az erre kijelölt helyeken lehet rágyújtani.

    A mérkőzésre 16.30 óráig az ETO Park Élményközpontban is lehet jegyet venni, de ezután itt már csak a szurkolói kártyák készítésére lesz lehetőség. A jegypénztárak 2 órával a találkozó megkezdése előtt - vagyis 16.30 órakor nyitnak.

    http://www.eto.hu/hir/9597/ma_1730-tol_mar_lehet_jegyet_venni/