magyarfutball.hu

Pécsi Mecsek FC - Debreceni VSC-Epona 1 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2018.08.14, 19:13
    1995. augusztus 26. szombat (tud) - Labdarúgó NB I., 4. forduló:

    Pécsi MFC - DVSC-Epona 1-0 (0-0)

    Pécs, 4000 néző, V: Vad
    gólszerző: Tököli (64.)
    sárga lap: Bumb (5.), illetve Vadicska (62.), Dobos (84.)
    jók: Kovácsevics, Szabados, Dárdai, Ja:kl, illetve Horváth, Gojan, Sándor T.

    Pécsi MFC:
    Kovácsevics - Bumb, Szabados, Dienes - Tolocsko, Fehér, Dárdai, Ja:kl, Schneider - Tököli (Szabó Cs. 85., Bujdak (Ulveczki a szünetben)

    DVSC-Epona:
    Horváth B. - Vadicska, Gojan, Pető - Kovács N., Sándor Cs., Sándor T., Madar (Nagykaposi 76.), Medvid (Dobos 77.) - Dombi, Ilea

    Kiegyenlített, de alacsony színvonalú játék és mindkét oldalon igen sok hiba jellemezte a találkozó első félidejét. Említésre méltó esemény egyik kapu előtt sem adódott, a nézőknek túl sok izgalomra nem volt okuk. Mindkét gárda elsősorban a biztonságra törekedett, a pécsieknél Dárdai, a vendégeknél Sándor T. igyekezett mozgatni csapatát, de a csatárok nagyon gyenge teljesítményt nyújtottak.

    Szünet után megélénkült a játék, nagyobb lett az iram, a hazaiak kerültek fölénybe, akik akár a vezetést is megszerezhették volna a 47. percben, de Schneider beívelését Bumb közelről a felső lécre fejelte. Öt perccel később Dárdai került ígéretes helyzetbe, de közeli lövése elkerülte a debreceni kaput. Továbbra is a pécsiek támadtak többet, a 60. percben Dárdai távoli lövését bravúrral védte Horváth. Négy perccel később azonban már ő is tehetetlen volt, Fehér átadását Tököli éles szögből bombázta a vendégek kapujába (1-0). A gól után érthetően támadni próbáltak a debreceniek, és már a 69. percben nagy esélyük kínálkozott az egyenlítésre. Sándor Tamást Ja:kl akasztotta a 16-oson belül, a sértett büntetőjét azonban Kovácsevics jó érzékkel hárította. A mérkőzés hajrájában megpróbáltak ugyan egyenlíteni a vendégek, de a PMFC védelme biztosan állta a sarat.

    A lelkesebb és a második félidőben meggyőzően futballozó pécsiek megérdemelten nyertek a halvány teljesítményt nyújtó DVSC-Epona ellen.

    MTI