magyarfutball.hu

2007.12.11 Takács Ákos és Veledar Esad is Kispesten folytatja pályafutását

A Honvéd labdarúgócsapata leszerződtette Takács Ákost és Veledar Esadot – erről a klub hivatalos honlapja adott hírt. Mindkét futballista három és fél évre kötelezte el magát.

Nem csak távozók, érkezők is vannak Kispesten: az elmúlt napokban a klub szerződést bontott több játékossal, ezek szerint Mogyorósi József, Tóth Mihály, Ráthy Richárd, Schindler Szabolcs és Tóth Balázs is új csapatot kereshet magának, most azonban Takács Ákossal és Veledar Esaddal is megegyezett a klub.

Takácsot az MTK is csábította, de a Dániában szerződést bontó, a védelemben és a középpályán is használható játékos a hétvégi Ligakupa-meccsen a Honvéd színeiben lépett pályára. A korábban a magyar válogatottban is szereplő játékossal három és fél évre szóló szerződést kötött a Honvéd.

Takácshoz hasonlóan szintén 2011 nyaráig kötelezte el magát Veledar Esad. A bosnyák származású, ám már Németországban született középpályás is játszott a Debrecen ellen, és elégedett volt vele Supka Attila.

Esad leginkább támadó középpályást, vagy támadót szeret játszani, és az 1860 Münchennél nevelkedett futballista korábban a Panioniosznál együtt játszott már Micso Szmiljaniccsal.