magyarfutball.hu

2011.01.28 Megvan az ETO-Honvéd paktum: Takács Ákos azonnal költözik

A Győri ETO már csütörtökön bejelentette, hogy a klub hároméves előszerződést kötött a Honvédban szereplő Takács Ákossal, aki ennek értelmében nyártól erősítette volna a Rába-partiakat. Nos, az eto.hu tájékoztatása szerint a két klub megegyezett, így a bekk már a tavasszal is zöld-fehérben szerepelhet.

Az már csütörtökön biztossá vált, hogy legkésőbb a nyáron elhagyja a Honvédot Takács Ákos, mivel a labdarúgó három évre szóló előszerződést kötött a Győri ETO-val.
Klement Tibor, a győriek ügyvezetője már akkor beharangozta, a két klub között zajlanak a tárgyalások arról, hogy a futballista esetleg már a télen elköltözhessen. A megbeszélések eredményesen zárultak:
– Klubvezetésünk megállapodott a Honvéddal, hogy a játékosnak nem kell kivárnia szerződése lejáratát, hanem már most a téli átigazolási időszakban csatlakozhat az ETO csapatához. Ennek megfelelően három és fél éves szerződést kötöttünk Takács Ákossal és vasárnap ő is ott lesz a Belekbe induló csapatban. Külön köszönöm Gács Pál kollégámnak, a Honvéd ügyvezetőjének, hogy rendkívül rugalmasan kezelte a helyzetet és azonnal intézkedett, hogy a labdarúgó csatlakozhasson hozzánk – mondta Klement az eto.hu-nak.