magyarfutball.hu

2016.06.30 Ugrai Roland Diósgyőrbe igazolt!

A 23 esztendős labdarúgó Békéscsabán született, a szombathelyi Illés Akadémián nevelkedett, majd a Haladásban lett NB I-es labdarúgó. Két és fél évvel ezelőtt a Ferencvároshoz igazolt, de tavaly nyáron visszatért nevelőegyesületéhez – írja a dvtk.eu.
„Fiatal, gólerős támadót igazoltunk, aki több poszton is segítségére lehet a csapatunknak – mondta el Benczés Miklós, a DVTK sportigazgatója. – Ő az egyik legjobban cselező magyar játékos. Nagyon jó fizikai adottságokkal rendelkezik, a válogatottnál is kitűnt a teszteredményeivel. A leigazolását a klubvezetés maximálisan támogatta, hiszen nagyon tehetséges játékosról van szó. Nagyon fontos volt szerepe volt a megszerzésében a tulajdonosunknak, hiszen az átigazolásához komoly anyagi áldozatot hozott a klub. Ezt külön is szeretném megköszönni."
„Nagyon örültem a DVTK megkeresésnek, már decemberben megtörtént a kapcsolatfelvétel, sajnos akkor nem jött össze a transzfer – mondta Ugrai Roland. – Hosszú idő telt el azóta, de most végre sikerült pontot tenni a végére. A DVTK nagyon jó benyomást tett rám, játszós csapat, ami nekem kifejezetten tetszik. A Diósgyőr nem tűzhet ki maga elé kis célokat, konkrét helyezést nem szeretnék mondani, de minél előrébb szeretnénk végezni a tabellán. Egy-két további erősítéssel nagy céljaink lehetnek."