magyarfutball.hu

2013.01.08 Mucha József lett Szabó Zsolt segítője a Kozármisleny csapatánál!

Szabó Zsolt személyében egy korábbi kozármislenyi utánpótlás edző érkezik másodosztályú együttesünkhöz, akit labdarúgóként az NB I-es PMFC-ből ismerhetünk.

Szabó Zsolt Kozármislenyből a PMFC U19-es akkor NB II-es gárdájához szerződött, ahol veretlenül nyert bajnokságot, és az osztályozók sikeres megvívása után, 2011-ben az U19-es NB I-es bajnokságba juttatta a Pécs gárdáját.
A 2012-es őszi szezonban már Kaposváron az U17 NB I-es csapatnál tevékenykedett, amikor az elmúlt napok megkeresésére nagy örömmel mondott igent a Kozármisleny NB II-es csapatának vezetőedzői posztjára.

Szabó Zsolt segítője Mucha József lesz, aki tavaly a PMFC másodedzője volt, de korábban labdarúgóként komoly karriert tudhat magáénak. 11 évig megszakításként szerepelt a Ferencvárosban (kiérdemelte az FTC örökös bajnoka címet is), 6-szoros magyar válogatott, 2-szeres magyar bajnok, 4-szeres MNK győztes labdarúgó, aki KEK döntőn is pályára lépett.
Komoly edzői múlttal is rendelkezik, nagy tapasztalattal bír utánpótlás vonalon, de volt vezetőedző például a Fradinál, Siófokon illetve másodedző is – többek közt a Ferencvárosnál Nyilasi Tibor mellett.
A Szabó Zsolt – Mucha József új edzőpáros mellett az állandóságot a kapusedző Volcsányi Csaba képviseli, aki már 6. éve készíti fel az NB II-es csapat hálóőreit.
Bízunk benne, hogy az új stábbal sikerül elérni a kitűzött célokat, és folytatni tudják a Márton Gábor által megkezdett munkát és hasonlóképp sok örömet szereznek majd a szurkolóknak!
Sok sikert kívánunk az új edzőknek Kozármislenyben!
Hajrá Kozármisleny!