magyarfutball.hu

Magyarország - Kazahsztán 3 : 0 20:30

   
   
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
  • Magyarország - Kazahsztán 2014.06.07.
Tölts fel te is saját képeket! »
  1. Magyarország - Kazahsztán 2014
  2. Magyarország - Kazahsztán 2014
  3. Magyarország - Kazahsztán 2014
videók
mérkőzés értékelése

mérkőzés: 2.83 (12 szavazat)

játékvezető: 3.67 (12 szavazat)

hangulat: 3 (12 szavazat)

1...5
barátságos mérkőzés
888. hivatalos válogatott mérkőzés
játékvezető : Boucaut Alexandre (Belgium)
nézőszámok:
  1. nb1.hu: 10.000
  2. nso.hu: 10.000
  3. nela: 10.413
  4. magyarfutball.hu: 10.445

Ott voltál a mérkőzésen? Oszd meg benyomásaid, élményeid a meccsről!

 

új hozzászólás

Csak bejelentkezett felhasználók írhatnak hozzászólást!

hozzászólások

  1. avatar: magyarfutball.hu
    2014.06.12, 12:12
    Megvan valakinek a programfüzet?
     
  2. avatar: magyarfutball.hu
    2014.06.10, 15:40
    Sörrel elment. Simon ügyes volt.


    Vécsei is. Olyan labdát adott Vargának, amilyenből a Honvéd rúgta az elsőt, a Loki ellen.Ha Varga nem rontja el a beadást, még mi is lőhettünk volna gólt..


    Nem sűrűn látni olyat, hogy valaki szöglet után úgy fejel gólt 5 méterről, hogy fel se kell ugrania. Sőt még le is kellett hajolnia kb térdmagasságig, hogy bele tudja tenni a fejét.


    Voltak szép mozzanataink, de összességében a bőven felejthető kategóriába sorolható a meccs.
    A CB-nak meg grat, a kis létszám ellenére is remek szurkolást csináltak.


    hami77: szerintem ebből a meccsből felesleges következtetéseket levonni. nyilván aki itt szar volt, azt tényleg el lehet felejteni, de a relatív jobb teljesítményből semmi nem következik az égvilágon.


    Amit még talán le lehet vonni következtetésnek, az, hogy a dodók közül Lang és Varga aki használható. Korhut és Heffler nem, csak náluk nem nagyon van jobb légiós se...
    A középpálya közepére egyértelműen kell Tőzsér. Mellé kéne találni két labdaszerzőt, itt Gyömbért megnéztem volna. Vécsei amúgy milyen volt?

    Ha most az első selejtezőre kéne mondjak egy kezdőt, a barátságos meccsek alapján ez lenne az:

    Gulácsi; Korhut, Lang, Korcsmár, Vanczák; Vécsei(?), Tőzsér, Varga J; Varga R, Priskin, Dzsudzsák

    Hát, ez se túl veretes de legalább reális.


    Vécsei-Zsidai-Nagy észrevétlen volt!


    Az eredmény rendben van, de a mutatott játék az nem volt jó, (kevés helyzet volt, nem szorítottuk be őket) bár tulajdonképpen egy ligaválgatottal álltunk ki... A gólokról: az első egy óriási kazah védelmi hiba volt, Priskin tök üresen fejelt, de ez legyen az ő bajok. A szabadrúgásgól elég vicces volt, az öngólt meg nem is említem. Mind1 nyertünk az a lényeg, várom a eb-sejeltezőt.. Pintérnek meg jobbulást, de az látszik, hogy nincs könnyű dolga.


    A védelem talán megvan. Korhut-Korcsmár-Lang-Vanczák. (Lang talán nyáron elmegy biszem-baszomba)
    A középpálya aggasztó. Tőzsér szerintem alap, Varga Józsi mellette (jobb híján) és imádkozzunk, hogy a Pintér/Vadócz duóból legalább egy talál magának csapatot.
    A csatársorba Varga Roli jónak tűnik, ő talán a barátságos meccsek egyik pozitívuma.

    Meglátjuk, okosabbak lettünk, mint voltunk három hónapja.


    hami77: a középső középpálya kb. semmit nem csinált. a legtöbb akció úgy nézett ki, hogy a védelem odabaszta a labdát vargának, vagy gyurcsónak, vagy pontrúgásból volt valami.


    Nyilván a Lang-Korcsmár duó nem a Nesta-Cannavaro páros, de jobb nem nagyon van.

    Juhász sajnos már nem megoldás, Lipták bűn lassú, Guzmics talán cserének elmegy de gyomorgörcsöm lenne ha játszana Bukarestben...Vanczák jó lenne de ő a szélre kell inkább, Otigba meg ki tudja mit akar?
    Lang legalább még fiatal neki van esélye egy bhk csapatra. Ott pedig bőven fejlődhet.

    Lovrencsicstől és Stiebertől sem láttam még semmi értelmeset a válogatottban, Vargától igen. Gyurcsónál és Kiskokónál egyértelműen jobb.

    Pintérnek és Vadócznak olyan csapat kellene, ahol játszanak. smiley


    Kellemeset levegőztem ma este a Puskásban. Az első félidő végén és a második elején eléggé álmosító volt a levegő, de a második és harmadik gólunk (vagyis a kazahoké) azért csempészett némi vidámságot az estébe. A végén népünnepély, zizi, bambi, körhinta, pacsizás, szereti a közönség a válogatottat. Még Pinyő mellé kell leszerződtetni Batiz "Higgins professzor" Andráson kívül Csernus dokit és jó lesz ez. A 4. helyre a csoportban.


    Varga Rolandnak semmi esze sincs a focihoz. Fut, mint az állat (amíg bírja, kb.60 perc), fetreng, reklamál, néha picsánrúgja a labdát, ebből él, mióta focizik. Nemzetközi szinten ez semmi.

    Sajnos a mostani válogatott gyakorlatilag értékelhetetlen. Ezt a színvonalat még egy Paks is tudta volna hozni ezekkel a harmatgyenge kazahokkal szemben. 5-10 percig támadtak le bennünket, azt sem tudtuk, hogy hol a labda. Mi lesz, ha egy ellenfél tétmeccsen 45 percig támad le bennünket?


    A két utolsó meccsen, két kifejezetten gyenge ellenfél ellen nem sikerült vezetnünk egy normális támadást.
    Olyanra sem emlékszem, hogy nagy helyzeteket hagytunk volna ki, vagy a kapus bravúrral védett volna.
    Most is, amit helyzetnek hívhatnák az néhány beadás, amiről épp lemaradt a csatártárs.

    Ez egy komolyabb, stabilabb csapat ellen nagyon kevés lesz.
    Ez a két csapat ellenünk nem igazán próbált meg, vagy saját képességei miatt nem is tudott akciókat vezetni, így a védelmünk hatékonysága nem derült ki.

    Utoljára a dánok támadtak ellenünk, olyan szerencsénk, mint azon a meccsen, nem lesz még egyszer...


    Ez a négy meccs arra volt jó, hogy kiderüljön, van még egy elfogadható szélső Varga személyében. Minden más kísérletezés felesleges volt. Lang semmivel se jobb, mint a többi szóba jövő középhátvéd, csak fiatalabb. Talán még Korhut az, aki nem volt rossz, a balhátvéd poszt lassan egy évtizede vagy még régebben megoldatlan, Korhut se rosszabb, mint Laczkó vagy Bodor.

    Kapusoknál mindegy, hogy Bogdán vagy Gulácsi.
    Jobbhátvédként sajnos még mindig nincs jobb, mint Vanczák, ez is évtizedes hiányposzt.
    Középen Juhász ideje sajnos lejárt, Korcsmár helye biztos, mellette óriási kérdőjel.
    Balhátvédként jobb híján Korhut.
    Középső középpályásként Varga, Tőzsér, Pintér Ádám, Vadócz, de utóbbi kettővel vajon mi lesz? Zsidai, Pátkai és a többi itthon játszó ezen a poszton nagyon gyenge.
    Jobbszélsőként a bőség zavara, Lovrencsics, Stieber, Varga R., Simon, nincs nagy különbség.
    Balszélsőként Dzsudzsák, és ott van mögötte, ha kiesik Varga R.
    Támadó középpályás, árnyékék, ide jó lenne, ha Gera vissza tudna térni, talán mögötte még mindig Rudolf a legkisebb rossz, de ez hiányposzt.
    Csúcsék Szalai, ez egyértelmű, de Pintér nem fogja behívni. Futács vagy Priskin marad, ha már nem Szalai. Hol van Feczesin?

    Bogdán (Gulácsi)
    Vanczák (?), Korcsmár, ???, Korhut
    Simon (?), Varga J, Pintér Á (?), Dzsudzsák
    Rudolf (?)
    Szalai (?)


    Mondjuk Pintèr sem tett hozzá sokat, hogy megfelelő játèkosokbòl, összeszokott csapat legyen. Hivatalosan ez volt az utolsò meccs a selejtező előtt (persze talán lesz mègegy), ès kb. semmit nem lehet látni a leendő csapatbòl, vagyis èn nem látok semmit. Mèg csak a körvonalát sem, hogy kik lesznek akik szinte biztos pontnak fognak számítani, ès az is jellemző, hogy hogyan kezelte a kapuskèrdèst a válogatottnál.


    Érdekes volt, hogy a kazahok sokkal eredményesebben passzoltak, mint fiataljaink, viszont a védelmünk ezuttal szilárd volt és a szerencse is hozzánk szegődött!


    A meccs inkább egy komédia volt, jókat lehetett röhögni az alakításokon. Egy nb1-es meccs is "minőségibb" mint ez volt...
    A másik, sok ember nem tudott bemenni, mert nem volt jegye, ott nem lehetett kapni, az Arénába állítólag már nem tudtak nyomtatni...


    Ki kényszeríti ezt a hülyét, hogy mindenkit berángasson nézegetni? Ha már annyit sem várunk el a válogatottól (így a szövkap-tól), hogy ilyen fos ellenfelek ellen legyen valami játékra emlékeztető, akkor miről beszélünk? Bár más ült a padon, de mégis, mi a rákért kell a 86. percben Nikolic-ot behozni? 5-6 perc alatt kellett mutatnia valamit? Vagy ez volt az összeszokás a többiekkel?

    Semmit, de tényleg semmit nem mutatott fel a tahóságán kívül. Ennyi erővel tényleg lehetne Harczeg vagy Kondás is a szövkap, itthon nekik is vannak eredményeik, előbbinek nk-i kupában is, ennél fosabb játékot velük sem produkálnánk. És mégis azt mondom, oda ne kerüljenek. Ahogy Pintérnek sincs ott keresnivalója.


    Kellemes este volt a Puskásban, két gyerkőccel, akik még éppen megnézhették a Népstadiont, életükben először és talán most tényleg utoljára, bár az már volt mondva máskor is.
    A kazahok annyira gyengék, hogy ez a ligaválogatott is elintézte őket, egyébként érdekes, hogy a 9. legnagyobb ország a világon, és a még nagyobbak között is akad, amelyikben rettentő gyenge a foci, ki tudja miért. Na mindegy, legyen ez Kanada meg Kína baja.

    Szerintem ez a magyar csapat ebben az összetételben értelmezhetetlen, nyilván soha többé nem látjuk így. Nem olvastam vissza, volt valahol, miért nem játszott Lovrencsics, akire azt mondta Pintér, hogy fog? Azért a kevés használható játékost ki kellene próbálni valamikor...

    A kapitánynak gyógyulást, ha igaz a nyombélfekély, akkor egyértelműen a nyomás miatt lehet, mármint amit magára vesz. Túlidegeskedi, érzi a kritikát, nem bírja. Vagy csak tényleg ez a lemondása előszele.


    Priskin tényleg jól nyomta a kazah meccset. Hogy a szalag tette vele, vagy az ellenfél, passz, de a szalaghoz megfelelő vezéregyéniségnek tűnt a csapatban, és némileg mintha komolyodott volna is vele, többet foglalkozott a játékkal, kevesebbet reklamált. Legalábbis úgy tűnt. Vezető gólt is szerzett, szóval jól nyomta.


    Kezdem azzal,hogy gratulálok a győzelemhez.Ezek a srácok nagyon bizonyítani akartak,és ebből valami átjött még a képernyőn is.Futottak,igyekeztek visszatámadni labdavesztés után.A hibákról meg írtak a többiek,én csak summáznám azt.Nem kell amiatt "aggódnunk",hogy kijutunk bárhova is.Pintér minden igyekezete ellenére sem tudunk focizni,ez látható volt az egész meccsen.Alapvető technikai hibái vannak majd az összes játékosnak,aki meg 22 évesen még mindig csak ígéret,abból nem lesz más 35 évesen sem.


    Új csapatot kell építeni. Ez most a feladat. Nyilván 4 mérkőzés alatt ezt nem lehet megtenni. Minél több mérkőzést kellene ezeknek a fiataloknak játszani talán egy kicsit minőségibb ellenfelek ellen. A média és a szurkolók pedig vegyenek vissza a teljesen valóságtól elrugaszkodott elvárásaikból. Nem az eb-re kijutásért játsszunk mi hanem azért hogy egyáltalán legyen egy csapatunk amit csapatnak lehet nevezni. A hozzáállás egyébként tegnap jó volt és Varga Roland személyében még sprintelni is láttam valakit a pályán szinte meg kellett dörzsölni a szememet hogy tényleg jól láttam valaki tiszta erőből futott egy hosszot?! Ritka jelenség ez a válogatott focinkban sajnos. Pintérnek természetesen minél hamarabbi felépülést kívánok!


    Nincs itt semmi baj, most olyan gyenge ellenféllel meccselhettünk, hogy a rengeteg hibánk nem okozott bajt.
    Rendben, most még futottunk is, de azért tényleg senki nem látja, hogy a magyar játékosok technikai tudása a béka sgge alatt van? Hogy most sem voltunk képesek rendre egymáshoz passzolni a labdát, hogy rendre hibás döntést hoztunk az összjátékokban?
    OK, ezt most a kazahok nem büntették, de ha nincs rajtunk nyomás, akkor sem vagyunk képesek 10-ből egymáshoz passzolni 5 méterről?
    A beadások? A friss emberek a túlsó szögletzászlóig bikázták be a labdát...
    Egy támadásvariációnál képtelenek helye döntést hozni, passz helyett belevezetjük a labdát a védőbe, miközben a társak előre mozognak..???
    Persze, én vagyok a károgó, aki semminek sem tud örülni, de NINCSENEK ÉRTÉKELHETŐ játékosaink!
    Olyan ez, mint amikor a gyerek tucat egyessel több tárgyból bukásra áll, aztán kap egy hármast énekből, erre elkezdünk rajongani, hogy ez már valami!
    Pedig a gyerek ettől hót sötét és megbukik matekból, fizikából meg magyarból...


    Fel kéne ébredni. Van egy régi mondás: aki nem tud arabusul, az ne beszéljen arabusul. Azaz: amíg nem áll össze, hogy kinek mi is a feladata egy csapatban, addig ne kombináljon senki, mert elszállunk a csába. Majd ha mindenki tudja, hogy hova zárjon vissza, kit ki helyettesítsen, vagy hogy röhögjünk egyet, tud már tolódni, akkor lehet kombinálni. Amíg nem tudja a czigány lefogni az összes húrt, addig ő sem improvizál! Alapok!!!! Vagy nem az hiányzik?


    Nekünk NEM a támadó stílus fekszik. A támadó stílus csak a felépített, érett, működő futballkultúrával rendelkező, nemcsak támadóegyéniségekkel, de stabil védelemmel, gyors (agyilag is gyors), jól lövő, egyérintős játékra képes focisták sorával rendelkező országoknak fekszik. Akiknek nincsenek Busquetseik, Varane-jaik, Lahmjaik stb., azoknak marad a betonvédelem, kontrákkal. Kapjunk már észhez! Akármilyen a múltunk, nézzük meg a merítést, és gondolkodjunk! A magyar válogatott és pl. az albán válogatott összevetése hogy néz ki? Ki játszik nálunk a Lazio-ban? Olyan alacsonyan vagyunk értékelve, mint a sz ar. Ebből nem várat, hanem alacsony sáncot kell építeni, és azt védeni, ahogy tudjuk. A legjobb magyar focista Huszti. Könyörgött neki Pintér, nem jött. Utána jön a soha senkinek nem elég okés Dzsudzsák, aki sajnos nem játszik sokat. Szalait sem utálta ki a válogatottból Pintér, de bocsánatot nehogy már ő kérjen tőle, majd rendeződik ez az ügy talán. Olyan nyomorult a magyar focisták helyzete, hogy egy dolog segíthet, esetleg, nem biztos, hogy segít, de ez a stabil rendszer, főleg hátul, mert ha jól emlékszem a 8 kapott gól volt a legnagyobb gond, nem a kevés rúgott. EGyszerre ne oldja már meg az állítólag legbunkóbb, de azért elég eredményes magyar edző az összes lelki bajotokat! Én nagyon elégedett leszek, ha a selejtezőkön nem kapunk 10 gólt összesen. Ez egy szép cél lenne, és nekem másodlagos a kijutás. Nekem az ésszel való focizás lenne már a fontos. Miért írom? Az első bukaresti gól miatt. Az volt a magyar foci szellemi mélypontja. Hogy kimegyünk 1 AZAZ EGY pontért, és a második percben a söprögetőt 40 méterre a kapunk előtt, UTOLSÓKÉNT letámadják. Na, azzal Egérvári levizsgázott örökre. Olyan barom szerintem Andorrában sincs, aki azon nem röhögött (volna, ha látja). Na, ilyen nem lesz Pintérnél, soha de soha. A többi majd jön akkor, ha termelünk focistát. Gyorsat, okosat, piacképeset.


    Nekem is tetszett Simon, tényleg jól szállt be. Gyurcsónál már most világos, hogy egyértelműen jobb választás, a vkp poszt viszont tényleg még mindig kérdőjel, de a védelem nagy része is, a többi poszton már azért kialakulni látszanak az erőviszonyok. Tőzsérnek egyébként többet kéne játszania, most pl. hol volt? Mert erről nem tudok semmit.

    forrás:
    http://www.nemzetisport.hu/nso_cikkhozzaszolas/?cikk_id=2341227
    http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=120&na_step=30&t=9018358&na_order=
    http://forum.nb1.hu/viewtopic.php?id=130810&p=1
     
  3. avatar: magyarfutball.hu
    2014.06.10, 10:26 (szerk.: 2017.06.07, 10:00)
    Pintér Attila szövetségi kapitány nélkül vívja meg a magyar válogatott a Kazahsztán elleni felkészülési mérkőzést. Az MLSZ Twitter-oldalán olvasható szűkszavú beszámoló szerint a szakember egy rosszullét miatt orvosi kivizsgáláson esett át, a találkozón pedig segítője, Farkas József meccsel helyette.

    A szövetségi kapitány nélkül kell megvívnia az esti, kazahok elleni felkészülési mérkőzést a magyar labdarúgó-válogatottnak. Az MLSZ Twitter-oldalán néhány perce az alábbi közlemény jelent meg:

    "Pintér Attila egy rosszullét miatt kivizsgáláson esett át, így ma nem ülhet le a kispadra. Helyette Farkas József edző meccsel."

    A szövetség honlapja úgy fogalmaz, Pintért "az orvosok eltanácsolták a meccsen való aktív részvételtől". Az MTVA közvetítésében az hangzott el, hogy a trénert "kórházba kellett szállítani". Mezei Dániel, a meccs kommentátora a hivatalos kommünikére hivatkozva "idegi fáradtságról" beszélt.

    Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője a csatorna kamerái előtt annyit mondott, Pintér a délelőtt folyamán rosszul érezte magát, konzultált az orvosokkal, és miután délután sem javult az állapota, az orvosi stáb azt javasolta neki, hogy pihenjen, gyógyuljon.

    forrás:
    http://www.csakfoci.hu/node/166325
     
  4. avatar: magyarfutball.hu
    2014.06.10, 10:25 (szerk.: 2017.06.07, 10:00)
    Jurij Krasznozsan: A meccs első szakaszában nem találtuk a ritmust, de az első gól után kiegyenlített lett a játék képe, a piros lap ugyanakkor mindent eldöntött. A labdarúgásban a legfontosabb elem a szervezettség, ebben pedig a magyarok jobbak voltak. Csapatom igyekezett sokat mozogni, a fizikális teljesítményünkkel nem is volt baj, technikailag azonban a magyarok fölénk nőttek. Az első két gólt azonban így csak rögzített szituáció után kaptuk. Próbáltuk a mérkőzés előtt feltérképezni a magyar válogatottat, tudtuk, hogy új kapitányuk van, új csapatot építenek, új játékosokkal. Az albánok ellen is feltűnt a számunkra, hogy mennyire agresszív játékot játszanak. Hálát adhatnak a szövetségnek, hogy néhány hetente összetartása van a válogatottnak.


    Farkas József: Először is Pintér Attilának szeretnénk mielőbbi felépülést kívánni. Jól játszott a csapat, amit gyakoroltunk az edzéseken, azt maximálisan visszakaptuk a játékosoktól. Örülök, hogy jól teljesítettek az új kerettagok, bizonyították, hogy mernek bátran futballozni. Azt kértük tőlük, hogy vállalják fel a játékot, ezt meg is tették, és úgy gondolom, sikerült kiszolgálni a közönséget. A kazahokról kevés információnk volt, mert nemrégiben váltottak szövetségi kapitányt, de az elemzéseink alapján próbáltuk a talajon tartani a labdát, és ez többnyire sikerült is. Természetesen még nincs kész a csapat, de az elképzelésünk egy részét már sikerült megvalósítani a pályán, szeretnénk ezt a munkát továbbvinni. A játékosoknak még sokat kell tanulniuk, ennek érdekében dolgozunk tovább, hogy az első Eb-selejtezőre még masszívabbá váljunk, és minden posztra megtaláljuk az ideális megoldást.

    forrás:
    http://www.mlsz.hu/blog/2014/06/07/farkas-jozsef-a-batorsagot-dicserte/
    http://www.csakfoci.hu/node/166379
     
  5. avatar: NNS
    2014.06.07, 12:12 (szerk.: 2017.06.07, 09:59)
    Magyar-kazah: elfogytak az akciós jegyek
    A meccsjegy.mlsz.hu oldalon és a Ticket Express irodáiban még ma is vásárolhatók belépők a 20.30-kor kezdődő találkozóra, amelyen a magyar válogatott elbúcsúzik a Puskás-stadiontól.
    A Magyar Labdarúgó Szövetség csütörtökön jegyvásárlási akciót hirdetett, melynek keretében a mai magyar-kazah válogatott mérkőzésre 500 forintért jegyet váltó első 5000 szurkoló ingyen nézheti meg szeptember 7-én, a Ferencváros új arénájában rendezendő Magyarország-Észak-Írország Eb-selejtező mérkőzést.

    Az 5000 kedvezményes jegy szombat hajnalra fogyott el, vagyis az akciós keret mostanra megtelt. Ettől függetlenül, aki ma este szívesen kimenne a sokat megélt Puskás-stadion utolsó válogatott mérkőzésére, még vásárolhat jegyet a találkozóra a meccsjegy.mlsz.hu internetes oldalon, valamint országszerte a Ticket Express jegyirodáiban, így például 18.00 óráig a stadionhoz közeli Aréna Plázában található Neckermann Utazási Irodában.

    Az akciós jegyekkel rendelkező szurkolók számára fontos információ, hogy mai belépőjüket meg kell őrizniük ahhoz, hogy az északírek elleni meccsre ingyen kaphassanak jegyet. A kedvezmény kizárólag azon jegytulajdonosokra érvényes, akik ma valóban kijönnek a kazahok elleni meccsre (a beléptetésnél a jegyeken található vonalkódot leolvassák, ezeket egy számítógépes adatbázis tárolja, a későbbiekben, a kedvezmény érvényesítésénél ez szolgál bizonyítékul arra, hogy a jeggyel valóban bementek-e a mai mérkőzésre).

    http://www.mlsz.hu/blog/2014/06/07/magyar-kazah-elfogytak-az-akcios-jegyek/
    2014. június 07.
     
  6. avatar: magyarfutball.hu
    2014.06.06, 17:53
    Újabb játékosok dőltek ki a szombati, Kazahsztán elleni mérkőzés előtt.
    A magyar válogatott szombaton, 20.30 órakor a Puskás Ferenc Stadionban fogadja a kazah válogatottat. A felkészülési mérkőzés előtt egy nappal eldőlt, hogy Dzsudzsák Balázs és Rudolf Gergely nem léphet pályára a találkozón.

    Rudolf Gergely már a szerdai mérkőzést követően torokfájásra panaszkodott, felső légúti megbetegedése mostanra tovább romlott, az orvosi stáb csütörtökön megállapította, hogy a győri támadónak hörghurutja van, ezért hazaengedte az edzőtáborból.

    Dzsudzsák Balázs kisebb sérüléssel bajlódik, és klubja, a Dinamo Moszkva a játékoson keresztül azt kérte a szakmai stábtól, hogy ezúttal tekintsen el szerepeltetésétől. A szélső ugyanis jövő héten elkezdi a felkészülést klubcsapatával, és ha pályára lépne, nem maradna elegendő ideje a regenerálódásra. A Dinamo korábban minden esetben igyekezett figyelembe venni a válogatott stáb kéréseit, ezért most Pintér Attila is méltányolta a kérést. Dzsudzsák Balázs ettől függetlenül szombaton ott lesz a Puskás-stadionban, és a lelátóról szorít társainak.

    Egyelőre kérdéses három további futballista játéka, Lipták Zoltán, Lovrencsics Gergő és Korhut Mihály szereplése szombaton dől el.

    Az Albánia elleni meccs után Stieber Zoltán vált ki a keretből, korábban Koman Vladimir és Szakály Péter játékáról volt kénytelen lemondani a szakmai stáb, míg azt megelőzően Tőzsér Dániel, Kádár Tamás, Vanczák Vilmos, Leandro, Fiola Attila, Gulácsi Péter, Bogdán Ádám és Szabó János dőlt ki a sorból sérülés miatt.

    forrás:
    http://www.mlsz.hu/blog/2014/06/06/dzsudzsak-es-rudolf-nelkul-a-valogatott/
     
  7. avatar: NNS
    2014.06.05, 22:36 (szerk.: 2014.06.05, 22:37)
    Andorra?
    Csütörtöki meccs?
     
  8. avatar: magyarfutball.hu
    2014.06.05, 19:42
    A szerdai, Andorra elleni győzelem másnapján Pintér Attila egy délelőtti edzést még tartott a játékosoknak, majd mindenki egy nap pihenőt kapott.
    A csütörtöki meccs után a válogatott csapatbusza hajnali fél 1-kor ért vissza Telkibe, a játékosok egy könnyed vacsorát követően, meglehetősen későn kerültek ágyba. Reggel azonban már az edzőközpont pályáján volt jelenésük, a kezdőcsapat tagjai könnyed átmozgató edzésen vettek részt, míg a többieknek "normál" gyakorlást tartott a szövetségi kapitány.

    Ebéd után mindenki kimenőt kapott, a keret egy része hazautazott a családjához, míg néhányan a telki edzőközpontban pihenték ki a szerdai fáradalmakat. A keret péntek délben találkozik ismét.

    Az orvosi stáb tagjainak addig is akad munkája, egy-két kisebb sérülést kell kezelniük, például Lovrencsics Gergőét, aki a térdére kapott egy rúgást az albánok ellen.

    Egy futballista biztosan nem játszhat szombaton, a kazahok ellen, mégpedig Stieber Zoltán, aki már el is hagyta az edzőtábort, a klubjával történt megállapodásnak megfelelően rá csak az első meccsen számított Pintér Attila.

    http://www.mlsz.hu/blog/2014/06/05/pihenot-kaptak-a-valogatott-kerettagok/
     
  9. avatar: magyarfutball.hu
    2014.06.05, 16:21 (szerk.: 2017.06.07, 10:02)
    Aki jegyet vásárol a szombati, Magyarország-Kazahsztán felkészülési mérkőzésre (vagy már korábban megvette belépőjét a találkozóra), szeptember 7-én ingyen tekintheti meg a Ferencváros új stadionjában a válogatott első Eb-selejtezőjét.
    A Magyar Labdarúgó Szövetség akciót hirdet az átépítés előtt Puskás Ferenc Stadion utolsó válogatott mérkőzése előtt: a kazahok elleni szombati meccsre megvásárolt jegyek érvényesek a szeptember 7-i Magyarország-Észak-Írország Európa-bajnoki selejtezőre is.

    A rendkívüli kedvezménnyel mindössze 500 forintért két válogatott mérkőzést nézhetnek meg a helyszínen a szurkolók, élőben lehetnek tanúi a Puskás Ferenc Stadion búcsúztatásának és a hamarosan megnyíló új Fradi-stadion első válogatott mérkőzésének, ami egyben a válogatott első Európa-bajnoki mérkőzése is lesz.

    Arra kérjük a szombati meccsre jegyet vásároló szurkolókat, hogy belépőjüket őrizzék meg, azok szeptemberi felhasználásának technikai részleteiről a későbbiekben adunk tájékoztatást.

    forrás:
    http://www.mlsz.hu/blog/2014/06/05/eb-selejtezot-er-a-kazahok-elleni-meccs/
     
  10. avatar: magyarfutball.hu
    2014.06.03, 16:22
    Ingyenjegyek a soron következő két válogatott mérkőzésre
    A Magyar Labdarúgó Szövetség - és annak Pest Megyei Igazgatósága - lehetőséget kínál arra, hogy a szurkolók ingyen megtekinthessék a felnőtt magyar labdarúgó-válogatott soron következő két hazai mérkőzését.
    A találkozók időpontjai:
    2014. június 4., szerda, 20:30 óra: Magyarország - Albánia
    2014. június 7., szombat, 20:30 óra: Magyarország - Kazahsztán
    A találkozók helyszíne a Puskás Ferenc Stadion (1146 Budapest, Istvánmezei út 3-5.)
    A mérkőzésekre az ingyenes belépés mindenki számára biztosított: jöjjön el családjával, barátaival, kollégáival, futballcsapatával. Szívesen látunk Mindenkit, aki a magyar válogatott, a magyar labdarúgás sikereiért szurkol! Éljen a lehetőséggel, szeretettel látjuk a Puskás-stadionban a magyar labdarúgó-válogatott június 4-i és 7-i hivatalos mérkőzésein!
    A jegyigényeket az alábbi adatokat megadva kell eljuttatnia a bokros.janos@mlsz.hu e-mail címre, megjelölve, hogy melyik találkozóra - vagy akár mindkettőre! - óhajt(anak) kimenni!
    - név (előtag, vezetéknév, keresztnév)
    - születési ország és település
    - születési év, hónap, nap
    - telefonszám
    - e-mail cím
    - megtekinteni kívánt mérkőzés(ek)
    - jegyek igényelt darabszáma
    Jelentkezési határidő:
    A 2014. június 4-én, 20:30-kor kezdődő albán meccsre: 2014.06.04-én 12:00 óráig.
    A 2014. június 7-én, 20:30-kor kezdődő kazah meccsre: 2014.06.05-én 12:00 óráig.

    Jegyátvétel időpontja: 18.30-tól (június 4-én és június 07-én)
    Helyszíne: Budapest, Puskás Ferenc Stadion, Istvánmezei úti kapu, sajtó akkreditáció melletti stand.

    https://www.facebook.com/photo.php?fbid=752155501507379&set=a.478734428849489.109486.430411387015127&type=1
     
  11. avatar: magyarfutball.hu
    2014.05.10, 16:51
    Jövő héttől lehet jegyeket vásárolni a magyar A-válogatott Eb-selejtezők előtti két utolsó felkészülési mérkőzésére.
    Válogatottunk június 4-én, szerdán 20.30 órakor Albániát fogadja a Puskás Ferenc Stadionban, majd június 7-én, szombaton ugyancsak 20.30 órai kezdéssel a kazah válogatott látogat a Puskásba, ezek a találkozók lesznek a válogatott utolsó felkészülési mérkőzései az ősszel kezdődő Eb-selejtezők előtt.

    A Kazahsztán elleni találkozón búcsúzik a válogatott a jelenlegi Puskás Ferenc Stadiontól, ezt követően a létesítmény teljes újjáépítését követően rendeznek válogatott meccset a helyszínen.

    Az albánok elleni mérkőzésre 1000-2000 forintos áron lehet megvásárolni a jegyeket, míg a kazahok elleni összecsapásra egységesen 500 forintért lehet belépőket váltani. A belépők árusítása május 14-én kezdődik, a jegyvásárolásról szóló részletes információk hamarosan olvashatók az mlsz.hu-n.

    forrás:
    http://www.mlsz.hu/blog/2014/05/10/a-kazahok-ellen-bucsuzik-a-puskastol-a-valogatott/