magyarfutball.hu

2014.06.26 Kölcsönadná a Debrecen Sigér Dávidot!

Az NB III-as Létavértes korábban évekig a DVSC-TEVA fiókcsapata volt, és itt szerepeltek kölcsönben a Loki saját nevelésű játékosai azzal a céllal, hogy szokják a felnőtt közeget.

Mint a klubvezetőktől megtudtuk, a következő szezonban a DVSC-TEVA a Létavértesnek nem ad kölcsön labdarúgókat, viszont az NB I-es klubok közül a Kecskemét és a Nyíregyháza, a kelet-magyarországi NB II-es klubok közül a Balmazújváros, a Békéscsaba, a Vasas, a Szeged és a Szolnok, valamint a dunántúli csapatok közül a Zalaegerszeg nagy valószínűséggel foglalkoztat kölcsönben vagy végleg Loki-játékosokat.

A DVSC-TEVA az idei átigazolási időszakban a következő húsz labdarúgó játékjogát értékesíti vagy kölcsönadja a fent említett kluboknak: Szécsi Márk, Szécsi Gergő, Kovács Ádám, Balajti Ádám, Pölöskey Péter, Króner Martin, Szatmári Csaba, Bényei Balázs, Király Vitalij, Kondás Kristóf, Kertész Tamás, Gál Mátyás, Engel Alex, Burics András, Kuti Krisztián, Hajdu István, Albert István, Sigér Dávid, Angyal Norbert, Kinyik Ákos.

Közülük Szécsi Márk nyíregyházi és Króner Martin zalaegerszegi kölcsönadásáról már beszámoltunk, a többi játékos sorsa a következő héten dől el.