magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 0 : 0 17:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2024
  2. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2024
  3. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2024
  4. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2024
  5. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2024
  6. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2024
  7. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2024
  8. Ferencvárosi TC - Kisvárda-Master Good 2024
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 3 (1 szavazat)

játékvezető: 4 (1 szavazat)

hangulat: 3 (1 szavazat)

1...5

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2024.05.08, 21:19
    Elmúlt 125 év, és most először lett meg hat bajnoki cím sorozatban.
    Történelmi korszakot élünk meg! Köszönet érte mindenkinek, aki egy kicsit is hozzátett!
    Hálás vagyok, és nagyon boldog, hogy a jogtalan kizárásunk és a másodosztályban eltöltött időszakot követően megélhettem ezt.
    És egy kicsit szomorú azon Fradisták miatt, akik ezt nem élhették meg.

    Nem volt unalmas meccs... Aki erre azt mondja, hogy gyalázat és szar volt... Annak ajánlom az isteneitett Rebrov érától kezdve a "toljuk be a buszt" csapatok elleni helyzet nélküli szenvedéseket..

    Jó, a második félidő vége felé már nem pörögtünk, de majd ulloi statja megmutatja, hogy egy rakás helyzetünk volt, xG is jó volt, de a kapu előtt nem voltunk hatékonyak.
    Nem volt gyalázat, lehetett volna egy négyes simán...

    Emlékszem mikor feljutottunk NB2-ből akkor is volt pályára rohanás még régi stadionban. Nekem életre szoló élmény volt tizenévesen. Egyáltalán nem hibáztatom azokat akik most beszaladtak.

    Tavasszal ez volt a 2. pontvesztésünk, ez is elég volt. Nyilván jobb lett volna győzelemmel ünnepelni, de azért durván túlzásba esnek itt páran, mintha épp kiestünk volna....

    Az elmúlt években párszor vereséggel lettünk bajnokok, szóval nem fogok rinyálni emiatt az x miatt, pláne, hogy történelmet írtunk! Köszönöm, fiúk, hajrááá, Fradi!! Bajnok csapat!!

    A Paks eredményét tudva ez egy teljesen nagylelkű és lovagias tett volt. Biztosítottuk a bajnoki címet, megóvtuk a kulcsjátékosokat a sérüléstől (ha esetleg elgurul a gyógyszer) adtunk egy pontot nekik, így életben tartottuk a reményüket, hátha cserébe elkapják nekünk a Dózsát. Plusz naggyá tettük a kapusgyereket náluk. Kell ennél több egy napon? Bajnokság, fair play, nagylelkűség, jócselekedet. Ünnepeljünk!

    Még ötven százalékon sem mentünk, sőt... Védett egyet kettőt a gyerek, de ha rendes elánnal támadunk nem védett volna mindent. Ahogy azt sem veszem be, hogy ennyire spórolni kellett a Nyíregyre.

    Amennyi a bajnoki címhez kellett,beletettük.Védett egyet kettőt?Szerintem ő tartotta meccsben a csapatát bravúrokkal...Nem kell és nem is lehet mindig sziporkázni.A lélektanát próbáld meg megérteni.Ha tegnap ezerrel megy mindenki,rúgunk ötöt,és lesérűl esetleg a fél csapat,jobb lenne?Nem.A játékos tudja mennyi kell a célhoz és még mennyi dolga lesz.Csúnyán ezt célfutballnak nevezik,de ez a normális.Végig az történt a pályán amit mi akartunk,behúztuk a bajnokságot,de a kapusuk kivédte a szemünket.Én maximálisan megvagyok elégedve.

    Tök jó volt ez a pályán ünneplés, de nem értem azt a néhány gyökeret, akik nagy darab fűkockákat szedtek ki a pályából. Volt, akinek szóltam, hogy ember, lesz még meccs majd a makik után vidd haza, akkor úgyis be lehet menni újra a pályára... szedték tovább.

    Közben az OPTA Stat 9,7 -re értékelte Kovács Marcell (amúgy Fradi nevelés) kapusteljesítményét.
    Vagyis FTC - Marcell: 0-0
    A tíz védés egy mérkőzés alatt nagyon jó teljesítmény.
    Például a DVTK ma kilencszer találta el a Konda kapuját. smiley

    Néztem hogy mennek haza az emberek, hát ugyanezt mondtam magamban smiley egy ideig az egyik lépcső felettről videóztam ahogy nő a tömeg a gyepen, aztán mentem én is

    Szuper!
    Azért kiváncsi lennék hol a véreres faszban volt az a közel 3500 ember, akinek állítólag még jegye volt a meccsre?

    A bajnoki címhez gratulálok, zsinórban 6!
    A szurkolás ma is botrány volt, főleg az, amikor a kápóék kurva anyáztak, meg köpködtek az évekig Fradiban nevelkedő, egyébként remekül védő 21 éves Kovácsnak. Már semmin nem lepődöm meg.

    Nyilván fogalmuk sem volt, ki ő. A második félidőben amúgy volt egy periódus, mikor normálisabb volt a szurkolás, azt leszámítva tényleg borzalmas volt.

    Nem tudom valahogy ez a szurkolás meg a képek itt a végén, mint a vursliban ,....öregszem na, Makre és Cisse mint akinek a fogát húznáksmiley

    Az ünneplés közben Abu fogságba esett a kezdőkörnél.
    Az összes csapatképről lemaradt.

    https://ulloi129.hu/2024/04/20/elo-a-kisvarda-elleni-bajnokirol-18/
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2024.05.03, 11:02
    17.000-nél jár a helyfoglalás

    Így nagyjából 2.500 fradistának van még ideje észhez térnie és kijönnie a várható bajnokavatóra. A GraboPress ma reggeli adatai szerint 17.074 hely foglalt, a C1-ben még 130, a C-lelátón 1200, a D3-4-ben 650 szabad szék vár még gazdájára.

    https://ulloi129.hu/2024/04/20/17-000-nel-jar-a-helyfoglalas/