magyarfutball.hu

2017.06.02, Korcsmár Zsolt a dán Midtjylland csapatához igazolt!
Hivatalosan is bejelentették, hogy a Vasas magyar válogatott labdarúgója, Korcsmár Zsolt a dán Midtjyllandnál folytatja pályafutását.

...tovább: teljes bejegyzés »

2016.02.05, Korcsmár Zsolt a Vasasba Igazolt!
Korcsmár Zsolt 2017 nyaráig kötelezte el magát a Vasas FC-hez.

...tovább: teljes bejegyzés »

2015.03.23, Nagyon súlyos Korcsmár sérülése, műteni kell
Korcsmár Zsoltra sérülés miatt nem számíthat a magyar labdarúgó-válogatott vasárnap Görögország ellen. Időközben kiderült: a Greuther Fürth védője keresztszalag-szakadást szenvedett.

...tovább: teljes bejegyzés »

2014.04.10, Fürth: Korcsmár megsérült, véget ért a szezonja
Nem segítheti csapatát a feljutásért folytatott harcban Korcsmár Zsolt, a német második ligás Greuther Fürth magyar védője. Korcsmár edzésen szenvedett vállsérülést.

...tovább: teljes bejegyzés »

2013.05.07, Fürth: a klubmenedzser szerint megegyeztek Korcsmárral
A német élvonaltól már biztosan búcsúzó Greuther Fürth klubmenedzsere, Rouven Schröder a Bildnek megerősítette múlt heti hírünket, mely szerint szerződtetni szeretnék a norvég Brann magyar válogatott védőjét, Korcsmár Zsoltot. A sportvezető azt mondta, meg is egyeztek a játékossal, néhány apró részletet kell már csak tisztázniuk a megállapodás megkötéséhez. Korcsmár egyik ügynöke, Farkas Mátyás az NSO-nak megerősítette az egyezség tényét, a védő jövő héten írhat alá.

...tovább: teljes bejegyzés »

2010.07.19, Korcsmár Zsolt a Brann Bergen együttesében folytatja!
Az Újpest FC és a Brann Bergen megállapodásának értelmében Korcsmár Zsolt november 30-ig kölcsönben folytatja pályafutását a norvég csapatnál. A Brann Bergen december utolsó napjáig Korcsmár megvásárlásával kapcsolatban opciós joggal rendelkezik.

...tovább: teljes bejegyzés »