magyarfutball.hu

2012.08.03 Aczél és Urbán új csapatot talált

Urbán Flórián lett a Pest megyei másodosztályban szereplő Csomád KSK vezetőedzője. Aczél Zoltán pedig Veresegyházon folytathatja Jenei Sándor mellett edzői karrierjét.

Nagyok a tervek az agglomerációban található Csomád községében: a bajnoki címre pályázó csapat ugyanis nagyot igazolt Urbán Flórián személyében. Az egykori futballista, aki a Vasasnál dolgozott a tavalyi NB I-es idényben, kedveli a kihívásokat, korábban az Újhartyánnál is megfordult. A bajnoki címet nem lesz könnyű feladat megszereznie a Csomáddal, ugyanis erre még két-három csapat esélyes. A csomádiak a legutóbbi idényben - a pályán elért eredmények alapján - a Pest megyei I/B osztály északi csoportjának harmadik helyén zártak a Gyömrő és a Dunakeszi Kinizsi mögött. Mivel a PMLSZ négy pontot levont a gárdától, az visszaesett a tabella ötödik helyére.

A bundabotrányba keveredett Aczél Zoltán csütörtökön Szadán bukkant fel, ahol felkészülési mérkőzést játszott a Veresegyház és a Dunakeszi Kinizsi. A NB III-at megcélzó veresieket az őket már hosszabb ideje irányító Jenei Sándor mellett Aczél Zoltán látta el utasításokkal. Nem lenne meglepő, ha Aczél leszerződne, ugyanis családjával Veresegyházon él.