magyarfutball.hu

2006.01.12 Kenesei Krisztián és Molnár Balázs Cardiffban

A Cardiff City vezetői kedden mutatták be a klub két új futballistáját, Steven Thompsont és Guylain N'Dumbu Nsungut. Az angol második vonalban szereplő walesi klub menedzsere, Dave Jones meg is jegyezte: örül a két támadó megszerzésének, mert a támadósorban elkelt az erősítés. "Az átigazolási időszak még tart, ezért nem meglepő, hogy szinte mindennap új játékosok bukkanak fel az edzésen. Aki jó teljesítményt nyújt, az számíthat rá, hogy szerződtetjük" – tette hozzá a szakember.

Hogy e helyütt Dave Jonest idézzük, annak az az oka: kedd óta Cardiff vendége két magyar válogatott labdarúgó, Kenesei Krisztián és Molnár Balázs is. Érkezésük napján már részt vettek a gyakorláson, ma pedig felkészülési meccsen bizonyíthatnak.

"Biztató a helyzet, ám nem szeretnék elkiabálni semmit sem – jelentette Cardiffból Kenesei Krisztián. – Dave Jones azt mondta, örül, hogy itt vagyunk, majd közölte, bízik benne, hogy minden rendben lesz velünk."

Ha minden jól alakul, a délelőtti találkozó után ülhetnek tárgyalóasztalhoz a felek – a walesiek abban a tudatban, hogy az ősszel a török Ankarasporban légióskodó Molnár Balázs játékjogát ingyen, a kínai Kuoan futballistájaként Győrött kölcsönben szereplő Kenesei Krisztiánét pedig 600 ezer dollárért kaphatják meg.