magyarfutball.hu

2011.06.11 ZTE: Légiósok sorsa függőben, hosszabbítottak az őskövületek

Tovább folyik a következő szezon Zalaegerszegének kialakítása, erről Nagy Ferenc klubelnök beszélt a zalaihirlap.hu-nak. Az elöljáró szerint Leon Panikvar és Prince Rajcomar sorsa még nem dőlt el, viszont Vlaszák Géza és Kocsárdi Gergely egy évvel hosszabbított. Minderről és a keret további változásairól is beszélt az elnök a megyei lapnak.

Nagy Ferenc a zalaihirlap.hu-nak beszélt két ős-zalai szerződésének meghosszabbításáról, valamint Leon Panikvar helyzetéről.
– Az biztos, hogy a lejárt szerződésű labdarúgóink közül Kocsárdi Gergely és Vlaszák Géza még egy évre marad. Ők az utánpótlásnál is szerepet kapnak, elsősorban a sportág népszerűsítése területén. Tárgyalunk, de lehet, hogy anyagi okok miatt nem tudunk megállapodni a bal oldali védőnkkel, Leon Panikvarral. De ez a kérdés sem dőlt még el végleg.
Hozzá hasonlóan Prince Rajcomar esetében is elképzelhető a távozás.
– Nagyszerű adottságai vannak, de ebből az elmúlt hónapokban szinte semmit sem láttunk. Ha megfelelő ajánlat érkezik, nem gördítünk akadályt a távozása elé. Meg kell újulnia, ennél sokkal többre képest.
Darko Pacivevic szerződtetéséről már korábban beszámoltunk mi is, Nagy Ferenc hozzátette, sérülése miatt még egy csatárt keresnek a keretbe.
– A támadóval szerződést hosszabbítottunk 2015. június 30-ig, de ezzel együtt jelenleg csatárt is keresünk.
Nagy Ferenc a lapnak elmondta még, hogy a Bajáról érkezett fiatal Csordás Szabolcsot is leigazolták, valamint beszélt arról is, hogy azért várható még mozgás az együttes keretében, mert több labdarúgóval nem hosszabbítanak szerződést, Kambernek és Horváth Andrásnak vannak ajánlatai, míg Simonfalvi Gáborról még egyeztetnek a Péccsel. Okan és Cebara viszont távozik majd.