magyarfutball.hu

2006.06.07 Vlaszák Géza Ciprusra szerződött

Négy bajnoki szezon után Vlaszák Géza otthagyja az Újpestet. A négyszeres válogatott kapus Ciprusra szerződött, ahol az AEL Limasszol hálóját őrzi majd.

A következő szezontól új kezdőkapusa lesz az idei bajnokságban második helyen végzett Újpest FC együttesének, mivel az eddigi első számú hálóőr, Vlaszák Géza elhagyta a klubot.

A 32 éves kapus Ciprus felé vette az irányt, ahol az előző bajnokságban hetedik helyen végzett AEL Limasszol csapatának hálóját védi a következő szezontól.

Vlaszák Géza négy évig védte a lila-fehér együttes hálóját, ezalatt két ezüstérmet tehetett a vitrinbe. Az Újpest színeiben 119 bajnokin kapott szerepet az aktuális edzőktől.

A hírek szerint a negyedik kerületiek új kapusa az előző években Kaposváron védő Balajcza Szabolcs lesz, aki jó teljesítményt nyújtott a somogyiaknál. Balajcza az NS megkeresésére azonban még nem akart erről a lehetőségről nyilatkozni.

Az Újpest együttesénél egyébként Kovács Péter klubtulajdonos tegnap nem hosszabbította meg az edző, Mészöly Géza és a kapusedző, Brockhauser István szerződését, de az utódjukról még nem született döntés.

Vlaszák az Újpest mellett az élvonalban viselte a Nagykanizsa, a Zalaegerszeg és az MTK csapatának mezét is.