magyarfutball.hu

2022.09.16, Varga Roland a Sepsiszentgyörgy csapatához igazolt!
A 24-szeres magyar válogatott támadó középpályás, Varga Roland legutóbb Lengyelországban szerepelt, most aláírt a román élvonalban szereplő Sepsi OSK-hoz.

...tovább: teljes bejegyzés »

2022.05.24, Varga Roland távozik a Nieciecza csapatától!
A lengyel élvonalból kieső Nieciecza a hivatalos honlapján köszönt el a 24-szeres magyar válogatott támadótól, Varga Rolandtól.

...tovább: teljes bejegyzés »

2022.03.10, Varga Roland Lengyelországba igazol!
A lengyel élvonalba igazol a legutóbb az Egyesült Arab Emírségekben légióskodó Varga Roland. A 24-szeres magyar válogatott játékos június 30-áig szóló szerződést írt alá a liga utolsó helyén álló Niecieczánál.

...tovább: teljes bejegyzés »

2022.01.21, Varga Roland távozik az Ittihad Kalba csapatától!
Az emírségekbeli al-Ittihad Kalba a hivatalos Instagram-oldalán bejelentette, hogy közös megegyezéssel szerződést bont a 24-szeres magyar válogatott támadóval, Varga Rolanddal. Azt egyelőre még nem tudni, hol folytatja pályafutását a játékos.

...tovább: teljes bejegyzés »

2021.07.04, Varga Roland az al-Ittihad Kalba csapatához igazolt!
Hivatalos Facebook oldalán jelentette be Varga Roland érkezését az al-Ittihad Kalba. A 31 éves válogatott szélső ügyeit intéző menedzseriroda tájékoztatása szerint a felek két évre szóló megállapodást kötöttek egymással.

...tovább: teljes bejegyzés »

2021.01.08, Varga Roland visszatért az MTK-hoz!
Az MTK Budapest együttesében folytatja pályafutását a téli átigazolási időszak legkapósabb hazai játékosának számító Varga Roland.

...tovább: teljes bejegyzés »

2017.08.24, Varga Roland szerződést hosszabbított a Ferencvárossal!
Meghosszabbította szerződését a Ferencvárosi Torna Clubbal Varga Roland. A válogatott támadó tehát továbbra is a Fradit segíti kiváló játékával és góljaival.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.01.15, Varga Roland aláírt a Fradihoz!
A válogatott, magyar bajnok szélső a Ferencvárosban folytatja pályafutását.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.12.18, Varga Roland távozhat az ETO-tól!
A Győri ETO FC vezetése és a szakmai stáb az elmúlt hetekben felmérte a jelenlegi játékosállományt, és meghozta döntéseit a változásokról. Ennek értelmében megfelelő ajánlat esetén nem gördít akadályt a klub kilenc játékos távozása elé. Ez azt jelenti, hogy élő szerződése ellenére szabadon tárgyalhat a jövőjéről Milos Kocic, Valentin Babic, Leandro Martinez, Michal Svec, Völgyi Dániel, Dudás Ádám, Varga Roland, Sváb Dániel és Stieber András is.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.10.29, Sérülés vetett véget Varga szezonjának
Sérülés miatt alighanem befejeződött Varga Roland idei szezonja. Az egyre jobb formába lendülő szélső ugyanis a jobb lábában a külső oldalszalag részlegesen elszakadt.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.08.05, Fiola Attila és Varga Roland is a magyar válogatott keretben
A Paks védője, Fiola Attila és a Győri ETO FC támadója, Varga Roland is meghívást kapott Egervári Sándor szövetségi kapitánytól a magyar labdarúgó-válogatott Csehország elleni felkészülési találkozóra készülő keretébe – minderről az MLSZ hivatalos Twitter oldala adott tájékoztatást.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.01.18, Varga Roland három és fél évre lesz az ETO-é
A Brescia reagált a Győri ETO szerződéstervezetére, így hamarosan lezárulhat Varga Roland átigazolási ügye. Úgy tudjuk, a felek mindenben egyezségre jutottak, a támadó három és féléves szerződésben állapodott meg a győri vezetőkkel.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.07.22, Varga Roland az olasz harmadosztályba igazolt
Varga Roland az olasz harmadosztályban szereplő Foggia együttesénél folytatja pályafutását. A La Gazzetta del Mezzogiorno c. lap beszámolója szerint a kérő és a Brescia között megszületett az egyezség arra vonatkozóan, hogy a futballista kölcsönben klubot vált.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.02.17, Az Újpest Olaszországban játszó vb-hőst hozott haza
A világbajnoki bronzérmet szerzett U20-as válogatott szélsőjével erősítette meg keretét az Újpest. A lilák az ujpestfc.hu beszámolója szerint a tavaszra kölcsönvették Bresciából Varga Rolandot. A Megyeri útiak Békéscsabáról is igazoltak, a szintén utánpótlás-válogatott Szokol Zsoltot.

...tovább: teljes bejegyzés »