magyarfutball.hu

2002.01.08 Garami öt fiatalnak is lehetőséget ad

A felnőtt csapattal kezdte meg a felkészülést a nagyközönség számár egyelőre kevésbé ismert Takács Ákos is, aki a junioroktól került a felnőtt csapathoz. A tehetséges játékos februárban lesz 20 esztendős, és leginkább a védelem jobb oldalán érzi otthon magát.
kép
A fiatal játékosra edzője, Vépi Péter hívta fel a figyelmet. Információink szerint Takács mellett rövidesen a középső középpályást játszó Huszti Szabolcs és a támadó Nógrádi Árpád is lehetőséghez jut az első csapat edzésén. A három fiatal mellett a hasonlókorú, de ősszel már néha játéklehetőséghez jutó Szergej Kuznyecov és Varga Zoltán is az első csapattal gyakorolhat, azaz Garami József öt fiatal játékosnak ad rendszeres bizonyítási lehetőséget a téli felkészülés során.
Takács Ákossal az első edzést követően készítettük az alábbi mini-interjút:
Milyen volt az első edzésed a felnőttek között?
- Már nagyon vártam a téli felkészülést, az pedig külön öröm számomra, hogy a nagyok között kezdhettem meg. Kiadós kis edzés volt így elsőre, de minden percét nagyon élveztem.
Ismerted már a többieket?
- Ugyan ez volt az első edzésem a nagyoknál, de tavaly már együtt is játszhattam velük, hiszen egy edzőmeccsen félóra erejéig pályára léptem.
Meddig készülsz a felnőtt csapattal?
- Ezt még nem tudom, de érthetően szeretnék minél tovább velük edzeni. Nagyon örülök a lehetőségnek, és úgy érzem, csakis rajtam múlik, hogy maradhatok-e az első csapatnál. Ennek érdekében mindent megteszek, hiszen a távlati céljaim között szerepel, hogy beverekedjem magam a kezdőcsapatba.
Elképzelhető, hogy a nyíregyházi teremtornán is szerephez jutsz?
- Örülnék neki, de egyelőre számomra az edzéseken való részvétel is nagy megtiszteltetés.