magyarfutball.hu

2023.06.14, Balogh Béla lett a BKV Előre vezetőedzője!
NB III-as felnőtt labdarúgó csapatunk új vezetőedzője Balogh Béla

...tovább: teljes bejegyzés »

2021.05.14, Balogh Béla csatlakozik az MTK második csapatának edzői stábjához!
Balogh Béla lesz Kanta József asszisztens edzője az MTK-nál!

...tovább: teljes bejegyzés »

2017.06.22, Balogh Béla visszatért az MTK csapatához!
Ismerős arcokkal erősített az MTK: Balogh Béla, Bori Gábor és Szentpéteri Viktor érkezik.

...tovább: teljes bejegyzés »

2017.06.06, Balogh Béla távozik Mezőkövesdről!
Néhány távozója már biztosan lesz a csapatnak, ugyanis lejár Marko Dinjar és Orosz Márk szerződése is, velük nem hosszabbít a klub, de nem számítanak a következő idényben Balogh Béla és Czuczi Márton játékára sem.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.07.22, Balogh Béla Gyirmóton!
A mai napon klubunk 2 éves megállapodást kötött Balogh Béla labdarúgóval.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.01.22, Utalt a PMFC – Balogh Béla hivatalosan is a Pécs játékosa
Hivatalossá vált, hogy Balogh Béla a következő két és fél évben biztosan a PMFC-MATIAS játékosa lesz, a pmfc.hu szerint a pécsi klub ugyanis a megállapodásnak megfelelően hétfőn átutalta a válogatott játékos vételárát a KTE – Phoneix Mecano csapatának.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.08.06, Robbantott a KTE: magyar válogatott bekket igazoltak
Magyar válogatott védőt igazolt a Kecskemét: a klub hivatalos honlapjának beszámolója szerint Balogh Béla az MTK-tól a KTE-Erecóhoz igazolt. A lila-fehérek három évre szóló szerződést kötöttek a futballistával, aki délután átesik az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.07.06, MTK: Válogatott védő érkezett, ketten kölcsönbe mennek
Balogh Béla személyében válogatott védővel erősödik az MTK kerete. Az elmúlt szezont a spanyol másodosztályú Real Murciában töltő bekk meghosszabbította a szerződését a Hungária körútiakkal, így a következő szezonban Garami József csapatát erősíti majd. Eközben Sütő László Pécsre, Marko Radulovics pedig Montenegróba került kölcsönbe, írja az mtkhungaria.hu.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.08.12, Real Murcia: Balogh Béla érkezik egy évre az MTK csapatától
Balogh Béla, az MTK fiatal futballistája egy évre a spanyol bajnokság másodosztályában szereplő Real Murcia együtteséhez került kölcsönbe. Erről a hispán csapat honlapja számolt be.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.05.09, Baloghról lemondott a Colchester
Úgy tűnik, egy fejezet lezárult Balogh Béla pályafutásában. A magyar válogatott védőre nem tart igényt klubja, a Championshipből kieső Colchester United, az angolok hivatalosan is bejelentették, nem élnek opciós jogukkal. A hátvéd így egyelőre hazatér az MTK-hoz és újabb külföldi lehetőségre vár.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.07.27, Balogh Béla aláírt a Colchesterhez
A hátvéd kontraktusa pár hete lejárt az MTK-nál, ám az NB I idei ezüstérmese pénz szeretett volna kapni a tehetséges, Várhidi Péter szövetségi kapitány együttesében alapembernek számító játékosért, így a magyar gárda meghosszabbította Balogh szerződését, majd azonnal kölcsön is adta őt.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.07.23, Balogh Bélát már a Colchester teszteli
A Hull Citynél töltött sikertelen próbajáték után ezúttal az angol másodosztályú Colchester teszteli az MTK válogatott labdarúgóját, Balogh Bélát.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.06.29, Bemutatjuk új játékosainkat: Balog Béla (6.rész)
Csapatunk fiatal védője Balog Béla hasonlóan a többi bodajki fiatalhoz már hosszú évek óta, 1996-tól az MTK labdarúgója. Az ifibajnokságot követően 2002-től két éven keresztül futballozott, s mind az NB II-ben, mind a másodosztályban a vidéki együttes alapembere volt.
Korábban a ciprusi edzőtáborozás során néhány meccsen már szerepelt a felnőttek között, véglegesen azonban csak most nyáron került fel a nagy csapat keretébe.

...tovább: teljes bejegyzés »