magyarfutball.hu

2014.02.23 Az egykori válogatott újpesti védő a megyei másodosztályban folytatja

Alaposan megerősítette keretét a Pest megyei II. osztály, Nyugati csoportjában kilencedikként állomásozó Dunabogdány SE, amely nem csupán volt NB-s futballistákat, de egy korábbi válogatott hátvédet is leigazolt.

A legnagyobb fogásnak minden kétséget kizáróan az annak idején az MTK-ban nevelkedő, majd később a Real Madrid B-csapatát megjáró, Cipruson is légióskodó Korolovszky Gábor megszerzése ígérkezik, hiszen a még mindig csupán 34 éves középső védő hatszoros válogatottnak mondhatja magát. Legutóbb az NB II listavezetője, a Nyíregyháza alkalmazásában állt, ám a Haladástól a Spartacushoz kerülő labdarúgó nem sok sót evett meg a nyírségieknél.

Lalusz László és Bogdán Márk legutóbb Veresegyházon, az NB III, Keleti csoportjában a kiesés ellen hadakozó együttesben szerepelt. Az immár 41 éves, korábban Budaörsön futballozó Lalusz kilenc bajnokin, míg az Újpesten nevelkedő, 23 esztendős Bogdán kilenc találkozón kapott bizonyítási lehetőséget az ősszel.

Nem csupán a mezőnyben, hanem kapusposzton is remekül erősített a Dunabogdány. Hell István neve nem csenghet ismeretlenül, hiszen a 35 éves sportember megfordult Kistarcsán, Solymáron, a Voyage SE-nél, Pilisvörösváron, Üllőn, majd NB-s szinten Rákosszentmihályon, a RAFC-ban intett búcsút a futballnak. Legutóbb hivatalos nagypályás mérkőzésen 2012. november 17-én, az Érd ellen a fővárosban megvívott és 4–2-re elveszített bajnokin állt a kapuban, mégpedig az NB III, Duna-csoport 14. fordulójának keretében.