magyarfutball.hu

2023.07.22, Tamás Márk a Neftci Bakuba igazolt!
Az egyszeres válogatott belső védő, Tamás Márk játékjogáért az Adrian Mutu vezette azeri Neftci Baku 150 ezer eurót fizetett a Sepsi OSK-nak – ezt Diószegi László klubtulajdonos mondta el a 32. Tusványos Buzánszky Jenő Sportteraszán, a Szerencsejáték Zrt. és a Nemzeti Sport közös sátrában szombaton. Lapunk úgy tudja, hogy a 29 éves játékos kétéves szerződést írt alá.

...tovább: teljes bejegyzés »

2022.09.02, Tamás Márk Sepsiszentgyörgybe igazolt!
Az egyszeres magyar válogatott Tamás Márk szerződése június utolsó napján lejárt a lengyel Slask Wroclawnál, így szabadon igazolhatóként csapott le rá a román élvonalban szereplő Sepsi OSK.

...tovább: teljes bejegyzés »

2022.05.22, Tamás Márk távozik a Slask Wroclawtól!
A 28 esztendős, egyszeres magyar válogatott Tamás Márk távozik a lengyel élvonalbeli Slask Wroclawtól – klubja már el is búcsúztatta.

...tovább: teljes bejegyzés »

2021.08.25, Tamás Márk bekerült a Magyar Válogatott keretébe!
A férfi A-válogatott szeptemberi vb-selejtezőkre készülő kerete majdnem teljesen megegyezik a nyári Európa-bajnokságra nevezett kerettel. Ezúttal azonban az amerikai bajnokságban remekelő Sallói Dániel és a lengyel bajnokságban kitűnően teljesítő Tamás Márk is csatlakozik a vasárnaptól Telkiben készülő csapathoz.

...tovább: teljes bejegyzés »

2020.02.13, Tamás Márk Lengyelországba igazolt!
Tamás Márk 2015 óta 115 bajnokit játszott a DVTK címeres mezében, ezek közül sokszor csapatkapitányként. Most átigazolási díj ellenében a lengyel élvonalbeli Śląsk Wrocław csapatában folytatja pályafutását.

...tovább: teljes bejegyzés »

2018.02.22, Tamás Márk hosszabbított a Diósgyőrrel!
Hamarosan indul a tavaszi szezon, de ezzel párhuzamosan épül a következő idényben pályára lépő DVTK is. Dejan Karan után Tamás Márk is meghosszabbította nyáron lejáró szerződését.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.07.02, Tamás Márk Diósgyőrbe igazolt!
Fiatal kora ellenére rutinos védőt igazolt a DVTK. Tamás Márk csütörtökön délután aláírta szerződését Diósgyőrben, majd gyorsan autóba ült és késő este megérkezett Bükfürdőre. A játékos átesett az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálaton is. Most már csak Bekő Balázs vezetőedzőn múlik, hogy pályára lép-e a következő napokban.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.06.19, Tamás Márk a Puskás Akadémiához került!
Megkezdte a felkészülést a labdarúgó NB I 2013–2014-es szezonjára az újonc Puskás Akadémia FC.

...tovább: teljes bejegyzés »