magyarfutball.hu

Ferencvárosi TC - Klaksvikar ÍF 0 : 3 18:00

   
   
Tölts fel te is saját képeket! »
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.25 (4 szavazat)

játékvezető: 2.5 (4 szavazat)

hangulat: 2 (4 szavazat)

1...5
tippjáték
tippek
  1. 2 : 0 (1)
UEFA Bajnokok Ligája 1. selejtezőkör 1. mérkőzés
játékvezető : Smajc David (Szlovénia)
nézőszámok:
  1. fradi.hu: -
  2. nso.hu: 18.187
  3. ki.fo: 23.000
Telt ház!

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: Coimbra
    2023.07.21, 20:48
    Csak a feröeriek küzdése miatt adtam 2-est.
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2023.07.20, 10:06 (szerk.: 2023.07.24, 21:38)
    A tavaszt ismerve féltem ettől a meccstől, de magam sem hittem volna, hogy ez megtörténik. Ilyen szégyent a Fradi tán még sohasem élt meg :(

    Gratulálok a feröeri bajnokcsapatnak, jobbak voltak és jobban akarták a továbbjutást mint a mieink. Megérdemelten ünnepelhetnek, nekünk meg maradt az év blamája.

    Nem tudtunk dominálni. Nem voltak felkészítve a játékosok, hogy hogyan oldják meg és jöttek az egyéni hibák és az ellenfél hatalmas szerencséje. A 3. gól pl. 100 ból egyszer sikerülhetne így.

    Na, jó volt újra itthon selejtezőn lenni. 4 ennyire szép év után várható volt, hogy valamikor beüt egy pofon, mondjuk azt nem gondoltam, hogy ekkora lesz, de hosszú távon lehet jobb, mintha mondjuk a svédek ejtettek volna ki és szűk különbséggel. És igazából valamilyen szinten nagyon meg is érdemeljük: a nagyképű klubvezetés, az elbaszott, nagyképű kommunikáció (megkoronázva a tegnapi poszttal), a nagyképű, a játékosokat felkészíteni nem tudó szakmai stáb és a szintén nagyképű, 5-0-ozó, edzőmeccsező szurkolói réteg egyvelege lett ez. Szebb jövőt!

    Nyilván nem a tegnapi fb poszt miatt hozta össze azt a full felesleges tizit Civic pl, de ez a mai valami olyan szinten gyalázatos volt egy csoportköröket megjárt, válogatottakkal teli csapattól, hogy szerintem ha akartak volna se tudtak volna rosszabbul játszani, és szerintem ez inkább a felkészületlenség hiányára utal.

    El lett szúrva már a téli felkészülés is. A támadójáték azóta teljesen meddő, ötlettelen. Kiderült, hogy Knoester nem elég jó. Abena sem, vagy egyszerűen a védelem sem volt összerakva. + a sérüléshullám ami talán mégis ráfogható a túledzettségre. Hosszú ideje nincs tényleges vezér, vagy vannak akik nem állnak be a sorba szívvel lélekkel. Akármilyen jó- de tudjuk annyira azért nem- Ryan is ilyen. Civic, már Stögernél sem volt jó. Ez a kulcshibákban látszik a gyenge beadás hatékonyságban. Egy Feőeri csapat tud ebben hatékony lenni? Mi már lassan 5 éve nem. Nem elvitatva az azóta elért sikereket. Kemény feladat lesz megfelelő edzőt szerződtetni, mert szakmai szinten is magas színvonalat kell hozni és a játékosanyag sem könnyű dió , mert nem bírnak egységesen szívvel lélekkel előre húzni a jelenlegi játékosok. Nem sikerült csapatot építeni a szezonkezdetre. Ide nagy tapasztalattal rendelkező tekintélyt teremtő személy kellene, aki akár drasztikus lépéseket is meg mer tenni.

    Szerintem sokminden el lehet mondani, de abban biztos vagyok, hogy a nagyképűség, az ellenfél lenézése a sportban szinte biztosan ide vezet.
    Dénest emberileg nagyon sokra tartom, kíváncsi voltam a nyilatkozatára. Megütötte a fülem, amikor ezt mondta "Szégyen, hogy egy ILYEN csapattól kiestünk...." Sportember nem mondhat ilyet! A baj az, hogy ha Dénes így nyilatkozik, akkor mit gondoltak a többiek!? Mekkora volt a mellény? Mekkora volt a mellény egész évben, egész tavasszal - láthattuk, hogy csak a mezt küldték ki a pályára... Mint most is, akarat nélkül, lekezelve az ellenfelet, mert majd úgyis rúgunk gólt, úgyis tovább fogunk jutni! Nem, a sport nem így működik, ha elhiszed hogy jobb vagy, akkor komoly meglepetés fog érni... Ennek a fel nem ismerése, nem kezelése, vagy sikertelen kezelése pedig Csercse és a stábja felelősége..

    Gyakorlatilag Dini hibája volt az, amikor minden összedőlt....
    Csapatkapitányként vastagon felelős ő is, a mai teljesítményért....

    Mondjuk egyik gólt sem a taktika miatt kaptuk, csupa durva egyéni hiba. 1. Civic nem tudom mit akart..., 2. Traore (Civic)....., 3. Dibusz.....(Civic Mmae)

    Sokan lehurrogtak a kinti meccs után, hogy a tavaszi teljesítményünket folytatjuk. Hogy majd itthon, normális körülmények között, meg a nagy melegben kipukkadnak, meg nem lesz nagy bedobás, meg lesz helye a csatárainknak ...
    Kvára sajnálom, hogy igazam lett. Kvára! :-(

    Akkor most vègèrvènyesen kiderült, hogy milyen edzö Csercse? Tavaly törtènelmi sikereket èrtünk el vele, most meg törtènelmi veresèget.

    1. magam megnyugtatására: voltunk mi is esélytelenebb helyzetben és tettünk csodát, a nagy számok törvénye alapján benne van egy ilyen.
    2.edző és szakmai stáb : azt játszani ami kinn se ment ahol csak szerencsével nem kaptunk gól az elég gáz a szakmai stáb munkájára nézve és idén még leigazoltuk az okostojás fotel elemző csapatát, bravó. Egy északi csapat ellen, hogy lehet ezt a beíveléses focit játszani, ja , hogy be se tudunk adni...
    3. játékosok : nem bántanám őket, ha az tették amit az edző kért, azért Varga játéka csalódás, ellenünk vért ivott és pattogtak le róla a játékosaink, most nem támadott vissza gyökeret vert a les vonalban. nem jó ezt az első meccsen mondani, de én már le is írtam, látszott ami a Paksban NB1-ben elég az itt kevés.
    4. Megérdemelnénk, hogy vissza adják a jegy árát, nem tudták megbecsülni, hogy a nyár közepén telt ház volt.
    Orosz úr értem én, hogy a foci üzlet is, de ezt más helyzetben csalásnak hívják smiley , Így már nem is tudom elfogadni a tavaszi teljesítményt.

    Na ne bassza már meg, hogy egy amatőr játékosokkal felálló csapat ellen azt hozza fel, hogy az eurómilliós játékosaink még újak és nem volt idejük beépülni?! (Mellesleg a kezdőben tavaszhoz képest Abu Fani és Varga Barnabás volt új.)

    Gratulálok! Mind2 meccsen jobban felkészültek, jobban akartak, élesebbek voltak. Egy perci nem értékelték túl a saját tudásukat, arra alapoztak, amiben jók. Remélem mi is visszatalálunk a csödben dolgozós, keményen készülős útra és nem ezt a nagyképűsködő lófaszt erőltetjük majd.

    A két meccs alatt egy olyan momentumra nem emlékszem, ami miatt ellenérzésünk kellene legyen feléjük.
    Szimpatikus amatőrcsapat, akiket 5-0-al kellett volna hazaküldenie egy Ferencvároshoz méltó 11-nek.

    a gyengébb csapat szerepe ez. Mi is hasonlo antifocit toltunk például a Celtic ellen is a Celtic parkban
    Nincs ezzel baj. Nem voltak alattomosak, nem csináltak semmi vérlázítot. Az hogy nem tudtunk föléjuk kerekedni, az nem az ő nűnuk

    Ennek a csapatnak a támadásépítésben az volt a taktikája, hogy bedobásokat csikarjon ki az oldalvonal mellett, az ellenfél térfelén. Minden ívelés, minden előrerúgott labda az oldalvonal mellett ment előre ennek érdekében.
    A nagyon okos stábban ez vagy nem tűnt fel senkinek és nem mondták el a védőinknek, hogy ne rúgd ki oldalra, inkább próbáld meg visszarúgni a mezőnybe. Lehet az is hogy a védők leszarták az utasítást.
    Az első gól pont ebből volt. Samy kitette nyugodtan oldalra a labdát, ahelyett, hogy előre vágta volna.
    Knoester ugyanez, csak ő még akkor is a saját térfelünkön oldalra rúgta ki, amikor nem is volt ellenfél a közelben.....

    Mérgemben megnéztem megint. Ez a csapat gondolkodásban ,technikában , erőben teljesen le van épülve. Hatalmas feszültségek vannak a játékosok között. Csercse elengedte a gyeplőt. Szigorú rostálást kell végrehajtani. Nem lesz könnyű.

    Kubatovéknak két hibát tudnék felróni.
    Az egyik, hogy a tavaszi (le)szereplés után, nem tették lapátra Csercsszovot. Ez a kisebbik hiba, mert az EL szereplés után nagyon nehéz lett volna megtenni.
    A másik, hogy látva a tavaszi teljesítményt, talán túl nagyot hazardíroztak, kockáztattak a jelentős pénzekbe kerülő erősítésekkel. Kicsit az az érzésem, hogy tovább nyújtóztunk mint ameddig a takarónk ért.
    Utóbbinak lehetnek következményei.
    Ami Cservseszov menesztését illeti, sajnos teljesen egyetértek. Egy ilyen mértékű kudarc után edző nem maradhat. Másrészt, egy ilyen előrejátékkal, még a bajnoki címünk sem lenne garantált.

    Gyalázat, ami történt, csak egy betűvel kevesebb, mégis mennyivel értékesebb, ami leginkább elveszett, az Alázat. Minden szinten, játékosból, edzőből, közép-, és felsővezetőkből. Ami itt folyik az elmúlt fél évben azt nehéz elhinni, valamikor a tavasz közepén is leírtam, pont ezen a fórumon, hogy nem fogok meccsre járni, mert be vagyok csapva. A csapat szarul játszik, az edző nem képes ezen változtatni, már az összes kifogást kimerítették. És igen, a közeg is eltorzult, elnökünk Grófóval pózol, politikusok és sleppjük töltik meg a vip páholyt. Nekem ez sok, főleg együtt. Az elmúlt évek sikerei megfertőzték a fejeket, ami eddig jó irányba ment, sok esetben minimum megtorpant. Arrogáns kommunikáció, felsőbbrendűség érzése, a pályán és a vezetőségben, már nem sikerül Gábornak sem, ami eddig igen, hogy szétválassza politikai és klubelnöki mivoltát. A tegnapi ezeknek a lecsapódása volt. Megszoktuk a sikereket és ami rosszabb, magától értetődőnek vesszük és elfelejtettük honnan indultunk, elő kell venni a Partizani meccset, a másodosztályú éveket, és ráébredni arra, hogy mennyi munka és alázat kellett hozzá, hogy ezeken túllépjünk. Újra ez a mentalitás kell, mert úgy érzem kicsit felültünk egy magas lóra

    én is fenn vagyok még a Civic járaton, szerintem az teljesen lényegtelen, hogy végül ő rúgta fel az embert, nagyjából 4 védő vesztett egymás után párharcot a 16-oson belül, ilyen nem fordulhat elő. ahogy a támadásban is kifejezetten cikinek tartom, hogy az akciók nagy hányada úgy néz ki, hogy basszák ki oldalra Civicnek, majd ő megoldja valahogy.

    Varga Barna is biztos aranyos gyerek, de ha Ryan játszott volna így, akkor mindenki beírná, hogy pont ezért igazolták Vargát. smiley

    Mondjuk szerencsétlenből sokat nem láttunk, mert értékelhető beadást nem kapott, amikor meg középen akartunk bontani, akkor 2 védő volt a nyakán. Nyilván tudták, hogy figyelni kell rá.

    Sajnos a legnagyobb eges volt amit klubszinten magyar csapattol lattam.

    Hulyen fog hangzani de orulok hogy nem lett nagyobb baj a lelátón ebből. Vagy lefújás után a pályán. Mikor kijött Dibusz, Lisztes stb akkor Ádám annyiban megvédte őket hogy ők legalább kijöttek..
    Szomorú volt ez nagyon..

    Adott egy szellemi minőség az országban, ahol a kormány vezetői azt harsogják, hogy nálunk minden jól megy, máshol meg minden szarul. Ez folyik az általuk felvásárolt tévéből, rádióból, újságokból. Megy a melldöngetés vadul, hogy mekkora királyok vagyunk, meg mocskos LMBTQ, meg a faszom.
    Aztán adott egy csapat, amelyik gyakorlatilag az állam csöcsén felkapaszkodva erőn felüli eredményeket ér el, de a vezetőség ezer szállal kötődik és függ anyagi és szellemi értelemben a politikai vezetéstől. Ők pontosan ugyanazt a tekintélyelvű, és hosszútávon kontraproduktív attitűdöt képviselik, amit a kormány és csatlósai: felfelé szopás, lefelé rúgás, aki meg nem ért velünk egyet, az ellenünk van. Egy ilyen közegben gyakorlatilag csírájában pusztul el a fejlődés.

    Ebből az érzelmi és kommunikációs minőségből született meg a mai fradizmus, a club, a vezetők, a szurkolók attitűdje, ez a hozzáállás az, ami a mostani helyzetünket okozza. Mocskos korrupt rendszer, megvezetett, meghülyített emberek tömege.. A fasz kivan az egésszel.

    Az eredmény a védhetetlen. Ez alá most mindent, értsd: mindent be lehet gyömöszölni.
    Mit keresett kisgrofó ott, mé festettek padot, Volly buzi, minden.
    Amikor van csk akkor ez kb le van szarva, egy ilyen több évtizedre kitartó beégés után minden baj, hajaismijen mindenkinek.

    Játékosaink gyalázatos teljesítménye 0.23-as xG-nyi helyzetet hozott az első, 1.32 xG-nyit a második félidőben. 4-2-3-1-es felállásban támadgattunk, 58 támadás, 18 lövés, ezekből mindössze 3 kaput eltaláló (KÍ: 14+3 / 8 / 7). Az xG-arány 1.55 – 2.1, az xcG-arány 0.43 – 2.88 volt oda. Csak 20-szor jutottunk el a vendégek tizenhatosára, akik mindent tisztáztak (47-szer), ők 8-szor jutottak el a mi tizenhatosunkra, ebből 8 lövésük is lett. Mindössze 76 támadópárharcunkból csak 29-et nyertünk meg, belementünk egy fejpárbajba (44-21 ide), amivel a kapu előtt semmit nem értünk.

    Kettőt aludva erre a borzalomra, megpróbálom összeszedni hogy milyen magyarázatok születtek a médiában.
    1. Gyenge, felhígult a játékosállományunk. Ez abszolút ostobaság, az EL csoportgyőztes csapatból Laidouni és Vécsei ment el, jött Abu Fani, a lett-német gyerek, a tunéziai srác, Ramirez, Cisse, Kehinde, Pesity, a teljesség igénye nélkül. Megkockáztatom, hogy az elmúlt negyven év legerősebb Fradija ez.
    2. Most minden balul sült el, van ilyen meccs. Ez akkor lenne igaz, ha az ellenfél kapusa lett volna a mezőny legjobbja, rúgtunk volna három kapufát és nyolcvan százalékos lett volna a labdabirtoklásunk.
    3. A játékosok tippmixeltek/ edzőt akartak buktatni. Én nem gondolnám, hogy mindenegyes játékos Dénestől Barnáig benne lenne egy ilyen akcióban. Ha a csapat fele jó teljesítményt nyújtott volna, akkor még felmerülhetne ez, de a teljes brigád mondott most csődöt.
    4. Csercseszov tök hülye futballhoz, béna edző. Ennek ellentmond a Slovan és az Ujpest történelmi legyőzése és az EL csoportgyőzelem.

    Én arra tudok gondolni, hogy Csercseszov a már működő struktúrákat, játékelemeket kitűnően tartja fenn, jól motivál, ugyanakkor újat nem tud átadni a csapatnak. Nem emlékszem olyan játékosra, akit ő épített volna be a csapatba. Traoréről maga nyilatkozta, hogy az elején semmit nem kellett mondania neki, jó is teljesített addig. Ezt követően azonban ő is visszaesett. Senki nem lett jobb Csercseszov keze alatt, mint volt korábban, talán Zachariassen a kivétel, de neki is inkább csak fellángolásai voltak. Szerintem Auzqui, a dán csatár vagy a chilei srác is sokkal jobb játékos, mint amit Csercseszov kihozott belőlük. Ha pedig így van, akkor csak egy jó edző kell, aki ebből az erős játékoskeretből kihozza a legjobbat.

    5. Amilyen dinamika és sebesség volt a futásainkban és a csapatban, simán lehet, hogy ezt a párharcot annyira biztosnak gondolta a stáb, hogy úgy gondolták, hogy egy kis kondi még belefér, és a hét eleji 40 fokban túlhajtották őket. Elég amatőr dolog lenne, de 86-ban már láttunk ilyet.
    Úgy futott mindenki, mintha 2 kilós súlyok lettek volna a bokájukhoz kötve. Ilyet nem tudsz szándékosan csinálni, vagy az elképesztően levágós lett volna. Mindenki, még a melegítő cserék is, beesett vállakkal ácsorogtak, az összes gesztusuk olyan volt, mintha hulla fáradtak lettek volna.

    Samy Mmaee megtapsolja majd bemutat a tábornak!!!

    A hüvelykujját emelte fel, kb azt mondva, hogy ez fasza volt gyerekek. Gondolom olléztak a feöreriek támadásánál a szurkerek.... Lehet én is kissé hasonlóan viselkedtem volna, 0-3-nál, idegbetegen, hogy ennek részese vagyok. Nem védem, csak próbálom a miértet keresni.

    tapsolás igaz, nem bemutatott, like jelet mutatott...de ilyet nem csinálunk..kritikát viselje el...de mondjuk bármit csinál a csapat az ellenfélnek ne szurkoljunk már...

    Nehéz amúgy értékelni, Civicnek például egyest adtam, de ő a többi egyesnél is sokkal rosszabb volt. Szerintem nem túlzok, hogyha a 11-esnél kiállították volna, akkor több esélyünk lett volna a győzelemre.
    A második gólnál, amit csinált... lehet a Mmaee tesókat, és jelen esetben Samyt kritizálni a mutogatásért (jogosan), de az, hogy Eldar követi a támadót, aztán egyik pillanatról a másikra megáll egy helyben, és csak bambán áll a 11-es ponton és nézi, hogy a róla leszakadó támadó gólt szerez, az botrányos. A szégyenszar beadásairól, és szögleteiről inkább ne is beszéljünk.
    Ha lehetne választani (nem lehet), őt soha többé nem szeretném Fradi mezben látni. De kétlem, hogy Csercse kirúgásán túl bármiféle következménye lenne ennek a szégyennek.

    Voltak alap hibáink, amiket a KÍ felismert, és készült rá.
    Emellett az edzés tervünkkel is lehetett komoly baj, és a meccs közben a szerkezeti váltásokkal is.
    Végül, még féltünk is erővel belemenni az 1-1-ekbe, mert a bálnások tömörültek, vagy térd magasságban tapostak a stoplikkal.

    amúgy szakmailag nem is annyira megfejthetetlen ami történik az utóbb időben.
    anno Rebrov tette le az alapokat, ő ágyazott meg a taktikának, és rendelték hozzá a megfelelő játékosokat.
    nyilván Rebrov ahhoz nyúlt, ami rövid idő alatt hatékonyabban javítható: a védekezéshez. stabil védekezésből gyors átmenet, vagy kontra. ehhez megvoltak a játékosai is. működött is. de amint egy taktika egy csapat karakterévé válik, előbb-utóbb megfejtik, és megtanulják elrontani, legyőzni. azt játszák ellenünk, amit eddig mi játszottunk mások ellen, és működik. persze azért a 0-3 egy feröeri csapat ellen ennek ellenére is túlzás, ebbe úgymond benne volt minden: a működésképtelen taktika miatti eredménytelenség okozta frusztráltság, az egyéni hibák, minden.
    próbálom pozitívan nézni, és azt mondom, hogy nem akkora a baj, nem olyan reménytelen a helyzet, mint amilyen látványosra ez a kijózanító pofon sikerült. tudomásul kell venni, hogy a mai fociban, pláne a BL-ben gyenge ellenfél már nem létezik, ez a csapat 16 bajnoki győzelemmel, játékból érkezett, és kegyetlenül megbüntette a mi taktikai tétovázásunkat, összeszokottságtalanságunkat, belső válságunkat.
    nem lett ettől áthidalhatatlan szakadék, nem kellene pánikba esni.
    a keret erős, hozni kellene egy edzőt, aki nem EL-t meg BL-akar nyerni, hanem meccseket, mindig csak egyet, mindig a következőt.

    Két nap távlatából talán még rosszabbul néz ki ez a meccs. A futball egyszerű játék, és tényleg, ezt a feröeriek tökéletesen bemutatták. Talán még 1:0-nál azon tűnődtem, hogy micsoda mozgása van némelyik északi lelkes amatőrnek, volt aki csoszogva futott, úgy tűnt, hogy már alig tudja emelni a lábát a 25. percben, darabosak, kanyarodnak, nem fordulnak, meg azok a passzok, tényleg olyanok voltak, mint egy falusi kis csapat a libalegelőn, csak a sörhas hiányzott, mert az kétségtelen, hogy fittek voltak. Na de komikus mégis, hogy a legegyszerűbb, átlátszó passzokkal tudták nem is ritkán kihozni a labdát, meg támadást indítani. A tutit játszották csak, és abba is belehibázgattak bőven, de mégis, párszor eljutottak a kapunkig és ez pont elég volt. A mieink meg olyanok voltak mellettük, mintha edzőmeccsen az lenne a feladat, hogy ők gyakorolják a szerény kis játékukat, mi meg edzőpartnerként csak ott legyünk, kövessük le őket, de ne avatkozzunk közbe, hagyjuk gyakorolni őket. Botrányos volt az egész, ahogy hozzáálltunk, és amikor meg nálunk volt a labda, ugyanez ment fordítva, mintha edzésen gyakoroltattuk volna velük a védekezést, de úgy, hogy mindig legyen alkalmuk szerelni, blokkolni, odaérni, megelőzni, stb. De mivel ez nem edzés volt, hanem egy BL-selejtező, gyakorlatilag a futball paródiáját adtuk elő, Dénes is a harmadik gólnál, szilveszteri show-ba való jelenet volt. Ha ez nem szándékos edzőbuktatás volt, akkor nem tudom, mi az, mert ennél látványosabban nem lehet eladni egy meccset.

    Az eredményes, egyszerű taktika a Fradi ellen:
    Az első pár percben nagyon keményen beleállni a legaktívabb 1-2 Fradi játékosba. A játékvezető ilyenkor még csak figyelmeztet, de a sérüléstől félő játékosaink innentől kerülik az 1-1-et. Utána már csak be kell tömörülni a 16-osra, a támadásaink elég lassúak ahhoz, hogy erre mindig legyen idő. Ha valakit becserélünk, és túl dinamikus, azonnal fel kell rúgni, hogy megértse a helyzetet.
    És kész. Eljátszotta ezt velünk az NBI is, és a KI is.
    Megoldás:
    Sokkal gyorsabbak kell legyünk - más edzés kell.
    Fel kell vállalni az ütközéseket - ezt gyakorolni lehet.
    Távolról és közelről is el kell találni a kaput - jé!

    Meg par huzas. Orulnek ha megcafolnanak, de ilyen kiszamithatonak latom a jatekunkat sajnos.

    - menj ra a pontrugasokra, es foleg hosszu oldalra ivelve add be
    - nyugodtan tamadd le a hatulrol indulo labda felhozatalt abnormalisan aggresszivan, mert ha at is jutnak rajtad, megallnak
    - a bal szelt zard le, jobbrol senki nem tud beadni
    - Knoester lassu, engedd oket kitamadni es rugd be moge a labdat
    - A szelsovedok gyakran elol ragadnak es ilyenkor a Fradi nem tudja megoldani a helyukon vezetett ellentamadast
    - a kozepso vedok nyugodtan maradhatnak szabadon, nem tudnak inditani

    Az első gól után sokan még biztatták is a csapatot, de igazából a harmadik után sem volt lincshangulat, sőt, amikor a második félidőben kicsit "felpörgött" a csapat (= néha eljutottunk az ellenfél 16-osáig, sőt szögleteink is voltak, csodálatos...) a lelátó is majdnem reménykedni kezdett.

    Az ellenfél elismerése és a komolyabb elégedetlenkedés az utolsó 10-15 percre és a lefújás utánra maradt.

    Összességében nagyon lájtos kritika volt.

    Így értékeltétek a Klaksvík elleni teljesítményt.

    Abu Fani 3.53
    Lisztes 3.1
    Dibusz 2.62
    Zachariassen 2.57
    Ben Romadan 2.52
    Botka 2.52
    Makreckis 2.45
    S. Mmaee 2.21
    Varga B. 2.17
    Owusu 2.11
    Baráth 1.84
    Traoré 1.81
    Gojak 1.63
    Knoester 1.53
    Civic 1.35

    https://ulloi129.hu/2023/07/19/elo-a-klaksvik-elleni-bl-selejtezorol-2/
    https://ulloi129.hu/2023/07/21/igy-teljesitettunk-a-klaksvik-ellen-2/
    https://ulloi129.hu/2023/07/24/abu-fani-lisztes-dibusz/