magyarfutball.hu

Újpesti TE - Volán FC 3 : 1 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: lattila2
    2017.11.17, 15:14
    UTE - Volán FC 3-1 (0-1)
    Megyeri út, 2500 néző, v: Molnár L. gólszerzők: Eszenyi (52., 81. p.), Zsivótzky (67.), illetve Coco-Aires (2.)
    sárga lap: Szőllősi (62. p.)
    jók: Huszárik, Eszenyi, Zsivótzky, illetve Kajdy, Coco-Aires, Balogh
    UTE: Brockhauser - Huszárik (Tóth J. 56. p.), Szőnyi, Szabó - Wágner, Varga J„ Rubold (Batári 83.), Miovecz - Kósa, Eszenyi, Zsivótzky
    Volán FC: Gróf - Jenei, Kalmár, Szöllösi, Kajdy - Farkas (Fábry 72. p.), Bérczy, Varga I. (Bücs 72.) - Balogh, Coco-Aires, Kecskés

    Forrás: Békés Megyei Hírlap, 1991-06-03
     
  2. avatar: heimo
    2015.03.22, 07:23 (szerk.: 2017.11.17, 17:17)
    Góllal indult a találkozó: a 2. percben Coco-Aires egy 22 m-es szabadrúgást csavart a kapu felé, és a labda Brockhauser kezét érintve került a bal sarokba (0:1). A mérkőzés képén meglátszott, hogy a Volánnak jobban kell a két pont, mert a sárga-feketék lelkesen rohamoztak, az UTE keményen - néha durván - védekezett. A 23. percben viszont egy ellentámadás során a kiugró Rubold elől az utolsó pillanatban szabadítottak fel a védők a 11-es ponton. Nem sokkal később Bérczy fejelt alig fölé, szorongatott helyzetből. Varga István 23 m-es lövésére Brockhauser későn mozdult, és alig tudta szögletre tornászni. Az UTE gyenge játéka láttán a közönség egy része kórusban ,,bundát,, kiabált. A 45. percben egy előreívelt labdára Miovecz ugrott fel fejelni, de ketten is ellökték. A játékvezető büntetőt ítélt, amit Rubold Grófba lőtt, majd a visszapattanó labdát fölé fejelte. A csapatok a közönség füttykoncertje közepette vonultak pihenőre.

    Potyagóllal egyenlített az ÚTE az 52. percben: egy gyengén beszálló jobboldali beadást Gróf teljesen elnézett, melléesett, és Eszenyi hat méterről, senkitől sem zavartatva fejelt a hálóba (1:1). Élénkebb lett a játék. Varga István 21 méteres lövését ütötte ki az ÚTE kapusa. A 66. percben Rubold lőtt be egy szabadrúgást az ötössel egy magasságban a 16-os oldalvonalától, Gróf nem jött ki, és Zsivótzky két méterről magasan felugorva a jobb sarokba fejelt (2:1). Egy rossz hazaadással Zsivótzky száguldott a 11-es pontig, de Gróf ezúttal mentett. Tíz perccel a befejezés előtt Eszenyi elrúgta a labdát a kivetődő Gróf mellett, a kapus pedig elhúzta a csatár lábát. A büntetőt a sértett rúgta a jobb alsó sarokban (3:1).

    A második félidőre alaposan feljavult az ÚTE, megérdemelten győzött. A szünet előtti, kritikán aluli színvonalra viszont nem lehet magyarázatot adni.

    mti