magyarfutball.hu

2022.09.06, Tóth Mihhály is távozik a Vasastól!
Kuttor Attilával és Tóth Mihállyal szerződést bontott a Vasas.

...tovább: teljes bejegyzés »

2017.10.25, Tóth Mihály lett a Mezőkövesd pályaedzője!
Tóth Mihály a korábbi gólkirály Kuttor Attila segítője lesz az NBI-es csapatnál.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.07.01, Tóth Mihály lett a Monor vezetőedzője
Egy év után visszatért Pest megyébe Tóth Mihály, a Honvéd, a Ferencváros és a Sopron Norvégiában is légióskodó egykori kiváló támadója.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.10.27, NB III: edzőváltás Jászapátiban, már Tóth Mihály irányít
A Nemzeti Sport Online információi szerint menesztették Herédi Attilát, a labdarúgó NB III Keleti csoportjában szereplő Jászapáti vezetőedzőjét. Úgy tudjuk, a játékosként Újpesten futballozó trénert Tóth Mihály váltja a kispadon.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.08.05, NAGYKŐRÖSI KINIZSI: HELYZETBEN. Tóth Mihály helyett Szabó Tibor irányít
Hiába nyert kétszer egymás után Pest Megyei Kupát, miután az NB III, Alföld-csoportjában nem tudta kiharcolni a bennmaradást, várható volt, hogy változások lesznek a Nagykőrösi Kinizsi háza táján.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.04.26, Tóth Mihály vette át a Nagykőrösi-Kinizsi irányítását
Vígh Tibor lemondása után Tóth Mihály vette át a Pest megyei I. osztályban szereplő Nagykőrösi-Kinizsi Törtel irányítását. A 39 éves egykori magyar válogatott és gólkirály játékos-edzőként segíti a klubot az idény végéig.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.07.06, SZTK: Tóth Mihály távozik, szabadon igazolhatóvá vált
Eldőlt, hogy Tóth Mihály nem marad az SZTK-Erima labdarúgócsapatánál.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.01.21, Tóth Mihály az SZTK-ban folytatja
A másodosztályú labdarúgó-bajnokság Nyugati-csoportjában az őszi tizennégy forduló után a 8. helyen álló Szigetszentmiklósi TE-Erima csapatában folytatja pályafutását Tóth Mihály. Erről a klub internetes oldala, a www.futsalarena.hu/sztk számolt be.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.01.07, NB II: A Fradi-csatár jöhet, a gólkirály elköszönt Szolnoktól
Alaposan megerősödhet az NB II Keleti-csoportjában szereplő Szolnoki MÁV FC csapata a télen. Tóth Mihály, a gárda egyik legnevesebb játékosa ugyan továbbállt, és az Aczél Zoltán által edzett Szigetszentmiklóshoz igazolt, de az érkezők között lehet például az az Igor Pisanjuk, akit a Ferencvárostól vennének kölcsön nyárig a szolnokiak.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.07.04, Újabb válogatott Szolnokon: Tóth Mihályt is megszerezték
Pető Zoltán után újabb korábbi válogatott futballistával erősödött a Szolnoki MÁV: Tóth Mihállyal megegyezett a klubvezetés, így a Diósgyőr volt csatára a második vonalban folytatja pályafutását. A szerződésben szereplő kitétel szerint július 24-ig még külföldre igazolhat a támadó.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.06.03, Elhagyja a Diósgyőrt a házi gólkirály
Gálhidi György mester után újabb távozók kilétére derült fény Diósgyőrben: a játékosok közül szerződést bontott a klubbal Tóth Mihály és a román Florin Ioan Pelecaci is. Előbbi személyében házi gólkirályát veszítette el a borsodi alakulat - írja a klub hivatalos honlapja, a dvtk.eu.

...tovább: teljes bejegyzés »

2009.01.21, Fordulat Diósgyőrben: Tóth Mihály is marad!
Tóth Mihály a tavasszal is a DVTK játékosa marad. A pepsifoci.hu értesülései szerint a piros-fehérek rendezték a tartozásukat az eddig hat gólt jegyző támadó felé, így minden akadály elhárult az elől, hogy a támadó a jövőben is a miskolci együttest erősítse.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.07.15, Diósgyőrben folytatja az egykori magyar gólkirály
Mint ahogy azt korábban már jeleztük, a Diósgyőr együttese felvette a kapcsolatot a legutóbb a görög harmadosztályban játszó Tóth Mihállyal. A játékos a mai napon tárgyalt a DVTK vezetőivel és végül két évre szóló szerződést írt alá a borsodi klubhoz, ahol vélhetően az Újpestre távozó házi gólkirály, Simon Attila pótlását várják tőle.

...tovább: teljes bejegyzés »

2008.01.08, Tóth Mihály a Panahaiki harmadik magyar légiósa
Görögországi légiósként folytatja pályafutását a Bp. Honvéd volt válogatott támadója, Tóth Mihály (képünkön jobbra), aki a harmadosztályú Panahaiki 2005 csapatának ajánlatát fogadta el.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.07.26, Tóth Mihály hazatért, három évre írt alá nevelőegyesületéhez
A norvég Fredrikstadtól hazatérő Tóth Mihály csütörtökön megegyezett a Budapest Honvéddal, a 32 esztendős támadó 2010 nyaráig érvényes szerződést írt alá nevelőegyesületéhez. Ha a piros-feketék túljutnak a moldovai Nistru Otacin az UEFA-kupa selejtezőben a piros-feketék, a következő körben már Tóth Mihály is pályára léphet.

...tovább: teljes bejegyzés »

2005.07.09, Tóth Mihály Norvégiába igazolt
Úgy tűnik, népszerű lett Norvégia az előző évadban Magyar Kupát nyert Sopron játékosai körében. Miután Szekeres Tamás a Trömsóhoz igazolt, a 2003- 2004-es évad gólkirálya, Tóth Mihály is az északi országba szerződött.

...tovább: teljes bejegyzés »

2005.07.07, Sopron: Tóth Mihály távozik
Közös megegyezéssel szerződést bontott egymással a Magyar Kupa-győztes FC Sopron és a gárda támadója, Tóth Mihály. A távozás oka, hogy az eddigi főszponzor, a Matáv kiválása miatt módosítani kellett volna a csatár szerződését, amelyet a játékos nem fogadott el, így a klub inkább elengedi őt.

...tovább: teljes bejegyzés »

2004.07.13, Két évre aláírt Tóth Mihály
A hűség városának egyik legszebb helyén, a Bécsi-dombon alpesi stílusban épült Tercia Hubertus étteremben tartotta meg évadnyitó sajtótájékoztatóját a Matáv Sopron.

...tovább: teljes bejegyzés »