magyarfutball.hu

2014.06.16, Vlaszák Géza lett a ZTE kapusedzője
A mai sajtótájékoztatón bemutatásra került a ZTE FC új szakmai stábja: Lőrincz Emil vezetőedző, Balogh István edző és Vlaszák Géza kapusedző.

...tovább: teljes bejegyzés »

2012.07.13, ZTE: Kocsárdi és Vlaszák szerződést hosszabbít
Mégsem vonul vissza Kocsárdi Gergely, a ZTE 36 éves védője, aki a 2011–2012-es szezon után a búcsúját fontolgatta.

...tovább: teljes bejegyzés »

2011.06.11, ZTE: Légiósok sorsa függőben, hosszabbítottak az őskövületek
Tovább folyik a következő szezon Zalaegerszegének kialakítása, erről Nagy Ferenc klubelnök beszélt a zalaihirlap.hu-nak. Az elöljáró szerint Leon Panikvar és Prince Rajcomar sorsa még nem dőlt el, viszont Vlaszák Géza és Kocsárdi Gergely egy évvel hosszabbított. Minderről és a keret további változásairól is beszélt az elnök a megyei lapnak.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.12.21, ZTE: Tudor helyett Vlaszák
Az már korábban eldőlt, hogy Djordje Babalj nem marad Zalaegerszegen, sokan biztosra vették, hogy Daniel Tudor áll majd tavasszal a ZTE kapujában.

...tovább: teljes bejegyzés »

2007.10.03, Vlaszák Géza feljelentette az AEL Limassolt
Hazatért Ciprusról Vlaszák Géza (képünkön), aki korábban Magyarországon a Zalaegerszegben és az Újpestben szerepelt. A kapus az elmúlt tizenöt hónapban az AEL Limassol játékosa volt, ám utolsó légiósként ő is feljelentette a klubot a ciprusi szövetségnél.

...tovább: teljes bejegyzés »

2006.06.07, Vlaszák Géza Ciprusra szerződött
Négy bajnoki szezon után Vlaszák Géza otthagyja az Újpestet. A négyszeres válogatott kapus Ciprusra szerződött, ahol az AEL Limasszol hálóját őrzi majd.

...tovább: teljes bejegyzés »